Şimdi Ara

Mac ile internet bankacılığına giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac'imi alalı yaklaşık bir ay oldu. Hiç bir bankanın internet bankacılık linkinden tepki alamıyorum, yanilinki tıklıyorun birşey olmuyor. Normalde yeni bencere açılıp orada internet bankacılığı için gerekli bilgilerin girildiği sayfanın açılması lazım ama o pencere açılmıyor.Safaride ve Chrome ikisinide denedim olmuyor başka bir PC'im var ondan ve başka PC'lerden, hatta iphonedan Chrome tarayıcıdan çalıştığım tüm bankaların internet bankacılığına girebiliyorum.Apple müşteri hizmetleri ile görüştüm, java ve flash player kurmamı söylediler indirdim kurdum, yine olmadı. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: COMODOR45

Mac'imi alalı yaklaşık bir ay oldu. Hiç bir bankanın internet bankacılık linkinden tepki alamıyorum, yanilinki tıklıyorun birşey olmuyor. Normalde yeni bencere açılıp orada internet bankacılığı için gerekli bilgilerin girildiği sayfanın açılması lazım ama o pencere açılmıyor.Safaride ve Chrome ikisinide denedim olmuyor başka bir PC'im var ondan ve başka PC'lerden, hatta iphonedan Chrome tarayıcıdan çalıştığım tüm bankaların internet bankacılığına girebiliyorum.Apple müşteri hizmetleri ile görüştüm, java ve flash player kurmamı söylediler indirdim kurdum, yine olmadı. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

OS X in hangi sürümünü kullanıyorsunuz ? Çok alakası yok aslında ilginç bir hata ama bilmekte fayda var yinede. Birde sadece chrome ve safariden kontrol ettiyseniz Firefox kurup girmeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attj4d -- 7 Haziran 2014; 17:43:41 >

• Ben garanti bankasını sorunsuz kullanıyorum safari ile.
    safari ayarlarına bir göz at istersen.
  • Flash yuklemediyseniz önce flashı yukleyin. Ardından Java yazılımını yukleyin. Tekrar deneyin.
  • Mavericks' in java' sı sorunlu... Düzeltmek için şuradaki adımları izleyin :http://support.apple.com/kb/ht5559
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    maveriks kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Mavericks' in java' sı sorunlu... Düzeltmek için şuradaki adımları izleyin :http://support.apple.com/kb/ht5559

bunun çözümünü arıyordum bende 10 gündür..

deneyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde demi aynı sorun var. eğer bunu çözerseniz bana dönermisiniz.Ben bir türlü çözemedim e-posta ile cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
    E-posta: hasancapar45@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Mavericks' in java' sı sorunlu... Düzeltmek için şuradaki adımları izleyin :http://support.apple.com/kb/ht5559

bunun çözümünü arıyordum bende 10 gündür..

deneyeceğim

sizde demi aynı sorun var. eğer bunu çözerseniz bana dönermisiniz.Ben bir türlü çözemedim e-posta ile cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
    E-posta: hasancapar45@gmail.com

• yok.. dün akşam denedim malesef olmuyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.