Şimdi Ara

Magic Anvil 1-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 gb İle upgrade yolculuguna bizde cıktık sonucmu ..

+7 giga

+7 Dreat shild

+8 Shard

+7 avedon

bunların hepsini yakmadan bastım 14 gb mi 33 gb yaptım ... Sanırım ac gözlülügüm kurbanı oldum +6 hb yi +7 e +6 lugiası +7 e +7 murkyi +8 e Denerken hepsini ayrı günlerde yaktım ...

ve hepsi puff ...

magic anvile 1 gol attim :D oda bana 1 tane atti :D ama turu geçemedik hayırlısı

oyunu mecburen bırakmak zorunda kaldım sunun farkına vardimki ...knight onlineye senelerimi verdim prefesyonel olarak 4-5 senedir oynuyorum elime geçen hiç birsey yok .. zevk aldınız almıssındır dıyorsunuz ama gercekten bence bu oyunda sadece sıkılıyoruz zevk aldıgımız bolum cok az . premıuma adslye verdigim para 1 milyarı cok rahat geçmiştir ..en onemliside 5 senem ! tüm hafta sonlarım
    arkadaslarımdan derslerimden yaptıgım fedakarlık hos gerci fen lisesi kazandık ama daha iyi bi fen lisesi olabilirdi ;)

bence sizde bu oyunu bırakın .. hayatınız düzene girecek sizde fark edeceksiniz ..

knight online dünyasına sevgilerimLe yinede efsane bi oyun olarak kalıcak ko

• bunları anca oyunu bıraktıgında anlıyorsun senin için en iyisi olmuş hayırlısı olsun
  • lugias hb murky 3 ü de upgrade olsa bunları bu oyunu bırakıcakmıydın ?
  • bende senın gibi uzun zamandır oynuyorum bu oyundan zewk almaktan söz etmişsin oyunda zewk almanın bırcok yontemı var 1. si senın ki gibi upgrade charı 2. pazar charı 3. ardream charı 4. boss charı 5. exp char 6. pk char sen oyunun zewkının yalnızca bır kısmını tatmısın oyunu bu kadar zaman oynayıp boyle bırden bırakabılmen acayıp geldi darısı basımza ne dıyım
  • knk önce bırakman hayırlı olmus ama simdi bu itemler nolacakoynamayacaksan bos yere inventoryde durmasına gerek yok...Ben talibim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmac15

knk önce bırakman hayırlı olmus ama simdi bu itemler nolacakoynamayacaksan bos yere inventoryde durmasına gerek yok...Ben talibim

tmac15 ismini kirletme bence! öbür itemler geçse dvm edecek miydin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 28 Nisan 2008; 19:20:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    ilk +8 bastığınız item :D
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.