Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bmax

raptor naptın sen ya valla içeri alırlar seni… aynı şeyi ben apple yetkili bayisinde yaptımda neler neler geldi başma burda anlatmayayım……bu arada dwain sesi yapamadım çünkü time machineyi çalıştırayum derken 2. diski seçtim windows kurulu bölümü haliyle de boot ortadan kalktı macosa geçemedim…hobar , raptor biliyomusunz bunun çözümünü

abi iatkos dvd si ile bootloader yükle. veya win dvd si ile tamir ettir windowsu

• hobar abimiz daha iyi bilir sırf onun yüzünden biraderin e 8500 ünü çaldım gece 04 sularında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 11 Ağustos 2009; 20:39:16 >
  • ama imac çok güzeldi fiyatıda 4500 tl 8800 gt ekran kartı vardı işlemcisi 3.6 hayatında ilk defa orjinal bir mac e dokunmuş biri olarak bizim kullandığımız hackintoslardan monitörün büyüklüğü hariç pek bir farkı yok 22.inç almıştım keşke 24 inç alsaydım yaw
  • arkadaşlar bu arada 8800 gt soniç 512 mb core 2 dou e 8500 gigabyte p35 ds3r 250 gb hdd 3 gb 800 mhz li mac sistemi sa_t_ı_yorum ilgilenen varsa pm atabilir 800 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 11 Ağustos 2009; 20:51:00 >
  • bmax git bitane ide 40 gb hdd al grid oynmak için ona kur 500 hdd yede mac kur başın ağrımasın bide 10.5.8 e güncelledikden sonra dene bakalım timemachineyi
  • PC'ye iATKOS_v7 10.5.7 kurdum ve tek sorunum Ethernet kartı " Attansic L1 Gigabit Eternet" driverı buldum ama kurulumunu beceremedim yardım ederseni sevinirim..
  • Arkadaşlar bendeki mouse olayı nasıl düzelir acaba o konuda yardım edebilicek varmı. Mouse bi türlü windowstaki gibi smooth olmuyor böyle takılıyor sanki biraz, sırf bu yüzden sinirleniyorum yoksa herşey çalışıyor. Sistemi daha önceki sayfalarda vermiştim ama bi daha yazayım.

Asus p5k-se anakart
    core2duo e7200
    hd4850+ kurarken mouse lag fix seçili kuruyorum mouse lag fix kurmadan da denedi.
    2gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

Arkadaşlar bendeki mouse olayı nasıl düzelir acaba o konuda yardım edebilicek varmı. Mouse bi türlü windowstaki gibi smooth olmuyor böyle takılıyor sanki biraz, sırf bu yüzden sinirleniyorum yoksa herşey çalışıyor. Sistemi daha önceki sayfalarda vermiştim ama bi daha yazayım.

Asus p5k-se anakart
    core2duo e7200
    hd4850+ kurarken mouse lag fix seçili kuruyorum mouse lag fix kurmadan da denedi.
    2gb ram

Hocam faren ps2 ise bi usb fareyle dene veya usb ise bi ps2 fareyle.

Bu arada benim fan sorunum hala tam olarak çözülmedi , dengesiz fanlar.
  • Fare usb, ps2 fare deneyemem cunki anakartımda 1 adet ps2 girişi var :S ayrıca farklı 2 mouse denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeAr -- 12 Ağustos 2009; 1:26:06 >
  • ben time machieyi silmiştim kalabalık etmesin diye birisi zipleyip gönderebilirmi? ihtiyacım yok ama denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

ben time machieyi silmiştim kalabalık etmesin diye birisi zipleyip gönderebilirmi? ihtiyacım yok ama denemek istiyorum

http://www.speedyshare.com/157917706.html
  • Mouse takılma sorunu bende de var... Umarım bir çözümünü buluruz. Dün bir iki şey denedim internetten okuyarak ama işe yaramadı...
  • benim sorunum kurulum yaptım. jas 10.04 kurdum fakat driver tanımak için önerilen osx86 tools indirdim zipden cıkardım ama tools cift tıklıyorum aşağıya giriyor zipliyor ama ekrana bir goruntu gelmiyor.kext yuklucem ama pencere acılmıyor butun content klasorlerine kadar girip tikladim.kısaca Help ( kesin basit bir şeydir.ama deli etmeye yetti.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gicikmigicik

benim sorunum kurulum yaptım. jas 10.04 kurdum fakat driver tanımak için önerilen osx86 tools indirdim zipden cıkardım ama tools cift tıklıyorum aşağıya giriyor zipliyor ama ekrana bir goruntu gelmiyor.kext yuklucem ama pencere acılmıyor butun content klasorlerine kadar girip tikladim.kısaca Help ( kesin basit bir şeydir.ama deli etmeye yetti.)
    KextHelper dene?
  • MAC OS Nvidia 9600GT çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Mouse takılma sorunu bende de var... Umarım bir çözümünü buluruz. Dün bir iki şey denedim internetten okuyarak ama işe yaramadı...

Microsoft mouse kullanıyorsan mac driverini çek baya işe yarıyor. Farklı bir mouse kullanıyorsan steermouse programını dene oda işe yarıyor ama tam olarak istediğim gibi olmuyor windeki gibi yani.
  • Bahsettiğin driver ı nerede bulurum ve nasıl yüklerim? Ne şekilde aramam gerekiyor? Microsoft kullanıyorum. Sidewinder X8
  • O mouse için driver varmı bilmiyorum ama ben normal intelli eye kullanan mouselardan bahsetmiştim oyuncu mouse olduğu için senin mouse'un mac driveri olmayabilir ama yinede deneyebilirsin.http://www.apple.com/downloads/macosx/drivers/intellipointandintellitypepro.html ama dediğim gibi steermouse programınıda deneyebilirsin ikisini aynı anda kullanma yanlız ya steer mouse kullan yada intelli driver.
  • Şu şekilde ayarlayınca pek problem olmuyor.

• mouse lag dan kastınız mouse nin takılarak gitmesi mi yoksa ivmeli hareket etmesi mi?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.