Şimdi Ara

Mafia II'nin demosu 10 Ağustos'ta yayımlanacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Mafia II'nin demosu 10 Ağustos'ta yayımlanacak!

2K Games yaptığı açıklama ile 2K Czech tarafından geliştirilen aksiyon oyunu Mafia II'nin demosunun 10 Ağustos 2010 tarihinde yayımlanacağını duyurdu. Demo PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için yayımlanacak. Oyunun tam sürümü ise 27 Ağustos 2010 tarihinde piyasaya sürülecek.

• Dört gözle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak3810

Dört gözle bekliyorum.

Ben 999 gözle bekliyorum
  • of işte bu süper bi haber teşekkürler arkadaşlar mafia 2 pc de dahamı iyi olacak konsollarda grafik farkı olacakmı bildiğim kadarıyla pc de çok yüksek bir sistem gerektiriyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

of işte bu süper bi haber teşekkürler arkadaşlar mafia 2 pc de dahamı iyi olacak konsollarda grafik farkı olacakmı bildiğim kadarıyla pc de çok yüksek bir sistem gerektiriyormuş

Bence PC ' de daha iyi olucak çünkü Nvidia Pysx destekli olucak
  • Sonunda ya, abi bir oyun 6 yıldır beklenir mi bu nasıl birşeydir
  • Demoyla alakasız olacak ama, şimdi shopto dan pre-order yaparsak bir avantaj oluyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Sonunda ya, abi bir oyun 6 yıldır beklenir mi bu nasıl birşeydir

Hiç değilse belli bir tarihi var ya HL fanları napsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 24 Temmuz 2010; 14:08:55 >
  • İnşallah demo PSN Plus'a özel olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Demoyla alakasız olacak ama, şimdi shopto dan pre-order yaparsak bir avantaj oluyor mu?

önsiparişlerde oyun çıkmadan birkaç gün önce gönderirler. amaç oyun çıktığı tarihte elinde olması ama türkiyeye ne zaman gelir belli olmaz (belki yurtdışına birkaç gün daha erken gönderirler). adam zaten oyunu gönderirken parayı çekeceğinden fyat olarak avantajı yoktur.
  • Gelsinde sömürelim.
  • Hele şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.