Şimdi Ara

Mahra'nın Annesi : Sürekli Köpeklerin Özgürlüğünden Bahsettiler 1 Kez Olsun Çocuk Kelimesi Geçmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mahra'nın Annesi : Sürekli Köpeklerin Özgürlüğünden Bahsettiler 1 Kez Olsun Çocuk Kelimesi Geçmedi

Muhalif Vekillerle tartışma görüntüleri gündem olan Mahra'nın annesinin roportajı ortaya çıktı , bir kesit paylaşıyorum :

"Girerken bize zorluk çıkardılar, içeri alınmamamız için her şeyi yaptılar. Çok üzgün olarak geldim, bugün burada böyle bir konunun konuşulabiliyor olması her ne kadar iyi bir şey gibi görünse de ben bu yüzden evladımı kaybettim. 2,5 yıldır kızımsız yaşıyorum, buna alışmaya çalışıyorum. Bunun ağırlığı çok fazla. Zaten bir üzüntüm vardı. 3 parti milletvekilleri sürekli köpeklerin özgürlüğünden bahsederken bir kez bile 'çocuk' kelimesinin geçmemesi beni çok gerdi. Dayanamadım ve konuşmalarını alkışladım. Çok kötü tepki verdiler, ben de kızımın olay günü ayağında olan kanlı ayakkabılarını yanımda getirmiştim, onu gösterdim. Hepsi üzerime yürümeye başladı. Şok oldum, milletin meclisinde milletin vekili, kayıp yaşamış, bu konuda travması olan bir anneye çok aşağılıkça davrandılar."

Bir akıl tutulması yaşandığını, bunun kabul edilemez bir şey olduğunu belirten Pınar, "Bu insanlar bir kez olsun beni arayıp 'başın sağ olsun' demediler, yanımızda olmadılar, sadece köpeklerin yaşamını konuştular. Köpekler sokakta kalsın ama nasıl kalırsa kalsın, hiç umurlarında değil." dedi.

Mahra'nın Annesi : Sürekli Köpeklerin Özgürlüğünden Bahsettiler 1 Kez Olsun Çocuk Kelimesi Geçmedi
    Mahra'nın Annesi : Sürekli Köpeklerin Özgürlüğünden Bahsettiler 1 Kez Olsun Çocuk Kelimesi Geçmediwww.aa.com.tr
    Mahra'nın annesi, sahipsiz hayvanlar teklifinin komisyon görüşmelerinde yaşadıklarını anlattı
    https://www.aa.com.tr/tr/politika/mahranin-annesi-sahipsiz-hayvanlar-teklifinin-komisyon-gorusmelerinde-yasadiklarini-anlatti/3278098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Temmuz 2024; 2:54:4 >

• Hakikaten akıl tutulması inanılmaz seviyede. CHP'den harbiden bi s-cacık olmaz. Halka inemeye, halkın sorunlarını dinleyip çözmeye çalışmayan siyasi yapılar kaybetmeye mahkum. Zaten görünüşe bakılırsa CHP'nin de iktidara gelmek gibi bir isteği bir amacı yok gibi görünüyor. Kızını kaybetmiş bir anneye böyle bir davranış sergilemek... İnanılmaz.
  • Modern ülkeler nasıl yapıyorsa öyle yapmak gerekir NOKTA

CHP'li vekiller veya diğerleri... Onlar ne bilir diyorsanız çıkartın bakalım telefondur falan üzerinizden. Binmeyin arabalara...

• Hakikaten akıl tutulması inanılmaz seviyede. CHP'den harbiden bi s-cacık olmaz. Halka inemeye, halkın sorunlarını dinleyip çözmeye çalışmayan siyasi yapılar kaybetmeye mahkum. Zaten görünüşe bakılırsa CHP'nin de iktidara gelmek gibi bir isteği bir amacı yok gibi görünüyor. Kızını kaybetmiş bir anneye böyle bir davranış sergilemek... İnanılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.