Şimdi Ara

Maks 2.000 Lira Telefon Onerisi 5s vs A5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 i geçmesin telefonda yapacağım şeyler belli şeyler
    İphone 6s almasına alırım ama 16gb alabilirim yemesin yeterde suan zaten nerdeyse her telefon çok iyi düzeyde ve ben sırf video izleyip haber okuyacağım fotoğraf çekeceğim için 2800 2900 veremem + 16gb zaten illa ki beni kisitlayacak
    İphone 5s düşünüyorum 1500 lira lakin ekran beni tereddüte düşürüyor yoksa gücünden ve 2 sene rahatca kasmadan götüreceğini düşünüyorum ama ekran sıkıntı.
    A5 2016 süper cihaz fiyatİda iyi ama 1600 verilir mi tereddütum var 1600 verdikten sonra note 5 S6 edge falanda alabilirim 400 ekleyip.

6s de icould aylık ne kadar eğer 1 2 lira yada senelik 20 lira falan ise 6s alır geçerim depolama sıkıntım olmaz
    6s bayagi iyi olmuş uçuyor telefon ama depolama korkutuyor
    A5 de 1600 eder mi bilmiyorum
    5s ekran küçük
    Xperia hoşuma gitmiyor
    HTC sevmiyorum
    LG desen paraleller 1400 e alınırda sorunlu cihazlar ve garanti güveniyorum
    Samsung seviyorum ama S7 gelecek ve S6 edge 2100 2200 verene kadar 6s alınır.

Yani %90 ya 5s yada 6s alacağım 5s görme fırsatım olsa karar verecegimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sesli düşünmeyi çok duydum da yazılı düşünmeyi ilk kez gördüm.
  • StrongAndFearless kullanıcısına yanıt
    A8 öneririm 2016 serisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beğendiğini, içine sineni al dostum. Sırf özelliği veya donanımı iyi diye tipini şeklini beğenmediğin içine sinmeyen telefonu almak aptallık bana göre

• g3-g4 fiyatlarıda baya düştü incele istersen

• Hocam soru mu sordun sorup cevabını mı verdin? Hangi kafayı yaşıyorsun merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 22 Şubat 2016; 22:12:43 >
  • Samsung almam orta seviye hiç almam..Zamanında s3 güncellemese verseydi şimdi samsung aşığı olabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üstadreis01 -- 22 Şubat 2016; 22:21:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 5S'i kafandan çıkar bir kere. İPhone 6 veya üst bir sürüm alırsan her türlü 3 sene seni kusursuz götürür ve söylediklerinin hepsini yaparsın.

Galaxy A5 2016 kullanıcısıyım. Kamerası gayet iyi. Oyun performansı da güzel. Henüz alalı bir ay oldu. Eğer her zaman bu bir ay yaptığım gözlemde kı gibi stabil çalışacak ise 1600 verilir.

Belirtelim hemen A5 16 100 GB ve süre kısıtlaması olmadan onedrive depolama alanı veriyor. Ayrıca Google Fotoğraflar servisi yine süre kısıtlaması olmadan sınırsız depolama hakkı veriyor.

Hafıza önemli ise A5 bu özellikleri için bile önde
  • Ben 5s tavsiye ederim 4 kat merdinlerden aşağı düştü sadece çizikler vardı

• Hugo Grotius kullanıcısına yanıt
    5s A5 ile ayni güçte
    5s alırım sanırım
    Zaten 5s 6 ile performans aynı gibi

• Hocam yapma Allah aşkına. 5S'te kullandım 6 da, 5S'altının yanından bile geçemez. Ama illa ki alacam diyorsan ne diyelim

• 5s kullanıyorum. Oyun oynayacağım film izleyeceğim diyorsan a5 al. Ekran takıntın yoksa 5s te işini görür.
  • Ekran takıntın yoksa kampnya yakalayıp 1400 e 5s alman en mantıklısı. Ben olsam 2. el 1800-1900 e temiz max 3-4 aylık tr cihazı iphone 6 alır geçerdim kenara hem fiyatı iyi hem ekranı yeterli büyüklükte hemde 3 yıl daha rahat kullanabileceğin bir cihaz. Samsungların güncellemesi kıt , android sistem olarak sorunlu.

• 1800e s6 alabiliyorken a5 (6) almak :(((
  • Hocam ılk önce androıd mı ıos mu kullanmak istiyorsunuz ıos ise ıphone 6 kullanıyorum 16gb. Icloud 50gb aldım haylı haylı yetiyor aylık 3 lira androıd istersenız bn lg g4 yada sony xperıa z5 compact tavsıye ederım gunluk kullanım ıcın ıygun bir telefon ne çok ufak ne çok buyuk

• blasterjaxx kullanıcısına yanıt
    1800 e nasıl alıyoruz hocam
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1800 diye görmüşüm kusura bakmayınhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-s6.html

Ama daha ucuza z5 compact var

• 1300 e LG G4 var hepsi burada da bakmanızı tavsiye ederim.
  • A7 2016 oneririm ama a5 boyutu iyi geliyosa bence almalisiniz harika bi telefon

• temizinden i6 2. el alın en iyisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.