Şimdi Ara

mage hakkında herşey içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mageler oyundaki en düşük defansa sahip olan karakterlerdir.ama bu açıklarını uzun mesafeli atakları ve en önemlisi alan atakları ile kapatırlar.

PET MAGE
    ben hem atağımın hemde defansımın dengeli olmasını istiyorum diyorsanız pet mage olmanızı öneririm.pet mage olmak için 160 INT gerisini MP ye vereceksiniz.ne giyer bu pet mage master olana kadar crimson+6/HP sizi idare eder.ondan sonra yavaş yavaş complete armora geçersiniz.

FİRE MAGEfire mageler glacier ve lightining magelere oranla daha fazla hasar verirler.ikincil skillerini glacier seçerlerse birçok yaratığı solo yapabilirler.fire mage olmak için skillerde lvliniz kadar fire a gerisini ikincil skillinize vermelisiniz.

GLACİER MAGE
    glacier mageler fire magelere oranla daha az vururlar ama her skillerinde yavaşlatma özelliğine sahiptirler.genelde harpy partylerde dier magelere oranla daha çok aranırlar.ayrıca yavaşlatma özellikleri CZde de çok işe yarar ikincil skillerini light seçerlerse tam bir pk mage olurlar.parti içinde stun ve slow özellileri ile daha kolay adam kesebilmeyi sağlarlar.glacier mage olmak için lvliniz kadar glacier skiline gerisini ise istediğiniz ikincil skille vermelisiniz.

LİGHT MAGE
    light magelerde fire magelere oranla daha az damage verirler ama stun özellikleri bu açıklarını kapatır.ikincil skillerini glacier seçmeleri akıllıcadır.böylece hem solo xp takılabilirler hem de cz de mükemmel bir parti içi pk adamı olurlar.lightining mage olmak için lvliniz kadar light skiline gerisini ikincil skile vermelisiniz.

PAPER MAGE
    geldik en çok merak edilen mage tipine.nedir bu paper mage ne işe yarar yenir mi içilir mi?papermage kabaca daha fazla atak verebilmek için defansından ödün veren mage tipidir.herkes papermagelerin normal magelere oranla çok az defansı olduğunu sanır ama öyle dağlar kadar fark yoktur.full complete giymiş bir mage in defansı 300-450 arası iken papermagein defansı 200-400 arası deişir.(üzerlerindeki itemlere bağlı olarak benim şahsen üzerimde buffsız 380 defansım var)ne giyer bu papermage?proncosuldan 1 cursed upgrade scrolla +4 e kadar upgrade edilebilen en düşük defanslı itemleri giyer.üzerlerinde en az +6/HP set olursa iyi olur.staff olaraksa en az bir +6/48 wizard iş görür.lycaon staff ise papermageler için en mükemmel stafftır.ayrıca papermageler talia skin giyerek defanslarını arttırabilirler.(talia skin int istemez)papermage için birincil skilinizi fire seçmelisiniz.ikincil skili ice seçerseniz birçok yaratığı solo kesebilirsiniz.lightining seçerseniz pvp de çok işinize yarar.

BATTLE MAGE
    çoğunuzun bilmediği belkide ilk defa duyduğu bir mage tipidir.[image]battle mage kısaca papermagein bir deişik versiyonudur.öncelikle söylemeliyim battlemage biraz tuzludur.çünkü bir papermagein battle mage olması için gereken birkaç uniqe item vardır.tooth sword(tek elli +1 de 34 atk 30 flame damage) chitin shield veya scorpion shield.battle mage in stat dağılımı.92str gerisi mp olacak şekilde dağılır str ye statpuanı vermemizin nedeni tooth sword u ve shieldları kullanabilmek.evet yani anlıyacağınız battlemage in elinde atack vermek için tooth extra defans içinde shield olur.

umarım işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .(-_-). -- 1 Aralık 2006; 21:05:25 >

• güzel paylaşım
    emeğe saygı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedric King

güzel paylaşım
    emeğe saygı
    battlee mage biraz kafamı karıştırdı ama neyse ben böle iyiym ped mage :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: similes

battlee mage biraz kafamı karıştırdı ama neyse ben böle iyiym ped mage :)))

Alıntıları Göster
    bana da burası garip geldi 92str gerisi mp olacak şekilde dağılır neden böyle
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theshowtime

92str gerisi mp olacak şekilde dağılır str ye statpuanı vermemizin nedeni tooth sword u ve shieldları kullanabilmek.evet yani anlıyacağınız battlemage in elinde atack vermek için tooth extra defans içinde shield olur.
    açıkca belirttim bi daha oku bakalım

• quote:

Alıntıları Göster
    paylasımın için tesekkurler bisey sorabilir miyim benim bir magem var daha dusuk lwl full mp verdim yani paper mage ona gore stafı nerden bulabilirim sırf mp isteyen veya en fazla 70 ınt isteyen silah simdiden yardımlarınız için tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

paylasımın için tesekkurler bisey sorabilir miyim benim bir magem var daha dusuk lwl full mp verdim yani paper mage ona gore stafı nerden bulabilirim sırf mp isteyen veya en fazla 70 ınt isteyen silah simdiden yardımlarınız için tesekkur ederim

Alıntıları Göster
    onunla ilgili bilgim yok ama araştırıp cvp yazacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .(-_-).

onunla ilgili bilgim yok ama araştırıp cvp yazacağım

Alıntıları Göster
    eğer master yapacak mageler varsa bunlarda master için gerekli olanlar
    kekuri ring
    harpy tuyu
    10 glypodont kani
    50 gavolt tuyu (mavi olan)
    50 zombi gozu
    10 opal 10 saphire 10 crystal
    1 cursed bone

alıntıdır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: .(-_-).

eğer master yapacak mageler varsa bunlarda master için gerekli olanlar
    kekuri ring
    harpy tuyu
    10 glypodont kani
    50 gavolt tuyu (mavi olan)
    50 zombi gozu
    10 opal 10 saphire 10 crystal
    1 cursed bone

alıntıdır!

Alıntıları Göster
    Ben Paper mageyim 58 levelim +7 full mp set yedek olarak +7 full hp setim var. Defansa gelince 318 acsiz halidir. hpye gelince hp seti giyersem 1500 hpm oluyor , mp seti giyersem +900 hpm oluyor. elimde de +9 wood staff var. Baya saglam demageler vuruyorum. FLAME + İCE yim. Solo hemen hemen herşeyi kesiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackercesur

Ben Paper mageyim 58 levelim +7 full mp set yedek olarak +7 full hp setim var. Defansa gelince 318 acsiz halidir. hpye gelince hp seti giyersem 1500 hpm oluyor , mp seti giyersem +900 hpm oluyor. elimde de +9 wood staff var. Baya saglam demageler vuruyorum. FLAME + İCE yim. Solo hemen hemen herşeyi kesiyom.

Alıntıları Göster
    PAPER MAGE:
    +8 Mage hat
    +8 Mage robe
    +8 Mage gloves
    +8 Mage pants
    +8 Mage boots (15 hP veriyo hepsi )

+9 Wood Staff ( 62 atack - 72 flame damage )

Görev takıları :) İşte eziq olan tek tarafım takılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: frostcatcher

PAPER MAGE:
    +8 Mage hat
    +8 Mage robe
    +8 Mage gloves
    +8 Mage pants

Alıntıları Göster
    Paylaşımın için tesekkürler..
  • quote:

PAPER MAGE:
    +8 Mage hat
    +8 Mage robe
    +8 Mage gloves
    +8 Mage pants

Alıntıları Göster
    benim int magem var DEFANSIM AC SİZ SCROLSUZ TAM 550 AMA TAKILARI ONA GÖRE AYARLADIM:D
    2 AGATE
    +2 LOBO
    SHİO TEARS 2 ADET
    KEKURY BELT
    FULL + 7 COMPLADE
  • quote:

PAPER MAGE:
    +8 Mage hat
    +8 Mage robe
    +8 Mage gloves
    +8 Mage pants

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: frostcatcher

PAPER MAGE:
    +8 Mage hat
    +8 Mage robe
    +8 Mage gloves
    +8 Mage pants

takıların güzelmiş

• BEYLER BU ARADA SORMAYI UNNUTTUM BENİM İTEMLERİMİ YAZDIM ZATEN GLACER MAGE İÇİN İİ SANIRIM AMA TAKILARIMI GLACERA GÖRE AYARLADIM SİZCE FLAMEYE FLAN DÜNÜYÜMMÜ LVL 62 DAHA KASILMASI ZORDA OLUR DİE DÜŞÜNÜOM FLAME İKEN AMA GLACERDA İİ MİDİR LVL 70 DE FLAN CZ DE İŞ YAPARMI ONU ÇOK MERAK EDİYORUM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  • Mage Combo EkLe : 18 39 57 54 60 SkilLeri (Vakit BuldukÇa 18 İ TekrarLa)

BunLar Zehiri OLan Skiller BunLarı KuLLanınca Rakip Daha Kolay Ölecek Garanti Verebilirm
  • quote:

Alıntıları Göster
    hepsi güzel ama paper mageler için 1 kac eksiimiz war onuda ben söleim paper mageler +6 paper dd 25 bulması zordur buna bağlı olarak 2 seçeneimiz war ya +3 paper dd 15 yada +6 int (92) dd 25 takcaz gelelim takılara paper mageyi aslında pet gibi defans yapabiliriz ama önemli olan kalkan ve takılar takılarınız uniqe olack hp ve mp wercek ayrıca defansıda unutmaalım bu takıları şunlar olabilir eer zenginsek çok zenginsek +lı takılar alın eer paranız 10 gb yi geçmiorsa lobo pendant emerald ring gibi hafif takılar alın ama paranız yüksekse +lı yerine şunlarda ii iş görür elemental pendant 2xrom 2xmage earring (+lı lcak) amulet of health gibi takılara sahip olarak çok ii iş yaparsınız mage oynamak çok zordur bunu bilin hele papersanız çok çok zor ayrıca paper mageler defans çok olsun diyorsa en az +6 ss veya +5 +6 cs takcaksınız başka yolu yokdaha başka mageleri oynamakda güç ister zamanlama çok önemlidir çünkü paper magelerde mana azdır bunun sebebiyle cz de takılırken mana mı hp pot mu bunu ayarlamanız gerekir eer ii 1 mage nasıl oolur diosanız bence şu videoya göz atın adamın takılarını göremioruz ama sağlam olduu ortada çounuz biliodur ama bilmeenler için

http://www.youtube.com/watch?v=_KKiK4_ZR-g

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

hepsi güzel ama paper mageler için 1 kac eksiimiz war onuda ben söleim paper mageler +6 paper dd 25 bulması zordur buna bağlı olarak 2 seçeneimiz war ya +3 paper dd 15 yada +6 int (92) dd 25 takcaz gelelim takılara paper mageyi aslında pet gibi defans yapabiliriz ama önemli olan kalkan ve takılar takılarınız uniqe olack hp ve mp wercek ayrıca defansıda unutmaalım bu takıları şunlar olabilir eer zenginsek çok zenginsek +lı takılar alın eer paranız 10 gb yi geçmiorsa lobo pendant emerald ring gibi hafif takılar alın ama paranız yüksekse +lı yerine şunlarda ii iş görür elemental pendant 2xrom 2xmage earring (+lı lcak) amulet of health gibi takılara sahip olarak çok ii iş yaparsınız mage oynamak çok zordur bunu bilin hele papersanız çok çok zor ayrıca paper mageler defans çok olsun diyorsa en az +6 ss veya +5 +6 cs takcaksınız başka yolu yokdaha başka mageleri oynamakda güç ister zamanlama çok önemlidir çünkü paper magelerde mana azdır bunun sebebiyle cz de takılırken mana mı hp pot mu bunu ayarlamanız gerekir eer ii 1 mage nasıl oolur diosanız bence şu videoya göz atın adamın takılarını göremioruz ama sağlam olduu ortada çounuz biliodur ama bilmeenler için

http://www.youtube.com/watch?v=_KKiK4_ZR-g

Alıntıları Göster
    bende de 65 lvl xıgenonda pet mage var
    +7 complate set
    +7 exilir staff
    2 adet +0 mage earring
    ve görev takıları
    kalan diğer takılara 500m lik bişiyler dizmek istiyorum...
    önerileriniz nelerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

+7 complate set
    +7 exilir staff
    2 adet +0 mage earring
    ve görev takıları
    önerileriniz nelerdir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

+7 complate set
    +7 exilir staff
    2 adet +0 mage earring
    ve görev takıları
    önerileriniz nelerdir

walla mage earringler ii 500m lik mal bence lobo al 20 defans werio 500mi direk harcıcaksan emerald al derim ama yok diosan bronze silver ring filan

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

+7 complate set
    +7 exilir staff
    2 adet +0 mage earring
    ve görev takıları
    önerileriniz nelerdir

walla mage earringler ii 500m lik mal bence lobo al 20 defans werio 500mi direk harcıcaksan emerald al derim ama yok diosan bronze silver ring filan

Alıntıları Göster
    şimdi xıgenon da 130m e lobo pendant +1 aldım pahalımı ki,
    22 defans hp:75 mp: 75

• quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

şimdi xıgenon da 130m e lobo pendant +1 aldım pahalımı ki,
    22 defans hp:75 mp: 75

Alıntıları Göster
    Alıntıdır.. Yazısını göremedim ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.