Şimdi Ara

mageler hakkında yaygın bir yanlış inanış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir çok oyuncu magelerde atackın öneli olmadığını staff dammage inin önemli olduğunu düşünüyor.
    tabiki böle bir şey yok.
    magelerin normal atackı(yani wolfsuz strsiz) çok önemlidir ve vuruş gücünü çok etkiler.
    aynı şartlar altında değişik staffları deneyerek bunu kendiniz de görebilirsiniz.

staff atağı sayesinde 70-72 gediğinizde int olduğunuz zaman full mp vererek paper halinizden çok daha fazla vurabilirsiniz. lvl arttıkça bu fark daha da artar. çünkü 80 lvl e kadar hala mp ye vermeye devam edebilirsiniz.

staff atağında buna artı olarak wolf ve str de etkilidir.
    ama wolfun staff harici skillere etkisi yokdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuttgard -- 21 Nisan 2007; 17:38:30 >

• eger dogru ise guzel bilgiler sagolasın
    demekki mageyi yanlıs tanımısız
  • +8 olarak oyundaki neredeyse tüm stafları denedim ve oyunda her türlü denemeyi yaptım.
    bu bilgiler aslında neredeyse tüm sağlam magelerin bildiği şeyler.
  • saglam mageler biliyordur ama magelerin cogunlugun bilmedigini dusunuyorum
    tebrikler arkadasım guzel bir konu mageler hakkında bilgi arayanlar icin iyi bir topic
  • ben de mage olmaya karar verdim para da war biraz bunları deneyecegim
  • evet tamamen katılıyorum ben hep str alırım buf alırken adamlar napcan str'yi diolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_1992

evet tamamen katılıyorum ben hep str alırım buf alırken adamlar napcan str'yi diolar

aynen sana katılıryorum
  • söylediklerimi yanlış anlayıp gidip 60 lvl de complate olup eline +7 salamander alan arkdaşlar hüsrana uğrayabilir. çünkü 70 lvle kadar paper olmak daha uygundur.
    (tek istisna complate giyip artan statkarı hp ye veren ice magelerde dir. -70 lvl de ice iseniz complate olabilirsiniz. 160 int den artan statları hp ye vermek şartı ile tabi ki)

lvl 70i geçmeye başladıkça complate olup 160 int den artan statları mp ye verirseniz anlatdığım durum olur.
    yani complate sinizdir ama paper den çok daha fazla vuruyosunuzdur.
    ben +8 elixir kullanıyorum ama 75 lvl de +7 elixir ile bile paper halimden çok fazla vuruyorum.

sorusu olan var sa bilgimin ve dilimin yettiği kadarıyla cevaplayabilirim.

saçma sapan olmadığı takdirde her zaman için cevapsız kalan mage sorunlarınıza cevap veririm.

herkese iyi oyunlar. tabii girebiliyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuttgard -- 21 Nisan 2007; 18:07:14 >
  • Ben denemedim ama şöyle birşey soruyum.Büyük ihtimal sen biliyorsundur.
    Mesela wizard +8 ve wood +8.
    İkisinde de 64 flame damage var,
    +8 wood attcak:48
    +8 wizard attack:58
    Genelde paper mageler bu attack farkından dolayı ortalama 20 m olan +8 wood yerine,giderler ortalama 150 m olan +8 wizard alırlar.Bu bana hep anlamsız geliyor.Eğer staff la vurmayacaksan +8 wood varken,+8 wizard almak mantıklı mı?flame skillerinde mesele aralarında bir damage farkı olur mu?Mesela 54 skill i atarken wizard +8,wood +8 den daah mı fazla vuruyor?Benim bildiğim vurmaz.Onun için bana göre 42 skill ini iyi kullanan light mageler hariç,bence +8 wood bile,salamander ve ya elixir e göre daha avanatajlı bir staff.(ortalama 60 lvl e kadar ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 21 Nisan 2007; 18:16:56 >
  • yazdıklarımı dikkatli okursa ben de onu anlatıyorum zaten.
    +8 wizardın +8 wood dan daha fazla atackı olduğu için sadece staff vuruşunda değil normal skillerde de
    atackı fazla olan wizard daha fazla vurur. hem de staff atağı öle az buz değil baya fark eder.
  • http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/QzY38338.jpg http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/CnE38527.jpg str magede işş görmez wolf oldugunda ap yükselir ama gözle görülür dmg farkı olmaz wolf mageye ap artırıor evet ama warior a str rogueye dex verıor mageyede dex deil str verıor oda tabi magede herhangi bi + sı olmuyor.Bu arada magede defans herşeydir int mageler cz de warior dan farksız

• +1 +72 de int olmak en mantıklısı fire drakaten sonra paperlık kalktı yarı intte iyi bi tercih olabilir bi yere kadar, 72 de mp fulleniyo hesaplarıma göre +7 veya +8woe le max damage yarıintle verilir +75 te 80 de int olunmalı çünkü 80 de hemn int hem mp fullenio
  • 1) yazdığım gibi wolfla gelen atack artışı sadece staff vuruşunda etkilidir.
    atack dediğim staff atağıdır. yani wolfsuz atack arttığı zaman her skille vurduğun dammage de artar.

2) diğer arkdaş da 80 lvl de int de mp de fulleniyo demiş.
    int 160 veriyosun zaten. mp de fullenmeye yakın oluyor. 252 idi galiba
  • staffın atakı 70 lvlden sonra düşünülmesi gerekir. çünkü 70 den sonra statlarda daha dengeli bi dagılım yapılabiliyor. daha öncesi dedign gibi paper olmak daha makbül o yüzden orda staff atagı pek önem kazanmıyor. ama mo fullendikten sonra tabiki staffın atagı arttıkça senin verdigin damage da artar.

ama wolf ve str nin verdigin damagei arttırdıgı konusuna katılmıyorum. bende denemiştim bunları hep wolflu veya wolfsuz fark göremedim magical damagelarda.
  • zaten magical dammagelerde wolf etkilemez dedim ben de.
  • sağol emeğe saygı
  • Evet sana katılıyorum
    42 ve 72 staff skillierinde wolf ve str'nin etksi tartışılmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.