Bildirim
Macun Tavsiyasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Artic mx 4 hocam piyasadaki en iyi p/f macunu.ama sahtesi çok var.ayrica gpu CPU macunu farketmez.
https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2019-baski-4g-termal-macun-p-HBCV000003CTXF?magaza=Toptan+Pazar&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 22 Temmuz 2021; 12:33:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazondan Zalman Zm-Stc8 sipariş etmiştim
amazonZalman, Zm-Stc8 Super Iletken 1,5Gr Yuksek Performansli Termal Macunhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B084BPC532
çok fark eder mi, bir de bu sahte mi değil mi anlayabilir miyiz
...
şimdi baktım da arctic bir tık daha iyi üstüne bir de 4 gr
...
başta ucuza dedim ama baya sahte varmış, satıcı amazon olandan 70 liraya arctic mx4 sipariş ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 22 Temmuz 2021; 14:51:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilemiyorum sahte mi değil mi.gerci iptal ettim dedin.artic herkes öneriyor bende alacağım hocam termal macun baya araştırdım.en mantıklı seçimin bu olduğunu gördüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
aynen bunu aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya mesaj yazma niyetim yoktu ama P/F orantısını doğru kullanan birisine denk gelince yazmadan edemedim. Bu arada MX4 üzmez.
-
arctix bende kullanıyorum gayet başari ama 70 lira ona vermek yerine çift bakirli kule tipi sogutucu alınabilir gametech falan
-
yazmayı unuttum.
mx4'ü uyguladım, gpu 4-5, cpu 6-7 derece soğudu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X