Şimdi Ara

MacBook Air bu yıl tasarımını değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MacBook Air bu yıl tasarımını değiştiriyor

Apple’ın Peek Performance adındaki etkinliği biraz daha masa üstü sistemlere yönelik oldu ve beklenen MacBook tanıtımları gerçekleşmedi. Kaynaklar yılın ikinci yarısına doğru MacBook Air modelinde tasarım değişikliği bekliyor.

Yeni MacBook Air 2022 neler sunacak?

Apple yakın kaynaklardan Ming-chi Kuo, MacBook Air 2022 modelinin biraz daha MacBook Pro tarzında keskin hatlara sahip olacağını belirtiyor. Kasa biraz daha ince yapıya kavuşurken aynı zamanda hafifliyor. Ayrıca renk seçenekleri de geliyor.

Ayrıca Bkz.Mac mini evrim geçirdi: İşte yeni Mac Studio

Diğer bir bilgi ise yonga seti ile ilgili. Apple M1 yonga setinden ziyade M2 yonga setini temel alacağı iddia ediliyor. Bu noktada daha özelleştirilmiş bir Apple Silicon yongası mı karşımıza çıkacak bilinmiyor.

MacBook Air 2020 modeli Apple M1 yonga seti ile Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkmıştı. Bu bakımdan MacBook Air 2022 modeli de muhtemelen Ekim ayında tanıtılacak Kasım ayında piyasaya sürülecek.

Kaynak:https://appleinsider.com/articles/22/03/09/macbook-air-with-new-form-factor-more-colors-to-arrive-in-2022-kuo-says

• 1 senedir mac air m1 kullaniyorum tek kelime ile inanilmaz bir cihaz, pil performansi harika ötesi, problemleri yok degil tabiki alicak olan varsa 8 gb ramli versiyonlara kesinlikle elini sürmesin en az 16 olmali alet

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt

cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten çok fark ediyor mu? Sırf bu yüzden satın almadım. Swap memory ile yine günü kurtarıyor diyenler olmuş ama bu seferde SSD ömrünü çok hızlı kısaltıyor. Bana da 8 gb çok az geldi. Hatta harici bir ssd ile kullanmayı bile düşünüyorum. MacBook Air bu yıl tasarımını değiştiriyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 10 Mart 2022; 10:3:35 >
  • Basit işler için bire bir, fiyat performans çok başarılı 6 aydır kullanıyorum, çok memnunum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine M1 kullanırlar mı acaba? M1 sonrasında çıkardıkları işlemciler çok üst seviyede kalıyor air kullanıcı kitlesine göre. M1 zaten günlük kullanıcı için fazlasıyla yeterli, getirirlerse çentik ve yeni renk seçenekleri dışında önemli bir değişiklik olmayacak sanırım. 120hz ekranla gelirse ekran süresi biraz azalır aleti mümkün olduğu kadar ince yapmak istedikleri için.120hz de gelirse muadili olan laptoplara göre çok ayrı bir seviyeye çıkar. Airin tek sıkıntısı 8gb ram ile başlaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

M2 ile gelmesi bekleniyor, evet yeni nesil bir işlemci. Webcam, tasarım vb donanımların da yenilenmesini bekliyorum. Olursa dediklerim 120hz ekran falan beklemem alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

m2 ve 120hz olursa süper olur ama artık alınabielcek fiyatlar yok. 19500 idi m1 pro 14" öğrenci indirimi ile. şuan 35bin tl.

• M1 işlemcili MacBook Air İlk alanlardanım, 3 ay sonra ekran problemi ile servise verdim. Kasa hariç içinde her şeyi değiştirmişlerdi. Aldığım duyumlara ilk üretimlerde ekran ile anakart arasındaki flex kablo problemliymiş. MacBookları severim, üretim kalitesi diğer piyasa mallarına göre daha iyi. Ama servisleri ve ekosistemi beni deli ediyor. Ne dediğimi diskiniz dolmaya başladığında anarsınız. Düşünün diskinizde yer yok, veriler icloud da, yer açmak istiyorsunuz ama dosyaları indirmeden başka yere kopyalayamıyorsunuz :). kısır döngü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.