Şimdi Ara

Mahalle arasındaki otomotiv tamircisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mahallemizde yakın zamanda otomotiv tamircisi açıldı.Semtte ne kadar apaçi varsa bu adama geliyor.Ben mahalle sakini olarak baya huzursuz olmaya başladım.Şimdi bazıları otomotiv tamircisinin ekmeğiyle oynarsın felan diyecek ancak niye şikayet edeceğimi size söylüyeyim.
    1-Alayı apaçi tayfası ve yaşları 20-25 oldugundan dolayı bu usta ucuz yapıyor diye geliyorlar.Zaten arabaları max.25binlik
    2-Her gelen apaçi absürt egzozuyla geliyor.
    3-Veyahutta yüksek sesli müzik ile geliyor ve ustayla konusurken bile acık.
    4-Mahallemiz çocuk cok ve bunlar egzoz sesi yetmezmis gibi mahalle arasında yüksek hızla gidiyorlar.
    5-Bir geldiklerinde 7-8 araba vs. geliyor ve park edilecek yer kalmıyor -benim binamın önünde bile-.

İşte nedenler bunlar mahalle arasında tamirciyi şikayet etsem ne gibi sonuclar olur?

Not: bu yazıyı yazarken bile bir denyo arabasını(şahin ) kaydırdı.

• Hocam tamam da tamircinin ne günahı var tabelaya"Sadece keko ve apaçiler girebilir"mi yazmış etme eyleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diye şikayet edeceksin, adam ekmeginde işinde gücünde.

• bina altlarında yasak olması lazım,belediyeye şikayet edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgili yerlere başvurup yola kasis koydurabilirsiniz hız konusunda yardımı olabilir.

yüksek müzik ve egzoz sesi şikayet edilebilir.

bunun dışında tamirci ile usulünce konuşabilirsiniz en azından gelen müşterilerin yüksek ses egzoz zortlatma gibi hareketleri mekanda iken önler.

bunun dışında caddede oturan polis filan var ise rica edin tamirciye şöyle bir uğrar müşterilerin mekanda iken etrafa rahatsızlık vermemesi için uyarabilir.
  • Bizim burda da yasak olduğu halde her apartmanın altı emlakçı tabelası asan oto galeri. Dükkanlarında yer kalmadığından arabaları sokaklarda duruyor. Doğal olarak park edecek 1 tane yer bulunmuyor. Elli defa şikayet ettik bunlar emlakçı değil galerici diye hiçbir şey olmadı. Kanunu yasayı kuralı uygulama gücü sıfır bu ülkenin.

• Bu tür küçük esnafların bir kısmı ya kaçak çalışır ya da büyük çoğunluğu fiş kesmez, işçilere sigorta kaydı yaptırmaz. Birkaç kez maliyeye "fiş kesmiyor" diye bir kaç kez de sgk ya "sigortasız işçi çalıştırıyor" diye, Belediyeye de ruhsatsız çalışıyor diye şikayet ederseniz, o dükkan açık kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam cevabınınz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bu tür küçük esnafların bir kısmı ya kaçak çalışır ya da büyük çoğunluğu fiş kesmez, işçilere sigorta kaydı yaptırmaz. Birkaç kez maliyeye "fiş kesmiyor" diye bir kaç kez de sgk ya "sigortasız işçi çalıştırıyor" diye, Belediyeye de ruhsatsız çalışıyor diye şikayet ederseniz, o dükkan açık kalmaz.

Açıkcası tamirciyle alıp veremedigim yok ancak niye sehir icinde mahaleye otomtiv tamircisi acar anlamıs degilim.
    Bu yöntem aklımda dursun en son ki asamaya gelince bunu yaparım.
    Teşekkürler
  • Aynisi benim evin onunde yasaniyor.belediyeye polise sikayet ettim hikaye.kanun nizam duzgun vatandasa olmuyor.iti pici hepsi tamircide.bigun silahi alip kendi kanunumu isleticem baska care kalmadi

• Bizim de bakkal öyle ya. İnanır mısınız sokağa kadar kavun karpuz koymuş. Kendi karpuzumu koyacak yer bulamıyorum.
    Müşterileri de hep insan. Oysa ki ben hayvanları da çok severim. Ayrıca müşterilere bakıyorum hep gömlekli pantolonlu işinde gücünde kişiler. Kapitalist düzene ayak uydurmuş insanlar. Oysa biz kameralizmle yönetilmeliyiz.
    O meyvelere konan arıları defalarca belediyeye şikayet ettim. Hiçbir işlem yapılmadı.
    Bu durumdan köpeğim de çok rahatsız. Arıların uçması yetmiyor bir de vız vız ses çıkarıyolar.
    İnanır mısınız bunları yazarken bi tane arı (sarı renkli) penceremden içeri baktı.

Madem saçmalıyoruz tüyü dikeyim dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.