uzunzamndır dikatimi çekmemişiti yeni rami takarken farkettimki benim işlemciyi makine athlon 1,25ghz. görüyor. kitapçıktan baktığımda jp1 jumperini çıkarmam gerektiği söyüyordu (çıkartmadan önce resetleme yoktu) bende çıkarttım açılışta normal 2,8 görmeye başladı ama bu sefer yaklaşık 1 dak. sonra monitör gidip gelmeye arkasından 3 dak. kadar süre geçince makine kendini resetlemeye başladı bu işlemlerin vakitleri dahi sabit. şu anda jp1 takılı yani işlemciden 1,5ghz. kayıpla çalkıyorum anakartın son bios versiyonuda download edip yükledim ama sorun çözülmedi. tırlatmama ramak kaldı yardım ederseniz çok sevinirim
benim bildiğim amd nin üzerinde yazan gerçek saat değil hız olarak intel karşılığı örneğin amd 3000 1800 mhz çalışır bence sistemin normal
benim amd 3000 var ama 2000 mhz'dir saat hızı senin işlemci de 2800 mhz olması imkansız 2800 olan ürün modeli
Benimde AMD 3000+ venice işlemcim var ama benimki 1800 mhz ama sana şunu söyliyeyim sattığım pclerin %85'ini AMD kuruyorum ve MSI dan başka anakart kullanmıyorum gigabyte filan traş bence
burda bir sorun yok amd nin satıs politikasi..inteldeki karsılıgı olarak piyasaya suruluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme