siteye üye olamadım şu yamayı adam gibi üye olmadan indirilebilir bi yere upload edecek biri yok mu |
MAFIA: Definitive Edition Türkçe Yama [ÇIKTI] ~ ApeX Çeviri (6. sayfa)
-
-
-
-
Yamadaki translate kısımlar düzeltildimi? Güncellenmiş yamayı deneyen varmı? Yamanın ilk halinde maalesef translate çeviri bayağı vardı. Birde test edildi diyorlardı. Hadi ekipte translate yapanlar vardıda testi yapanlar o kazık gibi belli olan translate cümleleri nasıl farketmediler?
-
quote:
Orijinalden alıntı: gokhans19Yamadaki translate kısımlar düzeltildimi? Güncellenmiş yamayı deneyen varmı? Yamanın ilk halinde maalesef translate çeviri bayağı vardı. Birde test edildi diyorlardı. Hadi ekipte translate yapanlar vardıda testi yapanlar o kazık gibi belli olan translate cümleleri nasıl farketmediler?
hala var biraz ama fazla değil.
-
Apex çeviri grubunu bitiren bu translate yamaları oldu çevirmenleri iyi seçmesi lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alix1058
Apex çeviri grubunu bitiren bu translate yamaları oldu çevirmenleri iyi seçmesi lazımŞu mesajda bu konu ile ilgili gerekli açıklamayı yaptım: https://forum.donanimhaber.com/shadow-of-war-turkce-yama-cikti-apex-ceviri--146775753#146886400
13-15 yaşlarındaki çocukların galeyanına gelmeyin lütfen.
-
Yamanın son sürümüne nereden ulaşabiliriz acaba? Siteye ulaşılamıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CiganitoYamanın son sürümüne nereden ulaşabiliriz acaba? Siteye ulaşılamıyor.
-
epicde çalışır mı ?
-
evet.
-
Valla bu remake'in çıkmasını 5 yıl beklemiştim. Sonunda çıktı ama oynayacak bilgisayarım yok. Bilgisayar aldığımda ilk bu oyunu indiricem :DD
-
bazen uzun cümlelerin son kelimeleri gözükmüyor cümleler yarıda kalıyor bu can sıkıcı ama bunun dışında öyle bahsedildiği kadar abartı translate görmedim oynanabilir seviyede genel olarak 10 üzerinden 6 7lik bir çeviri kesinlikle çöp değil
-
Oyun esc ya da tab bastığımda hata verip kapanıyor yamada
-
Steam de çalışıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X