Şimdi Ara

Mac Os X İso?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mac işletim sistemini staj yaptığım pclerde gördüm ve kendi laptopuma kurmak istiyorum bunun için bir kalıp dosyası varmı varsa link atabilirmisiniz? Birde kurulumunu anlatırsanız makbule geçer var ya.

• Yokmu yardımcı olacak biri?
  • Torrentten indirebilirsin. Bunu güzel anlatan siteler var ingilizcen varsa daha rahat edersin ama şunu söylemek lazım öyle pat diye kuramazsın çok uğraştırıyor şansın varsa az uğraşırsın donanımlarınla uyumlumu önce ona bak. sonra kurulum işine geç ben laptopta mountain lion kurmustum yeni mavericks kurdum ama mountain lionu kurarken epey uğraştım ve wifi kartını değiştirdim. (teknopat sitesine göz at Türkçe ve gayet iyi anlatmışlar)
  • Googleye Hackintosh yazarsanız sınırsız türkçe ve yabancı kaynağa ulaşırsınız, bize ne yazik ki kimse öğretmedi. Birilerinin öğretmesiyle de ne yazik ki olacak bir iş değil; çünkü öğretmeye çalışanın çok fazla kulağı seviliyor kendimden biliyorum. Araştırıp, okuyup, anlayıp denemelisiniz. Bir çok hatayla karşılaşacaksınız çünkü. Her sistemede mac kurmak değil. Belirli başlı marka model parçalara sahip olduğunuzda işler daha kolay oluyor. Yani ISO'u yazdırıp hemen iki dakikada kurulum yapalım mantığı ne yazik ki mac os x' te işlemiyor.

Kolay gelsin şimdiden.
  • Ben Vazgeçtim aga os x kullanmak için Mac Almak daha iyi :D

Mac Os X İso?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os Resim goruntuleyicisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.