Doğrudan direk bağlantı yok mu indirme bağlantısı illa üye olmak mı gerekir yada biri bana özelden atabilir mi ? |
MAFIA: Definitive Edition Türkçe Yama [ÇIKTI] ~ ApeX Çeviri (2. sayfa)
-
-
Elinize sağlık.Siteye kayıt olamıyorum yok mu başka link.
-
Maalesef böylesi daha güvenli. Discord sunucumuza gelip yazarsanız özelden yardımcı olabilirim.
-
Elinize sağlık.
-
Oyunu gpt yama ile bitirmiştim yer yer hatalar olsada hikayeyi anlayarak bitirdim ama sizin yamanızı görünce bir daha üzerinden geçmek istedim. Zaten çok kısa bir oyun. Ellerinize sağlık. Teşekkürler. -
Oyunu translate yama ile oynadım daha sonra belki şans veririrm -
çok teşekkürler emeğinize sağlık
-
https://forum.donanimhaber.com/reason-mafia-definitive-edition-70-turkce-yama-devam-ediyor--146309954
Bu oyunu %70 çeviren bir ekip sizin çeviriye translete diyor bitince ikisini de dene tarafını seç güç seninle olsun Anakin Skywalker -
Yama için teşekkürler..
-
quote:
Orijinalden alıntı: pazarçarı
https://forum.donanimhaber.com/reason-mafia-definitive-edition-70-turkce-yama-devam-ediyor--146309954
Bu oyunu %70 çeviren bir ekip sizin çeviriye translete diyor bitince ikisini de dene tarafını seç güç seninle olsun Anakin SkywalkerBen zaten bu forumu anlamadım. TRANSLATE yama konularını destekleyip ardından bu yamaya translate deyip begenmeyenler var :)
-
yama mükemmel. tek solukta bitirdim oyunu. başarılarınızın devamını dilerim..
-
quote:
Orijinalden alıntı: extagon
Bu mesaj silindi.Hani bu zarzurttun test için verdiği yamayı millete dağıtan eleman değil mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10kdaysHani bu zarzurttun test için verdiği yamayı millete dağıtan eleman değil mi ?
Alıntıları GösterAynen o şahısmış. karakteri olan bu @extagon ile yola çıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 5 Kasım 2020; 10:20:10 >
-
teşekkür ederiz, şu günlerde bir nebze de olsa keyifli vakitler geçirmenizi sağlayabildiysek ne mutlu bize:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barisijenn -- 5 Kasım 2020; 11:3:22 > -
Sana az bile yapmışlar
-
Hocam sizi birçok Türkçe yama konusunda görüyorum, gereksiz bir kin ve nefret ile ücretsiz Türkçe yama paylaşan arkadaşlara saldırıyorsunuz. Kendi sunucumuzdan atılma sebebiniz de buydu. Türk oyuncu topluluğuna birşeyler katmaya çalışan arkadaşların önünü kesmeye çalışma çabanız bence saçma ve gereksiz. Ücretsiz Türkçe yama çıkarttıkları için olduğunu düşünüyorum ve buna karşı olduğunuzu varsayarak size ücretli Türkçe yama paylaşan çeşitli gruplar ile takılmanızı öneriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 6 Kasım 2020; 23:49:42 > -
Elinize sağlık.
-
Teşekkür ederiz:)
-
Ellerinize sağlık. Teşekkürler apex
-
Merhaba arkadaşlar,
Şimdiye kadar hiç bir yamanızı kullanmadım. Shadow of War yamanızı kullanacaktım fakat kısmet olmadı.
Mafia yamanız için ise söylentiler mevcut, umarım kısa sürede yeni bir güncelleme ile düzeltirsiniz..
Uygun fiyata bulduğum an oyunu almayı planlıyorum, ve diğer şahsın yaması ile oynamak yerine sizin yamanız ile oynamayı tercih ederim. Kolaylık diliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X