Şimdi Ara

Macunumuz erimiş.. Önerebileceğiniz macun varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 işlemcimizin macunu erimiş arkadaşlar, Ona sürebilceğimiz ve etkisini göstere bilcek bi macun varmı ( Ekran kartınada sürcem )

• Arctic Silver 5 Premium High-Density Silver, ca. 12g

oc yapacaksan ideal çok da tutuluyor zaten ben kullanıyorum gayet iyi iletiyor
  • Evet Artic Siver 5 macun gercekten cok onerilen bir macun...

benim tercihim, Thermalright Chillfactor..
  • "Hemen sonuç almak istiyorum , 200 saat bekleyemem ." diyorsan ocz freeze tavsiye edebilirim.
    Böyle bir sıkıntı yoksa Arctic Silver 5 ya da MX2 .
  • Cooler master aldım Baya iyi ama ben hiç beklemedim beklemem gerekiyomuydu?? sürdüm 1 saat falan geçti Açtım iyide baya ? ynlişmi oldu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaMT

Cooler master aldım Baya iyi ama ben hiç beklemedim beklemem gerekiyomuydu?? sürdüm 1 saat falan geçti Açtım iyide baya ? ynlişmi oldu acaba

Aynısından bende aldım ve bende hemen açtım.. Bi sıkıntım yok.. Gayet kaliteli bi ürün.. Tavsiye edebilirim..
  • Arctic Silver 5 ve MX2 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal macun nereden alabilirim?
    13 yıl önce açıldı
    Termal Macun Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Macundan verim alabilmeniz için üzerinden yaklaşık bir hafta gibi bir süre geçmesi lazım. İlk günlerde sıcaklıklar yüksek olacaktır.

Diğer arkadaşların söylemiş olduğu arcticsilver 5 ve MX2 katılıyorum, ayrıca arcticsilver seramik öneriyorum.
  • Hemen etki etsin istiyorsan MX2 veya OCZ Freeze

zaman sorun olmaz yavaş yavaşda olur dersen Artic Silver 5.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webstern

P4 işlemcimizin macunu erimiş arkadaşlar, Ona sürebilceğimiz ve etkisini göstere bilcek bi macun varmı ( Ekran kartınada sürcem )

sürerken;

1. İlk sürme işlemini küçük bir yüzeyde test et ki acemilik gitsin
    2. İnce bir katman halinde iyice yay ( çok sürmemin bir faydası yoktur, hava kabarcıklarına neden olur buda performansı düşürür)
    3. arcticsilver MX2 alırsan uyguladığın an tam performansı göstericektir

• Cooler master aldım Sürdük :) Biraz acemilik vardı tabi biraz bol sürdük sanırsam Kabarcık işini bilmiyordum Örendiğim oldu ama artık bi dahakine :) AMA hoşuma giden bi özelik vardı açtığımda paketi İşlemcimin boyutu kadar bi plastik çıktı üstüne koydum ve öle sürdük işe yaradı baya :)

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26303 Buydu aldığımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P[S]' -- 24 Ağustos 2008; 10:16:44 >
  • mx2 tek geçerim, Arctic Silver 5 Premium High-Density Silver da güzeldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.