Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raptor28

driver pack2009 un içinde var dostum ben ordan yükledim omassa appleHDA.kext dene yükledikden sonra bilgisayarı -f -v komutuyla ac

vayy süpermiş. Daha denemedim şu anda işyerindeyim. Akşam gidince deneyeceğim. Peki driver pack2009 'u nereden bulacağım? Bir de daha çok yeni olduğum için driver yüklemek konusuna yavaş yavaş alışıyorum. Bu paketi direk çalıştırmam yetiyor mu? Yoksa başka işlemler de yapmam gerekiyor mu?

kext dosyalarının ne şekilde işlendiğini de bilmiyorum henüz :)

Ben kurulumda vodoohda seçiliydi sadece. Başka da seçmemiştim.

Neyse biraz aşama aşama olmuş olacak ama eğer detaylı yapmam gerekenleri de söyleyebilirsen çok sevinirim. Bir kere öğrenince gerisi kolay olur :)

• http://macosx.blog.co.in/

Bu site çok güzel. Programları tanıttığı gibi indirip kurabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar donanım uyumluluğu nerde yazıyor acaba? Benim anakartım gigabyte GA-MA790GP-DS4H chipseti amd790gx ideneb ve iatkos kurmayı denedim ama henüz başaramadım. Kurulumdan sonra restart atıyo sürekli yada apple logosunun üstünde bi işaret çıkıyo kalıyo. Bu chipsete kurabilen varmı acaba? Ne yapmalıyım?
  • Bugün ne kadar sessiz burası böyle :)

raptor bekliyorum desteğini driverpack 2009 hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Bugün ne kadar sessiz burası böyle :)

raptor bekliyorum desteğini driverpack 2009 hakkında...

ilk sayfa da linklerini verdim.

quote:

bir diyeride overclock işlemcime 4.ghz oc yaptım mac de hiç bir sorun yaşamadım ama denemek için bilgisayarı reset edip windowsa geçtiğimde sistem çakıldı internete nerdeyse windostan iki kat hızlı bağlanmasıda cabası

dostum o işlemci 4 ghz de windows da sorun çıkarıyorsa stabiltesinde sorun vardır ve mac de de düzgün çalışmaz. sana belki bir sorun yok gibi görünüyor olabilir ama photoshopda bir render falan almaya kalkarsan ya kernel panik verir ya da hatalı hesap yapıp eçiş bücüş bir resim atar önüne o yüzden sağlıklı çalıştığına emin olduğun ve stabilite testlerinden geçmiş bir hızda kullan işlemcini.
    ben ayrıca internet hızında bir farklılık görmedim

• En sonunda orjinal kernelle çalıştırmayı başardım daha bi iyi oldu sanki :) Bu arada bende neden mouse lag var bi türlü mouse istediğim gibi olmuyor

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • sistemden sisteme fark vardır internete gercekden çok hızlı bağlanıyor işlemcime gelince günlük 3.2 de kullanıyorum yukarda yazdıgım olayıda bizat denedim ama ozaman güç kaynğım proplemli idi işlemcimin 4ghz de iyibir soğutucu ve ğüç kayağı ile stabii çalıştığını bilyorum
  • Hobar sağolasın çekiyorum. Torrentten yavaş geliyordu.

Bunu kurduktan sonra ses kartını tanıtmam için bir şey yapmam gerekiyor mu? ALC889A 'yı paket olarak çalıştırdım. Yükledi ok dedm ama restart yaptığımda hiçbir değişiklik olmadı. Yapmam gereken başka bir şey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 10 Ağustos 2009; 20:41:39 >
  • Eveeeet nihaet ses kartını da tanıtmayı başardım :D

bmax sen de yapabilirsin... Aşağıdaki yolu izle...

ALCInject.kext dosyasını tamamen sil. Akabinde aşağıdaki linkteki 3 kext dosyasını install et. Repair disk permissions ve restart. Olay bitmiştir :)

Link:

http://www.fileflyer.com/view/LZjdXAP
  • Driver yükledikten sonra bilgisayarı -v ile başlatırsanız daha iyi oluyor.
  • ok şu anda her şey çalışıyor. -v ile başlatmaya ihtiyacım yoktur herhalde değil mi?
  • quote:

Eveeeet nihaet ses kartını da tanıtmayı başardım :D

bmax sen de yapabilirsin... Aşağıdaki yolu izle...

ALCInject.kext dosyasını tamamen sil. Akabinde aşağıdaki linkteki 3 kext dosyasını install et. Repair disk permissions ve restart. Olay bitmiştir :)

Link:

http://www.fileflyer.com/view/LZjdXAP

hocam sen baya hızlı çıktın .. helal olsun ne diyim deneyim bakalım bi olursa süper valla

• Sonuç ne oldu? Gözüküyor mu artık ses kartın?
  • bu gün vatanda 24 in. imac kullandım yaklaşık bir saat bencmark almaya kalkınca beni kapı dışarı ettiler
  • dostum internet hızı derken bilgisayarın açılışında net e demek istedim 99 tl verirsen win95 ilede hızlı bağlanırsın
  • Mac'te benim username im Dwain. Ancak başındaki "D" harfini küçültmek istiyorum. dwain yapmanın yolu nedir arkadaşlar?
  • quote:

Mac'te benim username im Dwain. Ancak başındaki "D" harfini küçültmek istiyorum. dwain yapmanın yolu nedir arkadaşlar?

her sorunu halletti geriye bu kalmış artık bir yolunu biliyorum ama pek de iyi bişey değil
    osx86 tools sistemi tamamen resetliyor. bir sonraki açılışta welcome müziği ile beraber açılıyor. sistemin tüm ayarları vs. ilk açılıştaki gibi oluyor. bir diğer yöntem de başka kullanıcı ekleyip eskisini silmek olabilir. doğrudan değiştirilebilir mi bilmiyorum

• Valla komik olmuş değil mi :)

Aslında sorun değil.. Ben ssh server a bağlanıyorum terminalden. açtığımda direk ssh ...... adresi girmek istiyorum. Otomatik olarak Dwain olarak bağlıyor. Halbuki benim username im dwain... Neyse :) Ben hallederim bakarım olmazsa da çok önemli değil. Yani sırf ssh dwain@.....adres.... yazmamak için sormuştum bunu yoksa yazmaktan dolayı problemim yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

bu gün vatanda 24 in. imac kullandım yaklaşık bir saat bencmark almaya kalkınca beni kapı dışarı ettiler

raptor naptın sen ya valla içeri alırlar seni… aynı şeyi ben apple yetkili bayisinde yaptımda neler neler geldi başma burda anlatmayayım……bu arada dwain sesi yapamadım çünkü time machineyi çalıştırayum derken 2. diski seçtim windows kurulu bölümü haliyle de boot ortadan kalktı macosa geçemedim…hobar , raptor biliyomusunz bunun çözümünü

• üstat, cd den aç mac i kurar gibi. Main system dışında seç diğer dosyaları yüklesin diyeceğim ama?

Ya da kur tekrar windows o silinen partiton a ve easy bcd ile düzeltmeyi yap bitsin :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.