Şimdi Ara

Mahkeme Masraf Parasına İtiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizden rica ediyorum, elinde olan internette çok baktım bulamadım halada aramaktayım, Mahkemeye çıkıyordum gereksiz bi nedenden dolayı ve mahkeme 1.5 yıl sürdü bununda mahkeme masraf parası 546Tl benden alınmasına diye kağıt verdiler bitiş kağıdı, Avukat arkadaşlarımız illaki vardır yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

• mahkemeyi kaybettiysen ödersin davanın içeriği nedir kamu davasımı ceza davasımı ?
  • Kamu davası, mahkemeyi kaybetmedim açıkcası şikayetini geri çekti karşı taraf ama kamu davası açıldı bana ve bendende masraf paralarını istiyolar.
  • mahkemeyi kaybetmediysen niye sen ödeyeceksin?
    birşey çıkmaz o git baroya anlat derdini avukat versinler
  • Kamu davasına dönüştüğü için sanırım seve seve ödemen gerekecektir.
  • onlyone, mahkemeyi kaybetmek değil çocuk davasını geri çekti, ve bana kamu davası açıldı, olay bu ve masraf paraları vs avukatlık paralarını toplam 546tl yi benden alınması diyet kağıt sadece.

Voilet, davayı geri çekince zaten otomatik kamu dava açıyor, ve bakalım baroya gideceğim.

Birde birşey duydum itiraz edersen ve kaybedersen o fiyat üzerinden %40 faizle ödüyormuşsun. Kafam çok karışık ya çok.
  • Yardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dava konusunu söylersen daha yardımcı olabilirim.
    Avukat masrafı mahkeme masrafına girmez. Eğer davalı veya sanık isen ve sana baro tarafından atanmış bir avukatın varsa onun masrafını devlet öder. Şikayetçinin avukatının parasını davayı kaybedersen sen ödersin. Şikayetçi şikayetinden vazgeçer ve dava bu yüzden düşerse senden kesinlikle mahkeme masrafı alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dava konusunu söylersen daha yardımcı olabilirim.
    Avukat masrafı mahkeme masrafına girmez. Eğer davalı veya sanık isen ve sana baro tarafından atanmış bir avukatın varsa onun masrafını devlet öder. Şikayetçinin avukatının parasını davayı kaybedersen sen ödersin. Şikayetçi şikayetinden vazgeçer ve dava bu yüzden düşerse senden kesinlikle mahkeme masrafı alınmaz.

abi pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Dava konusunu söylersen daha yardımcı olabilirim.

mahkeme masrafları ve velkalet ücreti olmak üzere iki çeşit masraf var.
    bunlar dava türlerine göre yükletilecek kişiler değişir.
    kamu davası açılmışsa şikayeti geri çeken için vekalet ücretine hükmedilmez, mahkeme masrafları da şikayetçinin üerine kalır. eğer ceza alınmışsa sanık tamamını öder.
    hukuk davası açılmışsa kısmen kabul halinde mahkeme masrafları ve karşı taraf asgari vekalet ücreti davalıya yüklenir.

• Merhaba,

Yurt dışında, Türk ailesine yönelik, insanlığa karşı suçlarla ilgili,

T.C Mahkemelerinde suç duyurusunda bulunuldu.

Savcı davayı reddetti. Sulh ceza hakimliğine yapılan itirazda reddedildi.

Mahkeme masraflarını da Türk ailesinin ödemesine karar verdiler.

Mahkeme masraflarına itiraz yapılabilir mi yapılırsa nereye yapılmalıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.