Şimdi Ara

Maç Sırasında Dalağım Şişiyor Koşamıyorum ÇÖZÜM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isınma hareketi yapsam da ağırlık vs de kaldırıyorum fitnessta ama maç sırasında koşamıyorum arkadaşlar koşunca karnımın sağ tarafına ağrı giriyor dalağın olduğu bölgeye dalak şişmesi işte kilo problemim-sigara falan hiçbiri yok nasıl çözerim?

• benim de junior kalkıyo topa onla vuruyom bazen
  • Maçtan ne kadar önce besleniyorsun?

edit: millet kondisyon filan demişte arkadaşlar saçmalamayın kondisyon tempoyu yüksek tutmanızı sağlar ağrıyı geçirmez, arkadaştaki ağrının sebebi maça yakın besleniyor. Haftalık halısaha maçı yapıyorsanız kondiyon çalışmasına ihtiyacınz olmaz, oynaya oynaya kendi temponuzu tutturursunuz. Yanlış bilgiler vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 31 Ağustos 2015; 12:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Maçtan ne kadar önce besleniyorsun?

Güzel soru.
  • Dostum nefesi ağızdan değil burundan almalısın.
  • düzenli nefes alman lazım
  • Dalak sağ taraf?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalağını aldır.
  • karaciğer orası dalak solda mide üstünde olur. helva fıstıklı olsun
  • Antreman yoksa doğal 1 sene haftada 5 gun bisikletle 50+km yapiyordum bu sene biraktim sinav dolayisiyla 1 sene hic spor yok hemen yoruluyordum suan biraz iyiyim denizde filan full spor yaptim.Laktik asit eşiği ile alakali benim ama sizinki yemekle alakali olabilir yada birden isinmadan yuklenirseniz normal
  • Kondisyonu arttırman lazım dostum
  • cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Maçtan 1-2 saat önce yiyorum ve fazla yemiyorum.

Ayrıca antrenmansız olmayı falan söylemişsiniz de antremansız arkadaşlarım çok rahat koşuyorlar anlamıyorum.
  • Cok moktan bişey o ya

Allah yardımcın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vleon

Ayrıca antrenmansız olmayı falan söylemişsiniz de antremansız arkadaşlarım çok rahat koşuyorlar anlamıyorum.
    Yürüyerek oyna tekniğin koşsun diyecemde, benim kadar klasmısın
  • quote:

Dalak şişmesi değilse eğer sağ taraf neden ağrır?
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Çözümünü bulabildin mi hocam ve senin de sağ taraf mı ağrıyan bölge?
  • quote:

Çözümünü bulabildin mi hocam ve senin de sağ taraf mı ağrıyan bölge?

Eskiden oluyordu hocam sigarayı bırakınca geçti. Ama sen sigara kullanmıyorum demişsin ilginc yani

Edit: sağ değildi soldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 31 Ağustos 2015; 3:13:03 >
  • Hocam nefes nefese kalıyorum evet, düzenliden kastınız nedir bunu istemli mi yapıyor herkes ve sağ tarafın ağrımasıyla alakalı olabilir mi?
  • Fitness'tan önce iyi beslenip 10 dk çok yüksek tempoda koşabildiğim halde halı sahada iki git gel yapınca tıkanmıştım. Sanırım arkadaşların dediği gibi ısınma ve yiyip içmekle alakalı.
  • Hocam fitnessta ben de koşuyorum fakat maçta nefes nefese kalıyorum ağzımdan nefes almaya başlıyorum sağ tarafım ağrıyor dinlenmezsem koşamıyorum vs ısınıyorum, yemek 1-2 saat önce az yiyorum örneğin önceki maç 1.5 saat önce maçtan ekmeksiz ton balığı-meyve suyu yedim/içtim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.