imac bilgisayarım var. çift işletim sistemli kullanmak istedim yani windows kuracaktım. kurulum sırasın disk oluşturma bölümünde yanlışlıkla boot camp diskini sildim. şimdi bilgisayar da windows yüklü ama o da tam olarak açılmıyor sadece windows 7'nin açılma ekranı geliyor windows başlatılıyor yazıyor ondan sonra ekranda hiç bir şey açılmıyor siyah ekran saatlerce açık bıraktım yine de gelen bir şey olmadı. bilgisayara nasıl format atabilirim ya da geri döndürebilirim. yardımcı olursanız sevinirim. cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Gus Fring
Bilgisayarı kapatın sonra açma tuşuna basın ve hemen akabinde alt tuşuna basın. Kurtarma partitionuna girin ve disk utilityden diskinizi silin sonra disk utilityyi kapatın ve os X'i yükleye tıklayın. Eğer böyle yaparsanız internet hızınıza bağlı olarak beklersiniz. Önce OS X indirilir sonra kurulur. Boyutu 5 küsür GB. Ama daha önce indirip bir USBye yazdıysanız dediğim adımlardan sonra USBden başlatırsanız direkt kurulum yaparsınız. Aslında elinizde OS X imajı yoksa indirmek için bekleyeceğiniz süre aynı.
bende kurtarma yok silindi o nasıl olcak :D: (:
quote:
Orijinalden alıntı: Gus Fring
Bilgisayarı kapatın sonra açma tuşuna basın ve hemen akabinde alt tuşuna basın. Kurtarma partitionuna girin ve disk utilityden diskinizi silin sonra disk utilityyi kapatın ve os X'i yükleye tıklayın. Eğer böyle yaparsanız internet hızınıza bağlı olarak beklersiniz. Önce OS X indirilir sonra kurulur. Boyutu 5 küsür GB. Ama daha önce indirip bir USBye yazdıysanız dediğim adımlardan sonra USBden başlatırsanız direkt kurulum yaparsınız. Aslında elinizde OS X imajı yoksa indirmek için bekleyeceğiniz süre aynı.