Şimdi Ara

Maç bitince kicklenmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazandığımız rekabetçi maçın sonunda kicklenince ne zararı oluyor win sayılmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu zevk ve zaman geçsin diye oynuyorsan bir zararı olmuyor. ama hesabını ilerletip, rankını atlatmak için oynuyorsan hayattan 40-50 dakikan boş yere çalınmış oluyor.
  • win sayılıyor. hiçbir şey olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 27 Ocak 2017; 14:57:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bitip skor tablosu açıldıktan sonra kicklensende bir şey olmaz,win gelir,xp gelir sıkıntı yok. Genelde oyun sonu trollenmek için atılır ama bir zararı yok
  • Atılma değilde 14-8'ken elekrikler gitmişti bizim takım kazanmış baktım kazanma sayısı bir artmış. Atılmada böyledir bence.
  • Oyun bittiği an kazandiysan alirsin alacağini.
  • benim bildiğim ve tecrübeme göre win sayılıyor. istersen maç bitmeden önce kicklen ya da kickle. kazanırsanız win.
    win sayıma bakmıyorum ama şöyle bir olay yaşamıştım ; elektriklerin sürekli gidip geldiği bir zaman olmuştu istanbulda. bilen bilir belki. şansıma 2 kere oyuna gireyim dedim elektrikler geldikten 30dk sonra. ikisinde de oyun başında elektrik gitti ve geldiğimde rütbe düşmemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kazandiysan win kaybettiysen lose sayilir

• Biz hep bi arkadasi atariz

• Puanını her round sonunda alıyorsun, her oyun sonunda değil. O yüzden 16-14 kazanmak ya da kaybetmek ile 16-4 arasında dağlar kadar fark yok. Edit: Dağlar kadar fark var olacaktı.

Eğer 6-0 yenerken atılırsan, o 6 roundun puanını hanene yazarsın. Eğer tam tersiyken atılırsan kaybettiğin 6 round eksi olarak yazılır. O yüzden sınırda ki oyuncular oyundan atıldıkları ya da çıktıkları zaman daha oyun bitmeden eşleştirme durumları çözülüyor ve küme düşüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 28 Ocak 2017; 13:15:27 >
  • Gorod kullanıcısına yanıt
    Non-Prime da lem-supreme arasında hack çok oluyor arkada bekletiyorlar spinbotları. Mesela maçı 9-0 yeniyoruz sonra açıyor herif 16-9 yapıyor. 9-0da birbirimizi kickletirsek elo kazanırız yani öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    benim arkadaşla girerken bi maçi 16-1 yenildik. Sonraki maçi da 16-12 gibi bişey bitti yendik.rank atladi nasil oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Non-Prime da lem-supreme arasında hack çok oluyor arkada bekletiyorlar spinbotları. Mesela maçı 9-0 yeniyoruz sonra açıyor herif 16-9 yapıyor. 9-0da birbirimizi kickletirsek elo kazanırız yani öyle mi?

Evet fakat belli bir yerden sonra ceza almaya başlıyorsun. Ayrıca 5 kişi pre girilen oyunlarda elo sistemi biraz daha farklı çalışıyor.

@selowan

Eğer yenildiğiniz takımın elo ortamalası sizden fazlaca üstünse normal bir durum.

Mesela 4 Global 1 Nova 10 tane maç atsın premade olarak. 10 maç kazansınlar o Nova neredeyse her galibiyette rütbe atlar. 10 maçı yenilsinler üst üste. Globaller, LEM'e doğru yol alır. Nova olduğu yerde kalır.
    farklı derken nasıl mesela bi bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yok hocam biz gold 3-4 arasi karşi taraf ta 3-4 arasiydi.Yani bir maç 16-1 yenilip diğer maç nasil rütbe atlanabilir çözemedim ben bu rank sistemini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Atılma değilde 14-8'ken elekrikler gitmişti bizim takım kazanmış baktım kazanma sayısı bir artmış. Atılmada böyledir bence.

geri bağlanma dakikası var maç ondan önce biterse win sayılıyor.

arkadaşın sorusuna gelirsek. tablo çıktıktan sonra kicklenirsen sen win alıyorsun ama seni kickleyen kişi son zamanda çok fazla kişi kicklemekten dolayı ban yiyebilir. trollemek için de olsa yapmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

farklı derken nasıl mesela bi bilginiz var mı?

Boostlama vs. yapılmasın diye. Mesela geçen 5 pre girdik. 1 supreme, 3 nova, 1 silver. Normalde karşıya bu takımın ortalamasını atması beklenir. Fakat karşıya attığı takımda 1 Supreme, 3 Lem, 1 LE vardı ve hiç pre yoktu karşıda. Genelde karşıya attığı takımı ortalamaya göre değil, en yüksek rütbeli kişiye göre atıyor. Eğer sizin gibi 5 pre bulursa o zaman hemen hemen eşit atıyor karşıya.

@selowan

Aynı küme arasında elo farklılıkları olabilir. Bir taraf düşmeye oynarken, diğer taraf yükselmeye oynayabilir. Steam'de bununla ilgili güzel bir rehber var.
  • bu kicklenme olayının kalkması lazım. bu saçma sistem yüzünden kimseyi mutelemiyorum. 4 rusla veya arkadaş grubuyla aynı takıma düşmeye korkuyorum. mutlaka son 2-3 el kala ****lik yapıp kickliyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.