Yama için teşekkürler |
MAFIA: Definitive Edition Türkçe Yama [ÇIKTI] ~ ApeX Çeviri (5. sayfa)
-
-
İyi akşamlar diğer arkadaş ile yamayı ne zaman birleştirip güncellemeyi düşünüyorsunuz? Bayadır güncellemenizi bekliyorum ama daha gelişme olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: RaiTrQİyi akşamlar diğer arkadaş ile yamayı ne zaman birleştirip güncellemeyi düşünüyorsunuz? Bayadır güncellemenizi bekliyorum ama daha gelişme olmadı
reasoN Valhalla ile ilgilendiğinden vakit ayıramayacağını söyledi, bu sebeple biz güncelleyeceğiz.
-
Elinize kolunuza sağlık güzel yama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: öylesineya2533
Bu mesaj silindi.Site bize ait değil, TakeTwo oyunlarındaki telif muhabbetleri yüzünden MafiaMods sitesinde paylaştık. Dilerseniz Discord sunucumuza gelin, oradan temin edelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BarisijennreasoN Valhalla ile ilgilendiğinden vakit ayıramayacağını söyledi, bu sebeple biz güncelleyeceğiz.
Alıntıları GösterYamanın güncellenmesi daha çok sürer mi ? Yoksa oyunu oynayayım mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maffay__mustyYamanın güncellenmesi daha çok sürer mi ? Yoksa oyunu oynayayım mı ?
Alıntıları GösterLink ara ara güncelleniyor, şu an zaten gözle görülür bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Oynayabilirsiniz yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BarisijennLink ara ara güncelleniyor, şu an zaten gözle görülür bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Oynayabilirsiniz yani.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BarisijennLink ara ara güncelleniyor, şu an zaten gözle görülür bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Oynayabilirsiniz yani.
Alıntıları GösterAra ara güncelleniyor demişsiniz ama yamayı indirmek için yönlendirilen sitede son güncelleme 6 kasım yazıyor. Muhtemelen hala @reasoncs nin yaptığı yamayı entegre etmediniz.
-
evet lütfen bir an önce güncelleyin..
-
reasoN mafia 1 yaması ne oldu yalan olmamıştır umarım...
-
Ben de herkes gibi Reason güncellemesi bekliyorum yamaya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tutkualAra ara güncelleniyor demişsiniz ama yamayı indirmek için yönlendirilen sitede son güncelleme 6 kasım yazıyor. Muhtemelen hala @reasoncs nin yaptığı yamayı entegre etmediniz.
Alıntıları GösterOrada yazan tarih Mafia Mods sitesindeki son değişiklik tarihi. İndirme linki Google Drive linkine yönlendiriyor, oradan yaptığımız sürüm güncellemesi Mafia Mods sitesindeki son güncelleme tarihi değiştirmiyor. O tarihten sonra bazı düzeltmeler yaptık.
Yukarıda dediğim gibi, reasoN Valhalla çevirisiyle ilgilendiğinden düzenleyemeyeceğini söyledi.
-
Yani reason verdiği vaatler ve çeviri için söylediği cümleler kandırmacaydı o zaman hayır şunu anlamadım keşke böyle bir niyete girmeseydi madem vazgeçti o kadar insan bekledi
-
Google drive linkinde de değiştirilme tarihi 6 kasım görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: BarisijennOrada yazan tarih Mafia Mods sitesindeki son değişiklik tarihi. İndirme linki Google Drive linkine yönlendiriyor, oradan yaptığımız sürüm güncellemesi Mafia Mods sitesindeki son güncelleme tarihi değiştirmiyor. O tarihten sonra bazı düzeltmeler yaptık.
Yukarıda dediğim gibi, reasoN Valhalla çevirisiyle ilgilendiğinden düzenleyemeyeceğini söyledi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alix1058Yani reason verdiği vaatler ve çeviri için söylediği cümleler kandırmacaydı o zaman hayır şunu anlamadım keşke böyle bir niyete girmeseydi madem vazgeçti o kadar insan bekledi
incelediğim kadarıyla vasat bir çeviriydi zaten, bekleyenler çok da bir şey kaybetmedi.
oyunun çeviri araçlarını benimle özelden paylaşacak var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bianconero -- 25 Kasım 2020; 17:37:22 > -
Yama tekrar güncellenmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 26 Kasım 2020; 17:43:53 > -
Elinize sağlık, emeğiniz için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X