Sizce bu sene de artış devam eder mi , itü 4k ytü 8k öne çekmiş |
Makina müh sıralamaları

-
-
Her sene her şey artıyor ne geriye çekiyor anlamadım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tıp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu olayı etkileyen büyük ölçüde kontenjanların azalmasıydı hocam
bu sene kontenjanlar
sabit kalırsa max 1 2k çeker
aynı şekil azalırsa itü 2k ytü 3 4k çeker
artarsa da ne kadar arttığına bağlı olarak ya eski sıralamasına kavuşur ya daha da düşer
Tıp aynı kaldı hemen hemen
Sağolun hocam bilgiler için, üniversiteler önceden haber veriyor mu kontenjan arttırımı veya azaltımı için, yoksa sıralamalar açıklanınca mı belli oluyor
-
Hocam tercih klavuzu yayınlanıyor orada belli oluyor tercih ederken kaç tane kontenjan olduğu
bu sene muhtemelen birçok bölümde kontenjanlar artar, 2006'lılar 2007'lilerle birlikte girdiğinden liselerin kontenjanlarını artırmışlardı. ama aynı oranda artacağından sıralamaya etkisi olmaz, mühendislikler her zamanki gibi yükselmeye devam eder gibi
-
Top ünilerin kontenjan arttıracağını sanmıyorum. Sıralamalar gene fırlar bu sene
Bu sene gibi bir artış mı yoksa braz daha minimal artışlar mı olur
-
bence artacak o dilimi korumak için 180 mesela 150ye düştüyse 210 olucak
hocam ferguson hocamın da dediği gibi,sonuçlardan 3 5 gün sonra kılavuz açıklanır tercih süreciyle beraber
orada herkes görür neresi ne olmuş diye
zaten bu sene 210 olmasın diye geçen sene düşürüldü bence. olursa da tekrar 180 olur
-
Makine mühendisliği 3 büyük şehir dışında sanayi bölgelerinde okunur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X