Şimdi Ara

madem tsi motorlar yağ yakıyor neden insanlar satın alıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 TSi'lerde yağ yakma fln yok 2015 sonrası DSG-lerde belirtilmesede ciddi iyileştirmeler oldu.

Eski 1.2 ve 1.4 TSi lerde rodajı eksik yapılınca ve hor kullanımda ilk 10.000 km'de 500 ml altı yağ eksiltme durumu vardı yeni 1.0 TSi'lerde 115 beygir 200 Nm üniteler bile sorunsuz.

Sonuçta ilk nesil TSi ler 2000 ve öncesinde projeye sokuldu Golf 7 de gelenler 2.nesil şu an olanlar ise son nesil 2010 sonrası projelere başlanmış.

Hatta 1.0 TSi ye LPG takanlarda var Landirenzo Omegas Direct mesela hem TSİ hemde LPG ekonomisi var .

Yeni nesil Jetta ve Polo birlikte VW çağ atladı diye düşünüyorum Golf ve Passat'tan kurtuldu mu VW 2000'lerdeki havasına dönecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW'nin bu kadar çok satmasının asıl sebebi ikinci elinin kuvvetli olması. Alanlar genellikle garanti süresince biniyor, bitmesine yakın satıp bir başka araca geçiyor. O nedenle 2. elde alacaksan uzak durmanı öneririm, hele garantisi de bitmişse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

VW'nin bu kadar çok satmasının asıl sebebi ikinci elinin kuvvetli olması. Alanlar genellikle garanti süresince biniyor, bitmesine yakın satıp bir başka araca geçiyor. O nedenle 2. elde alacaksan uzak durmanı öneririm, hele garantisi de bitmişse...
    Adamlar dünya geneli 10 milyon vag grup satıyor hocam sorunlu olsalar firma batar

• JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Dünya genelinde çok satıyor ama ABD, Çin gibi ülkelerde de (özellikle DSG sebebiyle) aldığı cezalar sonrasında 10 yıl garanti veriyor da satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Dünya genelinde çok satıyor ama ABD, Çin gibi ülkelerde de (özellikle DSG sebebiyle) aldığı cezalar sonrasında 10 yıl garanti veriyor da satıyor.
    Sonuçta kendi zararını istemez hocam kârından kısıp DSG ye ar ge yaptı.

2000'i yilları düşününce gerçekten çok iyi bir teknolojiydi ve bu cesur adamın bedelini ödedi

• quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

O zaman ikinci eller hep sorunlu alacağım araç 2011 olacak

Alıntıları Göster
    sana turbolu polo alalim

durrrrbo

• Tsilari sikistirirsan iyi gidiyor ama benzin yetmiyor kalitesi dusuk geliyor ve yagdan takviye aliyor.

Yag yakmayan araba kotu demektir

Birde cok yag yakan araba kotudur.

Polo gti alinmaz mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Lınc

Tsilari sikistirirsan iyi gidiyor ama benzin yetmiyor kalitesi dusuk geliyor ve yagdan takviye aliyor.

Yag yakmayan araba kotu demektir

Birde cok yag yakan araba kotudur.

Polo gti alinmaz mesela
    sıkıştırmazsam yağ yakmaz mı?
    sıkıştığı zaman mı yağ yakıyor?
    peki sıkıştırılmış araba daha sonra hep yağ yakmaya mı baslar?

yağ yakmaktan kastım 2000km de 1 lt eksiltiyomus
  • Doğru yağ kullanılmadığı icin yakıyor. Bu kadar basit.

Servisler en ucuz yag yerine NoACK 9% civarinda olan Mercedes MB229.52 - 229.61 - BMW LL04 onayina sahipyaglar kullanikirsa yag eksiltmesi olmaz.

Ornek Motul Xclean EFE tecrubeyle sabittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 17 Ağustos 2018; 14:7:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Doğru yağ kullanılmadığı icin yakıyor. Bu kadar basit.

Servisler en ucuz yag yerine NoACK 9% civarinda olan Mercedes MB229.52 - 229.61 - BMW LL04 onayina sahipyaglar kullanikirsa yag eksiltmesi olmaz.

Ornek Motul Xclean EFE tecrubeyle sabittir.
    sayısız sikayet var.
  • tsi kullananlardan çok kullanmayanlar yağ yakıyo diyor. 2014 model 1.4 122 lik tsi 1 sene kullandım hiç eksilme olmadı yağda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

tsi kullananlardan çok kullanmayanlar yağ yakıyo diyor. 2014 model 1.4 122 lik tsi 1 sene kullandım hiç eksilme olmadı yağda
    sayısız yağ yakma sikayeti var. ve korkuyorum

2011 audi a4 alacaktım

2009 2011 arası olanların bir cogu yağ yakıyor

https://www.sikayetvar.com/audi/a4

• Tok kapı sesi var onlarda. Premium olmanın ilk şartıdır.

• TDI taş gibi motor olmasına rağmen TSI lar tam tersi sürekli sorun çıkarıyor. Her seride bir sıkıntı var. Audi A4 1.4 150 ye niyetlendim. Yorumları okuyunca keyfim kaçtı. Ya sıfır alıp 100 bin de satacaksın yada bulaşmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

nasıl pert oldu
    geldi biri benim seridime girerek bana ön taraftan çarptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

TDI taş gibi motor olmasına rağmen TSI lar tam tersi sürekli sorun çıkarıyor. Her seride bir sıkıntı var. Audi A4 1.4 150 ye niyetlendim. Yorumları okuyunca keyfim kaçtı. Ya sıfır alıp 100 bin de satacaksın yada bulaşmayacaksın.
    bunların tdi larında sorun yok di mi? tsilarda sorun var sanırım. ama ha bire de tsi motor üretip duruyor bu neden? ozaman sade motor çıkarsınlar
  • Ben TDI ile sorunu olan görmedim. Big turbo ile 90hp lik TDI 1.6 dan 200hp güç alıyorlar. Motor banamısın demiyor. TSI motorları yazılımı bırak durduk yere piston kırıyor, yağ yakıyor vs. Yanına dsg de eklenince benim için alınabilir olmaktan çıkıyor. Keşke adam gibi yapsalarda alsam.
  • mahlemeye verseydin hemen turbo sana buyuk yanlis yapmis

• Bende de 2016 tsi var hocam. İnanılmaz yağ tüketiyor.Her 15.000 kmde bir 4lt yag birakiyorum serviste hehehe

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.