Şimdi Ara

mac os x leopard kurulum sıyıracam yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze kolay gelsin.3 gündür uykusuzum bu sebepten yardımlarınızı rica ederim. ilk iş olarak sistemimi açıklayayaım p5ke wi/fi anakart,asus hd3870,e6850 işlemci. ilkten 10.5.6 leopardı indirdim isoyu cdye yazdırıp normal bi şekilde boot edip kurulunu bşlattım hddyi aynı forumlarda yazıldıı gibi 2ye böldüm formatladım vs kuruluma başladım kurulum bittikten ve makina yeniden başladıktan sonra gri bi ekran ve elma logosu 15 sn kadar bekledikten sonra park yapılmaz işareti çıkıyor bu işaret donanımın uymadıı için çıkarmış çou forumda böyle söleniyor ama ben vikipediden sisteme baktıımda pek uyumsuz bi parçaya rastlamadım belkide göremedim bilmiyorum herneyse biostan hddyi ahci modunda çalıştrıp tekrar başlattım busefer o elma logolu ekran geldikten 10 küsür saniye sonra ekran rengarek ve birbirine girmiş vaziyette kitleniyor ahci modunu kapatınca tekrar başlattığımda makineyi gri ekran üzerine o park etme logosu çıkıyor enteresan değilmi? yılmadım busefer kalyway 10.5.1 i indirdim cdye yazdırdım boot edemedim boot dosyası yoktur gibilerinden açılışta bişiler söledi şimdi tigerı indiriyorum.acaba parçalarmı uyumsuz nedir ne yapmam gerekir yada başka bir yükleme şekli varmı ne olur yardım edin arkadaşlar

• Kurulumda ekran kartı için sürücü seçme, AHCI modunu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Kurulumda ekran kartı için sürücü seçme, AHCI modunu aç.

kardeş kurulumda daha hiç bişey seçmiyorumki zaten formatladıktan sonra direk kuruyor f8le başlattım yine öle bi seçenek gelmedi hdd için ahci modunu açarakta kurdum yine aynı o seçenekleri çıkartmam için ne yapmam lazım
  • tamam pardon salaklıımdan sörememişim orayı kerneli seçince yüklendi açıldı buseferde klavye işlemiyor ps2 klavye usb mi almam gerek ona göre şimdi alıcam?
  • evet usb klavye alıp tamamen açtım sistemi işleyişi falan güzel yalnız kapat dedğimde birsürür yazı çıkıyo ve kapanmıyor öle kitleniyor yniden başlat dediğimde sorun yok neden olabilir ? bide safariyi açamadım network ayarlarının hiçbirini yüklememiştim onlarımı yüklemem gerekti başta? ey üstadlar!
  • kardeş sana tavsiyem şu anda kurdum ben bir müşteriye sorunsuz etherneti kendi tanıdı ses ve ekran kartınıda yükledim makina canavar gibi sana tavsiyem ideneb googleda şu versiyonu arat ve torrent ile indir "iDeneb v1.6 10.5.8 Lite Edition" baz donanımlarda mesela intelde kalyway ve ideneb amd de ise iatkos öneriyorlar. tabi donanımda önemli. donaımları tutturduktan sonra i5 e bile kurmuşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.