Şimdi Ara

Macbook Air M1 eğitim indirimli 12499tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
10.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple MGN63TU/A MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MGN63TU/A
    https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-3-inc-m1-8cpu-7gpu-8gb-256gb-uzay-grisi-mgn63tu-a

edit: 12499tl oldu fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlut_204 -- 25 Ocak 2022; 9:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar arkadaşımız fırsat görmüş, paylaşmış. Dolar bazında bu ürün Amerika’da vergi hariç 1000 dolar. Bu anın kuruyla 13.500 tl ediyor. Macbook kalitesini pil ömrünü M1 i bilen bilir. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Ayrıca ürünün en dip fiyatını kur 8 küsür iken 8700 tl falan gördüm.

Bu forumda gerçekleri yazamıyorsun. Doğruları da söyleyemiyorsun çünkü doğruyu söylersen taşlanıyorsun.

Aynı olay Mac Mini 2014'de yaşandı. Mac Mini 2014 base model 4GB ram ile çıktı. 4GB ram 2 yıl sonra yetmez diyen insanları forumlarda taşlamışlardı. Sonra cidden 4GB ram yetmeyince herkes konu açıyordu forumlarda. Yine aynı olay aklıma geldi.

Adamlara diyorum ki 8GB ram yapacağınız işe göre yeterli gelmeyebilir, hemen atlıyorlar yok şöyle yok böyle yetiyor. 8GB şimdi yetiyor diyorsunuz da hiç Swap'ten ne kadar yiyor kontrol ediyor musunuz? Aldığınızdan bu yana SSD'ye ne kadar veri yazmışsınız hiç kontrol ettiniz mi? 8GB evet açıyor herşeyi ben buna bir şey demedim. Ama SWAP'ten yiyor ve bunu önemsemiyorsunuz.

Bakıyorum şurada geliştirici adama da 8GB öneriyorlar Video editleyen insanlara da 8GB öneriyorlar Autocad kullanacak adama da 8GB öneriyorlar. 8GB'ı alan 8GB'ı öneriyor.Ama ram yetiyor demekle olmuyor işte.

Bu 8GB'lık modelde aldığım Swap miktarıydı. Aynı işlemler varken.

Bu da daha şimdi aldığım ekran görüntüsü. Arkada oyun (hearthstone) vs. açık bu şekilde. Swap bu şekilde.

2 yıl sonra 2014 Mini'deki gibi aynı olayları yaşayacaksınız haberiniz yok.

Bu cihazları bir kere alıp uzun süre kullanıyoruz o yüzden aradaki 3K'yı verip 16GB'lık modeli almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Alacak olanlarında kafasını karıştırıyorsunuz saçma sapan yorumlarınızla.

8GB'lık modelin yetmediğine dair sürekli SWAP'ten yediğine dair 50 tane video var youtube'da. Araştırın.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

6.799₺' ye almadım.

Pişman değilim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

iyi bakalım.

• Paylaşım için teşekkürler.

• 3630 TL'ye almıştım pişman değilim

• 1972 TL ye almamıştım pişman değilim

• 300TL ye satmıştım pişmanım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air M1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu paylasim niye? 13000tl normal ogrenci indirimli fiyat degil mi?

• Bunun genelde fırsat fiyatı nedir?

• fiyatına bakmamıştım, almadım pişman değilim

yeni akım başlamış  

• Arkadaşlar arkadaşımız fırsat görmüş, paylaşmış. Dolar bazında bu ürün Amerika’da vergi hariç 1000 dolar. Bu anın kuruyla 13.500 tl ediyor. Macbook kalitesini pil ömrünü M1 i bilen bilir. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Ayrıca ürünün en dip fiyatını kur 8 küsür iken 8700 tl falan gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baroscope -- 17 Ocak 2022; 10:7:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 9000 TL iken almamıştım 15000 TL iken Amazon'dan aldım. şunu anladım ki base model alınmaz arkadaşlar. Herkesin kullanımı farklı ancak cihazdan 2 sekme açtığınızda bile SSD Swap'ten yemeye başlıyor. O yüzden 16GB aşağısını önermiyorum.

• Yari fiyatina Huawei aldim pisman degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıköğretim okuyanlar alabiliyor mu!

• Shrikeen kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam photoshop ve bir iki sekme açınca cihaz kendinden geçiyor.

Bu bilgisayarın windows alternatifi var mı ? Güçlü,İnce,Uzun batarya ömürlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 17 Ocak 2022; 11:19:56 >
  • blank42 kullanıcısına yanıt

İnanın şu yorumlara şaşırıyorum şu an Safari bile değil Opera da 44 sekme açık arka planda Apple Music açık. Affinity açık ve Geforce Now ile 1080p sıfır sorun ile işlem yapıyorum. Daha da işlem açarım üstüne sorunsuzca. M1 Base sürüm kullanıyorum. İlandaki model.

• Yazılım için kullanacaksanız çok rahat işinizi görür. O kadar react, (hem rider üzerinde hem vs) .net core, docker kullandım hiç ram yetmeme vs sıkıntısı yaşamadım. Belki blender veya photoshop gibi ram sömüren uygulamalarda ram sıkıntı yaratabilir ama yazılım için almayı planlıyorsanız kaçırmayın alternatifi yok bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 17 Ocak 2022; 12:7:12 >
  • SosyalSatis S kullanıcısına yanıt
    hemen o anda almak. çünkü devamlı artıyor. kur korumalı mevduat hesabından daha çok getirisi vardır apple, vw gibi markaların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konuları çok seviyorum, forumun ne kadar boş ezik pişmanları varsa üşüşüyor ..

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.