Bildirim
Macbooku sürekli şarjda kullanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Birşey yapmanıza gerek yok, kendisi ayarlıyor.
iki macbookumu da bu şekilde %98 bu şekild kullandım.
Şu anki macbookum yaklaşık 3.5 senedir sürekli şarjda, iarjtan çıkardığımda pli ömrü hala 4 saat.. (sıfırken 5 saate kadar ıçıkıyor) -
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
Birşey yapmanıza gerek yok, kendisi ayarlıyor.
iki macbookumu da bu şekilde %98 bu şekild kullandım.
Şu anki macbookum yaklaşık 3.5 senedir sürekli şarjda, iarjtan çıkardığımda pli ömrü hala 4 saat.. (sıfırken 5 saate kadar ıçıkıyor)
Cevabınız için teşekkürler -
ben sürekli şarjda kullanmıyorum.mac i tercih etmemin bir sebebi de uzun pil ömrü.kablosuz kullanmak da pil ömrünü uzun tutuyor diye biliyorum.ama şarj aleti sürekli prizde.açma kapama tuşu olan bir üçlü priz kullanıyorum.böylece şarj aletini sürekli prizden çıkarıp prize takmak zorunda kalmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: adrianvalentino
ben sürekli şarjda kullanmıyorum.mac i tercih etmemin bir sebebi de uzun pil ömrü.kablosuz kullanmak da pil ömrünü uzun tutuyor diye biliyorum.ama şarj aleti sürekli prizde.açma kapama tuşu olan bir üçlü priz kullanıyorum.böylece şarj aletini sürekli prizden çıkarıp prize takmak zorunda kalmıyorum.
pratik zekanla ağlattın -
zekamı kontrol edemiyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- macbook tv ye yansıtma kablosuz
- macbook klavye ışığı açma
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- pt.com güvenilir mi
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- yazılım için laptop önerisi 2024
- m2 vs m3
- ipad mi macbook mu
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X