Şimdi Ara

Mağaza İle İnternet Arasında ki Devasa Fiyat Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 Gün önce İstanbul'da Bir AVM'ye beyaz eşya bakmaya gittik. Girdik Siemens'e Fırın+Davlumbaz+ocak+Bulaşık Makinesi+Mikrodalga için 9000 tl fiyat çektiler biraz pazarlıkla 8300 tl'ye olur dediler.

Bugün aynı ürünlerin internetteki en ucuz fiyatlarını topladığımda 6000 tl'ye alabiliyoruz. Ayıp değil mi abi bu kadar kar koymaları aradaki paraya Oyun Bilgisayarı toplanır yav

• benim anlamadığım mağazadan alınca daha ucuz olması gerekmez mi ya ? neredeyse hep internetteki daha ucuz
  • İnternettekileri merkez depodan falan yolluyolar hocam o yüzden dükkan kirası elektriği personeli gibi maliyetler yok. Aynı şeyi altınyıldızdan takım almak için mağazaya gittiğimde yaşadım. İnternet sitesinde 200-250 ye güzel takımlar vardı mağazaya gittim 400-500 tl.
  • Gold bilgisayarda geldi başıma İnternet fiyatı 80 lira. Girdim mağazaya adam 100 lira dedi. Dedim tamam kalsın ben bir tur atıp geleyim. Döndüm arkamı indirim yaparız hocam dedi. Dedim internet fiyatı 80 lira. 85 e veriyim dedi aldım çıktım. Aciliyeti olduğundan 5 liraya bakmadım açıkcası
  • Mağazada daha pahalı olmasının sebebi o mağazanın giderlerini ve çalışanların maaşlarını denkleştirmeyi istemek yüzünden. Yani o mağaza diyelim aylık 10,000 tl lik ürün sattı çalışan maaşları ve giderler ile o rakam 1000 , 2000 tl ye düşüyor onlarda düşmemesi için aynı ürünü şubelerde daha ucuza satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

benim anlamadığım mağazadan alınca daha ucuz olması gerekmez mi ya ? neredeyse hep internetteki daha ucuz

E ticarette masrafları daha az direkt depodan kullanıcıya gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike air max mağazada 400 du ben int den 210 a aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steam vs Teknosa'dan oyun almak gibi düşün. Gerçi Steam'ın kötü politikaları sebebiyle fiyatlar birbirine yakına ma gene Steam'de daha ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.