Şimdi Ara

MacMini ekranı kapatıp açınca parola isteme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mac mini için pc panel yerine 26" tv kullanmaktayım bu tvye aynı zamanda windows masa üstüde bağlı. fakat mac mini açıkken tvyi kapatıp açınca parola ekranı geliyor. ayarlara baktım bazı değişikler yaptım ama maalesef yine o şekilde parola istemeye devam ediyor. bu olay high sierraya yukseltince basıma geldi daha önce boyle bir olayla karsılasmıyordum ekranı kapattıgımda. Bu parola olayını nasıl aşıcaz.

• beta 2 update 1 geldi gecen gun ve bu sorun ortadan kalktı şuan. yinede tesekkurler ilginiz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

beta 2 update 1 geldi gecen gun ve bu sorun ortadan kalktı şuan. yinede tesekkurler ilginiz için.

merhabalar dostum mac mini nin hangi versiyonunu kullanıyorsun memnun musun
    tavsiye eder misin bende almayı düşünüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

beta 2 update 1 geldi gecen gun ve bu sorun ortadan kalktı şuan. yinede tesekkurler ilginiz için.

merhabalar dostum mac mini nin hangi versiyonunu kullanıyorsun memnun musun
    tavsiye eder misin bende almayı düşünüyorumda

2014 late olanı bendeki i5 işlemcili, 1tb hdd, 8 gb ram, Intel Iris Graphics, genel olarak özellikleri.
    Herhangi bir sıkıntı yok memnunum ama ssdli olarak almanı veya ssdyi sonradan takmanı tavsiye ederim 5400 rpm bi hdd oldugu için pcnin acılması ve sistem guncellemeleri biraz ağır oluyor. Bütçen ne kadar bilemiyorum tabii ama mac mini düşünüyorsan aşağıdaki linkte olanı almanı tavsiye ederim

https://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/mac-mini?product=MGEQ2TU/A&step=config#

yada ikinci el olarakta bakabilirsin uygun fiyata bulma sansın olur.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Butcem 2000tl
    Intel 7200u laptop Alicam yada bunu alicam

1.4 versiyonu düşünüyordum çok yavaş denmiş o yüzden 2.6 lik versiyona bakicam

Bunlara ekstra olarak Windows kurulumu yapılıyormuş verimli oluyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

Butcem 2000tl
    Intel 7200u laptop Alicam yada bunu alicam

1.4 versiyonu düşünüyordum çok yavaş denmiş o yüzden 2.6 lik versiyona bakicam

Bunlara ekstra olarak Windows kurulumu yapılıyormuş verimli oluyor mu

1.4 onermem bende. Evet windows kurulumu yapiliyor ama bende laptopta oldugunicin windows kurmadim parallers descop diye bir program ile kurulabiliyor dilersen windowsta. Butce 2000se sanirsam ikinci el bakacaksiniz 1500-2000 arasi kesin bulursunuz yaninda mahic mouse ve apple klavyesini mutlaka edinin standart bir klavye kullanmayin cunku tus fonksiyonlari farkli oldugu icin sikinti olabilir ozellikle klavye kullanimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.