Şimdi Ara

Mahalle bakkalının ekmeğiyle oynayayım mı ? (Yeni [SS]'ler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süredir uyuz kaptığım mahalle bakkalı bi kaç gün önce son damlasını akıttı ve patladım artık gözüm karardı sinirden. Be karaktersiz herif zaten kartla sigara başına 1TL KOMİSYON!!!! alıyosun ki 10 sigaranın karına eşit.neyse hadi ona eyvallah isteyen alır istemeyen almaz. geçen gün 2 paket krem şanti ve 2 paket puding aldım evde tatlı yapayım diye 15 lira tuttu. be insafsızın evladı her yerde krem şanti 2.5 puding 1.5 tl. 2 li pakette 5 litrelik su satıyor üstünde migros yazıyo 1 tl indirim falan yazıyo. hadi buna da eyvallah küçük esnafsın büyük hipermarketler senin satın aldığın fiyattan daha ucuza satıyor olabilir gider ordan alırsın. ama taşan son damla neydi biliyomusunuz dostlar ? 2 gün önce gittim 2 paket sigara 1 de kola zero aldım. eve geldim bi bardak koydum içtim tadı bi farklı. şişeye bir baktım sarı şerit üstünde HEDİYEDİR SATILAMAZ!!! yazıyor. Be zalımın evladı haysiyet düşmanı. sen nası olur da promosyonlu şişedeki bedava ürünü para ile satarsın? kaldı ki para ile satılamayan kolalar yani promosyonlu kolalar kalitesiz malzemeden üretilir. ya da eski malzemeden. bu yüzden hediyedir para ile satılamaz şeridi yer alır. şimdi arkadaşlar başka bir bakkla sordum dediğimi onayladı kesinlikle satılamazmış ve 2. kalite malzemeden üretilirmiş. müşteri hizmetlerini aradım Coca Colanın sabah 8.30 da açık oluyomş. direk şikayeti basıp onun başına ne dert gelirse açmak istiyorum. sizin öneri düşünceleriniz nedir başına gelen arkadaşlar varmıdır ? saygılar herkese

Telefondan video kaydı açıp cebime koydum videodan aldığım ss leri aşağıda arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyez görünümlü Bemol -- 12 Ocak 2016; 15:53:37 >

• ne arıza nick'li biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyez görünümlü Bemol kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şekilde acıma ve ne gerekiyorsa yap. Ara durumu bildir ve kolanın parasını da bir şekilde al. Olay 3-5 lira değil bu şerefsizin akıllanması.

• Bakkallari hic bi zaman sevmemisimdir kucukken hep topumuzu patlatirdi duduk

• hocam gozlerinde sorun mu var ? hediyedir satilamaz yazan urunu sen satin almissin adam satmamis ki. sanki adam zorla satti sen secip aldin. normalini alsaydin.

yine de soyle bi sey var. madem gidip migros suyu veya boyle promosyon urunu satiyo bunun tamami kar ve vergisiz. musteri hizmetlerini aramak yerine zabitayi aramaniz kesin cozum olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

hocam gozlerinde sorun mu var ? hediyedir satilamaz yazan urunu sen satin almissin adam satmamis ki. sanki adam zorla satti sen secip aldin. normalini alsaydin.

yine de soyle bi sey var. madem gidip migros suyu veya boyle promosyon urunu satiyo bunun tamami kar ve vergisiz. musteri hizmetlerini aramak yerine zabitayi aramaniz kesin cozum olacaktir.

allah aşkına dostum kaç kere kola alırken her tarafına bakıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

hocam gozlerinde sorun mu var ? hediyedir satilamaz yazan urunu sen satin almissin adam satmamis ki. sanki adam zorla satti sen secip aldin. normalini alsaydin.

Koskoca satın alinmaz yaziyor 8 yadinda bir çocuk bile anlar incelemene gerek bile yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç acıma git şikayet et.Paranı aldıktan sonra bir daha oraya adimini atma.10 dk. fazla yürü yinede oraya gitme

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım illaki dalgın bi anın olur değilmi ? ben her kola alışımda bunu mu kontrol edicem ? daha önce böyle bir şey başıma gelmedi ki bakma gereği duymadım ? onu geçtim böyle bir pisliğin yapılacağını nereden bileyim de bakayım ?
  • Bizim bakkal biskuvileri buyuk paketlerden cikarip satiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

quote:

Orijinalden alıntı: Diyez görünümlü Bemol

quote:

Koskoca satın alinmaz yaziyor 8 yadinda bir çocuk bile anlar incelemene gerek bile yok

Satin alinamaz yazmiyor, satilamaz yaziyor. Gozlugunu tak lutfen.

• Diyez görünümlü Bemol kullanıcısına yanıt
    hocam zero mu aliyorum normal mi aliyorum 1 litre mi 1.5 litre mi diye bakarken bile o sari seridi dolayisiyla da hediyedir satilamaz yazisini gormek cok da zor bi sey degil bence.

• Her bakkal öyle değil. Ben de zamanında bakkallık yaptım. Ama öyle yanlış hareketlerde bulunmadım. Hepsini bir kefeye koymayın. Adama vereceğin en güzel cevap elinde bim posetiyle dükkana girip sadece sakız alıp çıkman. Olur da sorarsa yaptığı kurnazliklardan bahsedersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coca cola'nın bişey yapacağı yoktur bakkala. En fazla uyarırlar mal vermezlerse bile bakkal gidip spot piyasasından alır malını. Fiş,fatura falan aldıysan zabıta,maliye,tüketici hakları vs. git ve şikayet et.

• Bizim bakkaldan kola almıştım. İçtik falan bir baktım pet şişenin üzerindeki SKT yi kazımış. Yakınlığımız var diye bir şey demedim.

• Zaten bakkalların çoğu dandik insanlar.
    Doğudaki olayları desteklerler helal olsun devlete derler. Ama adam gidip de fiş kesmez. Çok sevdiği devlete para vermeye gelince kendilerini göremiyoruz.
    Ben küçükken bazı ürünlerin kapağın altından içinden Vs. Bedava çıkardı. O bedavaları vermemek için 40 takla atardı.

• depoya cek bicakla gitsin gunde 100 kisi geliyo senden suphelenmezler. bugun pazar ztn sabah saatlerinde kimse gelmez hizlica gir tak bicagi cik sonra git bi guzel kahvalti et cay ic bric oyna.
  • önce bakkalı gerçekten uyar uygunsuz davranış eğer akıllanmazsa o zaman şikayet et.direk etme belki kendini düzletir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Zaten bakkalların çoğu dandik insanlar.
    Doğudaki olayları desteklerler helal olsun devlete derler. Ama adam gidip de fiş kesmez. Çok sevdiği devlete para vermeye gelince kendilerini göremiyoruz.
    Ben küçükken bazı ürünlerin kapağın altından içinden Vs. Bedava çıkardı. O bedavaları vermemek için 40 takla atardı.

Onu her bakkal yapıyor hocam.Ama bizim eski oturduğumuz yerde bur bakkal vardı.Öf anam öf.Başka marketten aldığım bedavayi ona verip dondurmayı yemistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 10 Ocak 2016; 9:32:58 >
  • Acıma yetime......
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.