Şimdi Ara

makine muhendisliginde hangisi?(odtü kkk,cukurova,kocaeli,sakarya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar soru acık makine muhendisliği yazmayı dusunuyorum odtü kkk cukurova kocaeli sakarya hangisini önerirsiniz ve neden?

• odtü KKK hakkında bilgim yok, kocaeli ve çukurovayı öneririm, eğitim kalitesi olarak biraz daha iyiler. sakaryayı önermem onun yerine eğer iç anadoluda yaşıyorsan osmangazi, selçuk ve pamukkale unilerini tavsiye ederim.
    bu arada dokuz eylül 2. öğretim gelmiyor mu?
  • gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguney

odtü KKK hakkında bilgim yok, kocaeli ve çukurovayı öneririm, eğitim kalitesi olarak biraz daha iyiler. sakaryayı önermem onun yerine eğer iç anadoluda yaşıyorsan osmangazi, selçuk ve pamukkale unilerini tavsiye ederim.
    bu arada dokuz eylül 2. öğretim gelmiyor mu?

Sakaryayı neden önermiyosun? Açıklarmısın.
  • bence kocaeli en iyisi tavsiye ederim
  • kocaelide blogna sistemi varmıs 65in altında alırsan kalıyormussun o yuzden bilmiyorum yazsammı yazmasammı
  • KKTC de hayat çok pahalı (yurt yemek falan) altından kalkabileceksen neden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c!han_asd

KKTC de hayat çok pahalı (yurt yemek falan) altından kalkabileceksen neden olmasın

Atma, atma. KKTC'de yaşam hakkında bilgi almak istiyorsan bana sor dostum.

Ama, Çukurova güzel bir tercih olacaktır.
  • arkadaslar bunların içinde en iyisi odtü degilmi:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.leuchtend

arkadaslar bunların içinde en iyisi odtü degilmi:s

Evet.

http://forum.donanimhaber.com/m_32754657/mpage_73/f_/key_odtu+kkk//tm.htm#77758234
  • Ata kullanıcısına yanıt
    sen odtü kkk damısın?
  • sakaryanın puanının yüksek olmasının en büyük sebebi istanbula yakın olması, orada okuyan arkadaşlarım vardı ve üni zamanı yanlarına gitmiştim. Eğitim kalitesi ve imkanları saydıklarımın baya altında ve öğrenci yaşamı pek kaliteli değil. İnanmıcaksın belki ama konyadaki öğrenci sakaryadakinden daha özgür rahat bir öğrenci hayatı yaşar. Ben pek sıcak bakmıyorum. Büyük sanayi firmalarının olması avantaj ama bu firmalardaki mühendisler hep istanbuldan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguney

sakaryanın puanının yüksek olmasının en büyük sebebi istanbula yakın olması, orada okuyan arkadaşlarım vardı ve üni zamanı yanlarına gitmiştim. Eğitim kalitesi ve imkanları saydıklarımın baya altında ve öğrenci yaşamı pek kaliteli değil. İnanmıcaksın belki ama konyadaki öğrenci sakaryadakinden daha özgür rahat bir öğrenci hayatı yaşar. Ben pek sıcak bakmıyorum. Büyük sanayi firmalarının olması avantaj ama bu firmalardaki mühendisler hep istanbuldan geliyor.

Sosyal hayatı evet dedğin gibi fakat eğitimini çok övüyorlar.
  • quote:

arkdaslar soru acık makine muhendisliği yazmayı dusunuyorum odtü kkk cukurova kocaeli sakarya hangisini önerirsiniz ve neden?

Çukurova iyidir.İkinci olarak da Kocaeli'yi öneririm.

Çukurova makine İngilizcedir bu arada uyarayım.

Çukurova hakkında biraz daha bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_77777751/tm.htm
  • quote:

sen odtü kkk damısın?

Evet
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.