Şimdi Ara

mac de windows performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mac e windows kurunca ayni performanasi alirmiyim.mesela gta 5 high da 30 40 fps alırmıyım.windows u lisanssız programlar icin kullancam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet.Çünkü bütün sürücüler resmi bir şekilde destekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PathWizard -- 14 Mayıs 2015; 1:13:40 >
  • Teşekkür ederim. Yami orjinal pc den farksız performans açısından.

• kullanırsın ama sayet macbook ise ciihazınız pili çabuk yer ve biraz fazla ısınır..boorcample kurulan windows oyun için kullanılırsa çok verim almama olasılıgı var.

ben cod 4 kurmuştum..fps düşüşü yaşadım ve pek tat vermemişti..makinanın fanı deli gibi dönüyor

çünkü macte özel bir firmware sistemi var fanını bile ssd-hdd ısısına göre ayarlayabilen..yani üzerindeki hdd yi çıkarıp ssd taksan bile fanın hızını kontrol etmede sıkıntı yaşanır ( örnek İmac ler).....düşün şimdi sen böyle harika bir sisteme windows gibi bir işletim sistemi kurarsan var gerisini sen düşün
  • ben imzamdaki mace bootcampsiz native win kurdum. çünkü eski makinelere optik hariç kuma yöntemi yok. makinede fabrikasyon optik disk varsa flashdan kurmaya çalışınca siyah ekran üzerinde operating system not found veriyor. benim optik ise bozuk. neyse diski bölümledim vmware den yarım win kurulumu yapıp kapattım. vmware imajı winclone pro lile partitiona kopyaladım vs. sonra bootcamp sürücülerini kurdum gayet iyi çalısıyor oyun oynuyorum. performans düşüşü yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir düşüş olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.