Şimdi Ara

mahkemeden cağırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana mesajla duruşmam olduğunu gitmezsem zorla alacakalrını yazdılar. mesaj 4062 den geldi. ne için çağırılmıs olabilirim? nasıl ögrenebilirim

• esas no vs yok mu mesajda? Varsa uyaptan bakabilirsin.
  • e-devlet şifren varsa orda yazar meselenin ne olduğu
  • 4062 den msj lar gerçekden adliyeden geliyor bana da savcılıkdan gelen msj 4062 den gelmişti bilgi için bir numara ve ilgili evrak numarası yazmışlardır ona göre araştılabilirsiniz mesela ben orda yazan dahili numarasından ne olduğunu internetden bakarak öğrenmiştm cumhuriyet savcısı yazıodu netde
  • iki ucu cukulatali degnegi yalayip yutmusun kardes gecmis olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medjerda

bana mesajla duruşmam olduğunu gitmezsem zorla alacakalrını yazdılar. mesaj 4062 den geldi. ne için çağırılmıs olabilirim? nasıl ögrenebilirim

Dostum detaylı araştırıp git. Tarih saat verip "şu saatte şurada ol" diyip evi soymaya gelebilirler
  • kesinlikle git kardeş bende baştan korkdum gitmiyom lan falan dedim ama ben sebebini tahmin edebiliyordum yani suçumu sonra bi avukatı aradım konuştum o bana muhakkak git dedi gitmezsen daha kötü olur dedi gitdim Allah tan karşı taraf iyi niyetliymiş uzlaşmaya açığım falan demiş öle yırtdım ama 2 yıl infazım war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.