Şimdi Ara

Maddi durmumdan dolayı okula bıraktım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bilen arkadaşlar diğer hesabımdan tanırlar forumda yeni birisi değilim daha önce bir çok konum var neyse konuyu anlatıyım.

Üniversite 2. sınıf öğrencisiydim maddi durmumuz geçen seneye kadar çok çok çok iyiydi malesef babamın bizi dolandırması sonucu sıfıra sıfır kaldık bu yazdan önceye kadar ve bir sürü borcun içine girmiştik daha önceki zamanlarda maddi durumumuz iyi olduğu için özel üniversitede okuyordum aylık 1300 tl gibi bir miktar bizi zorlamıyordu fakat şu anda ne evimiz kaldı ne arabamız ne işimiz hayatımda bu yaşıma kadar çalışmayan ben bir anda kendimi annesine ve kız karadeşine bakmakla yükümlü ve kira, faturalar kız kardeşimin okul harçlığı gibi bir çok maddi sıkıntının altında buldum annem ev hanımı ve yaşı 55 bu saatten sonra yapıcak çok fazla bir işi olmadığı halde birşeyler arıyor kendine fakat ben psikolojik anlamda çok bitmiş durumdayım. Arkadaşlarımdan kimse kalmadı zaten kız arkadaş falan öyle şeyleri düşenemiyorum bile. Eskiden 1 ayda sırf özel ihtiyaclarıma ayırdığım parayla şimdi evimizin bütün sorunlarını çözmeye çalışıyorum ve bütün aile bireylerimiz sırt çevirmiş durumda. Günde 13 saat çalışıyorum hafta sonları 17 saat çalışıyorum + 4 saat barlarda bira taşıma getir götür işleri yapiyorum ve en önemlisi ekonomi ve finans bölümünde okuyordum tamamen okulumu bıraktım 2.sınıfta. hiçbir devlet üniversitesi bana elini uzatmadı ve ortalamamda 3.61 gibi yüksek bir derecedeydi. Bu halden sonra isteyen yapar diceksiniz fakat gerçekten günde 7 saat uyursam iyi diyorum ve hasta olma gibi bir ihtimalim bile yok. Evimizde borçları ödemek için herşeyimizi sattık hiçbirşeyimiz kalmadı ne telefonum var ne başkabirşeyim. Bunları neden yazıyorum hiçbir fikrim yok ama insan yazıcak biryerler paylaşıcak insanlar arıyor. Dinlediğiniz ve okuduğunuz için teşekkür ederm :)

Edit : BABAMIN NASIL DOLANDIRDIĞI:
    http://forum.donanimhab...225/f_//tm.htm#96279952

BU KONUYUDA İŞ YERİNDE GECE MESAİSİNDEYİM BOŞ OLDUĞU İÇİN SIKILIP EFKARLANIP YAZDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akobeko -- 22 Eylül 2014; 4:07:34 >

• Allah yardımcın olsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl dolandırdı onuda yaz csb ihtimaline karşı

• aşağı yukarı bende aynıyım
    para nasıl kazanıcaz biz ?
  • Telefonu bilgisayarı sattıysan eğer mesajı internet kafeden yazıyorsun yüksek ihtimalle. Zor durum gerçekten allah yardımcınız olsun. neyse ben de uyuyayım yavaştan inşallah yardımcı olan birileri çıkar . hadi iyi geceler
  • %87 CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Telefonu bilgisayarı sattıysan eğer mesajı internet kafeden yazıyorsun yüksek ihtimalle. Zor durum gerçekten allah yardımcınız olsun. neyse ben de uyuyayım yavaştan inşallah yardımcı olan birileri çıkar . hadi iyi geceler

Bu saatte açık internet kafe mi var Diyelim var adam işsiz değilki bu saatte gidip bunu yazsın. Hadi dağılın beyler şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baban nasıl sizi dolandırdı ?
  • BABAMIN NASIL DOLANDIRDIĞINI ANLATMIŞTIM BU KONUYUDA ŞU ANDA İŞ YERİNDE MESAİDEYİM FAKAT BOŞ OLDUĞU İÇİN EFKARLANIP YAZDIM ARKADAŞLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_96248225/f_//tm.htm#96279952
  • Allah yardımcınız olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun
  • Her şerde bi hayır vardır kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun

• csb olmasaydı özelden sana bişeyler yazıcaktım hayatını degiştircek bişeylerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.