Bildirim
Mafia II'nin demosu 10 Ağustos'ta yayımlanacak!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dört gözle bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak3810
Dört gözle bekliyorum.
Ben 999 gözle bekliyorum -
of işte bu süper bi haber teşekkürler arkadaşlar mafia 2 pc de dahamı iyi olacak konsollarda grafik farkı olacakmı bildiğim kadarıyla pc de çok yüksek bir sistem gerektiriyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
of işte bu süper bi haber teşekkürler arkadaşlar mafia 2 pc de dahamı iyi olacak konsollarda grafik farkı olacakmı bildiğim kadarıyla pc de çok yüksek bir sistem gerektiriyormuş
Bence PC ' de daha iyi olucak çünkü Nvidia Pysx destekli olucak -
Sonunda ya, abi bir oyun 6 yıldır beklenir mi bu nasıl birşeydir -
Demoyla alakasız olacak ama, şimdi shopto dan pre-order yaparsak bir avantaj oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Sonunda ya, abi bir oyun 6 yıldır beklenir mi bu nasıl birşeydir
Hiç değilse belli bir tarihi var ya HL fanları napsın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 24 Temmuz 2010; 14:08:55 > -
İnşallah demo PSN Plus'a özel olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
Demoyla alakasız olacak ama, şimdi shopto dan pre-order yaparsak bir avantaj oluyor mu?
önsiparişlerde oyun çıkmadan birkaç gün önce gönderirler. amaç oyun çıktığı tarihte elinde olması ama türkiyeye ne zaman gelir belli olmaz (belki yurtdışına birkaç gün daha erken gönderirler). adam zaten oyunu gönderirken parayı çekeceğinden fyat olarak avantajı yoktur. -
Gelsinde sömürelim. -
Hele şükür.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- garanti belgesini kaybettim ne yapmalıyım
- ps store bir yanlışlık oldu
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- ps3 aynı ekranda iki kişilik oyunlar
- the last of us 3
- ps5 kırıldı mı
- ps store kasım indirimleri
- witcher 1 remake
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X