|
Bildirim
Sadece macos platformundamı? Windowstada aynı sorun yıllardır var düzeltemediler. Ayrıca çökme problemi . Allah'tan chronium edge geldide kurtulduk. Mozilla ve edge den gerisi yalan
|
macOS'te Chrome kullanan varsa mümkünse Mac'te kullanmasın
Arka planda kim bilir o RAM'lerle neler neler yapılıyor. HAdi hiçbir şey bilmeden kullananlar neyse de bile isteye kullananları anlamak pek mümkün değil. Neymiş Chrome o kadar RAM kullanmayı hak ediyormuş bir de. Afiyet olsun |
Lafa bak, sanki Windows'ta daha az tüketiyor da Mac kullanmasın yazmış bir de. Apple önce 8 GB ramli makineleri satarak insanların aklıyla alay ertmeyi bıraksın.
|
Windows'da yeni Edge çıktığı gün Chrome'u kaldırdım daha da yüklemem. Zaten aktif olarak Firefox kullanıyorum ve gayet memnunum.
|
Mac’de Chrome mu kullanılır. Kapatın şu haberi.
|
Bir Windows kullanıcısı Chrome'u kullanır, onu anlarım cunku sistem bilgisi azdır. Ancak macOS kullanan biri neden Chrome kullanır onu anlamam. Demek ki macOS kullanıcılarının bir kısmı sistemden anlamıyor.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 21 Şubat 2021; 13:10:4 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Şubat 2021; 14:46:12 > |
|
|
|
|
Yıllardır pek çok eklenti ile beraber chrome kullanmaktayım. 1 kere bile çökmedi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 21 Şubat 2021; 17:59:4 > |
brave de chromium tabanli, neden google chrome kullanayim ki ? benim yorumum chrome ile ilgili degil, mac sahibi insanlarin neden safari disinda tarayici kullanmak istediklerine iliskin bir ornek... |
MacBook kullanıcısı olarak az bile söylemişler. Chrome açınca bilgisayarın ısısında gözle görülür bir artış olmakla birlikte şarjı resmen sömürüyor. Duruma göre Opera ile safari kullanıyorum. Windowslu iş bilgisayarımda ise yine opera kullanıyorum. İşin bir de Android studio tarafı var ki evlere şenlik. |
|
|
|
Android studio derken? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |