Şimdi Ara

Makina Mühendisliği Düşünen Arkadaşlara Yardımcı Olabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
107
Cevap
6
Favori
29.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hedefim İTÜ Makine. Hayalimde hep otomotiv,savunma sanayinde ya da elektronik sektöründe çalışmak vardı. Kafayı bunlarla son derece bozuyorum. Arkadaş ortamında da zaten bu şeylerle bilinirse hep

Akrabam ELEKTRİK elektronik mezunu. Bana Makine mühendisi olmak şu an avantajlı dedi.

Dediği kadar avantaj var mı? İyi bir üniversiteden mezun olmanın avantajları neler olabilir.

Maaş sıkıntı oldu mu sizin için.

Haa bir de yurt dışı avantajı olabilir mı benim için Hollanda vatandaşıyım aynı zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Of Hades

quote:

Orijinalden alıntı: karisiktost

Ktü makina hakkında ne düşünüyorsun hocam

Makina mühendisliğinde ilk 15 üniversiteyi say desen bence içinde olur. Akademik personeli oturmuş, teknik üniversite zaten. Ayrıca üniversiteme yüksek lisansa gelen ktülüler sıkıntı çekmeden bölümü bitirdiler. İyi eğitimi olduğu kesin. Tek eksisi sanayiye uzaklığı olabilir iş bulmada sıkıntı çekebilirsin. Trabzon'da oturmuyorsan ve iş sıkıntısı yaşamak istemiyorum diyorsan Bursa, İstanbul, İzmir'deki üniversiteleri tercih etmeni öneririm.

Hocam Aydın da yaşıyorum iş bulmak yine de sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen seneki fikirlerimle bu senekiler arasında pek değişen bir şey olmamış. Makine düşünen arkadaşlar varsa bu başlıktan faydalanabilir.
  • Son Of Hades kullanıcısına yanıt
    Hocam uludağ makine hakkinda bilginiz var mi?

%95 orada okuyacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Hocam uludağ makine hakkinda bilginiz var mi?

%95 orada okuyacagim.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=119093079
  • sfsf
  • BDNU kullanıcısına yanıt

Hocam yaşıyor musunuz, mezun oldunuz mu bilmiyorum ama ben de makine ve endüstri arasında kaldım.. Ne yaptınız?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.