Şimdi Ara

mahkeme kağıdı geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce bir kaza yaptım mahkeme kağıdı şimdi geldi olayı size anlatayım çift gidiş çift geliş bir yol ortada kavşak yok yeterince büyük bir boşluk var orta refüjler ağaçlandırılmış bizde dönüş yapmak için iki araç ortada bekliyoruz sağımdaki araba bayan bir şöför sol sinyalini yakmış bekliyor yolun aşağısıda görünmüyor ağaçlandırmadan dolayı , sağımdaki bayan şöförle göz göze gelince ve sinyali yandığı için yol boş sola dönmek için benim çıkmamı bekliyor diye düşünerek yola atladım ve atlamamla frensiz bir çarpma sesi duydum benim sağ kapılar ve direk onda sol tekerlkeğin üst kısmı ve sol ön tampon dağıldı bayan şöförün dizinde sıkışma olmuş sanırım beraber hastaneye kaldırıldık ben alkol testi olurken bayan şöför taburcu olmuştu bile ama bugun mahkeme kağıdı geldi ve Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma yazıyor ve raporda benim onun sol ön şöför kapısına çarptığım yazıyor . doktor raporunda ise basit tıbbi mudahale ile giderilebilir düzeyde yaralanma olduğu belirtiliyor . benim sorcağım ise başıma ne gelir arkadaşlar bilgisi deneyimi olanlar beni aydınlatabilirmi

• İşim bitti dostum. Hapse gireceksin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi birşey soruyoruz daha önce başıma gelmedi gelen varsa bir fikir edinmek istedim 2 ay hapismi 5 000 lira cezamı ne olabilir onu merak ediyorum
  • Kadinin sol seride gecip orda beklemesi gerekiyordu. İstseydiniz gecmesi izin verirdiniz ama mecbur degilsiniz. Sizin anlattiklariniz dogruysa kadin suclu, ceza falan alirsaniz boyle adalete tukureyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı tam anlatamadım sanırım olayda 2 bayan şöför ve ben varım birisi sağımda sola dönmek için beni bekleyen diğeride bizim dönceğimiz istikamete doğru giden , yukarıdan gelip bana çarpan araç.
  • böyle şeylere hapis verilseydi hapsanelerde yer kalmazdı korkma bence para cezasını filan bilmem ama hapis o kadar kolay değil birşey olursa daparaya cevrilir günlüğü bilmem kaç liradan.

geçmiş olsun
  • Polis raporu ve görüntülere bakılır.

Anlatın siz değil karşıdaki bayan çarpdıysa belirtin bir şey olmaz.

Maksimum yapacakları ya tazminat ödersiniz ya da hapis cezası olursa paraya çevirilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korkma bişey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basit yaralamada sıkıntı yok hapis olmaz İnşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.