Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: 16_MJT_05

otomobilci_x abi, geçen yılın Kasım ayının 21 inde Picanto mu almıştım, şu an itibariyle alalı tam 1 yıl 4 gün olmuş.

kazasız belasız daha uzun senelere.

Teşekkür ederim otomobilci_x abi, inşallah. ( Amin hepimize inşallah. )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nekropsi

nasılsınız arkadaşlar. 2 senedir bişi yazmadım belki buraya, bir uğrayayım dedim. volvo s60 sahibi olduktan sonra unuttuk küçük hacimli motorları, unuttuk yakıt tüketimi tasarrufunu :) yakıyor namussuz :)

s60 mı aldın hocam hayırlı olsun güle güle bin kaç model?

2012de aldım hocam, 2006 model business premium. şimdiye kadar sürdüğüm en keyifli araç. muhteşem bişi. allah herkese daha iyilerini nasip etsin
  • quote:

quote:

quote:

nasılsınız arkadaşlar. 2 senedir bişi yazmadım belki buraya, bir uğrayayım dedim. volvo s60 sahibi olduktan sonra unuttuk küçük hacimli motorları, unuttuk yakıt tüketimi tasarrufunu :) yakıyor namussuz :)

s60 mı aldın hocam hayırlı olsun güle güle bin kaç model?

2012de aldım hocam, 2006 model business premium. şimdiye kadar sürdüğüm en keyifli araç. muhteşem bişi. allah herkese daha iyilerini nasip etsin

güle güle kullan hocam kazasız belasız.

• İyi günler arkadaşlar. uzun zamandır yazamıyorum. Geçen hafta aracım ile uzun yola çıktım İstanbul - Ordu -- Ordu-İstanbul. Depomu fulledim ve benzin fiyatlarındaki indirimle beraber ışık yanmak üzereydi 175 tl lik benzin aldım depom full oldu. Ortalama 100-110-120 km hızlar ile seyir ettim ve 850 km de benzin ışığım yandı. Yani bir depo benzin ile istanbul dan Ordu ya çok rahat gidebildim. Biraz sakin kullansam dahada giderdi ama benim için bu yakıt verisi benzinli bir araca göre çok yeterli geldi. Geri dönüşte ölçme fırsatım olmadı aracımda yakıt vardı gelirken yolda fulledim.
  • Ben 4 silindire gectim rahatim. 1.2 falan ama sessizligine sakinligine can kurban.
  • Otomobilci_x abi Kia Picanto mu sattım.
  • quote:

Otomobilci_x abi Kia Picanto mu sattım.

Hayırlısı olsun. Özel. Değilse neden sattın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Otomobilci_x abi Kia Picanto mu sattım.

Hayırlısı olsun. Özel. Değilse neden sattın.

Sağol Otomobilci_x abi. 140 Bin Km de 15.500 Tl ye sattım.

Nedenini hemen özel den yazıyorum abi.
  • Ben Ankara içi henüz 7.5 lt ye çıkamadım ortalama 6.5 yakıyorum trafiğe göre 7.1 7.2 oluyor max

• kardeş yaklaşık 1 senedir daihatsu sirion 1.0 +lpg ile aranızdayım. benide eklerseniz sevinirim.

yakıt verilerim

ş.içi: 7.2
    ş.dışı 6

lpg: 2.03 ila 2.20 arası değişen fiyatlarda bu durumda ş.içi max 15 krş yakıyor aracım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kardeş yaklaşık 1 senedir daihatsu sirion 1.0 +lpg ile aranızdayım. benide eklerseniz sevinirim.

yakıt verilerim

ş.içi: 7.2
    ş.dışı 6

lpg: 2.03 ila 2.20 arası değişen fiyatlarda bu durumda ş.içi max 15 krş yakıyor aracım.

ekledim hocam
  • tşk ederim.
  • Otomatik ve az yakan (benzinliyse kesinlikle lpgsiz) masrafsız araç bakıyoruz uzun vade de. Ablamın istanbul trafiğinde rahat kullanabilmesi için.bu grubu gördüm bana fikir verenler olur umarım.citroen C1 1.0 otomatik, peugeot 107 otomatik ve toyota yaris 1.0 otomatik araçları çıkardık kendimize seçenek olarak.butcede en fazla 26-27 bin tl.ancak 107 kağıt üzerinde urettiği tork bana baya duşuk gibi geldi.bu uç seneçekten hangisi iyidir sizce veya başka seçenekler ? 4 kişiyi yokuş çıkartmada sıkıntı çıkartırlar mı acep ? Bu konuda bilgi almak istiyorum. Bu arada 1.2 ler f.ü olarak alınıyorsa Skoda roomster 1.2 htp 2011 ile aranıza katılmak isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahp99

Otomatik ve az yakan (benzinliyse kesinlikle lpgsiz) masrafsız araç bakıyoruz uzun vade de. Ablamın istanbul trafiğinde rahat kullanabilmesi için.bu grubu gördüm bana fikir verenler olur umarım.citroen C1 1.0 otomatik, peugeot 107 otomatik ve toyota yaris 1.0 otomatik araçları çıkardık kendimize seçenek olarak.butcede en fazla 26-27 bin tl.ancak 107 kağıt üzerinde urettiği tork bana baya duşuk gibi geldi.bu uç seneçekten hangisi iyidir sizce veya başka seçenekler ? 4 kişiyi yokuş çıkartmada sıkıntı çıkartırlar mı acep ? Bu konuda bilgi almak istiyorum. Bu arada 1.2 ler f.ü olarak alınıyorsa Skoda roomster 1.2 htp 2011 ile aranıza katılmak isterim

4 kişilik bir kullanımının olacaksa 3 araç içerisinde kesinlikle yaris derim. Çünkü diğer ikisinden daha geniş ve konforludur. Ancak ara sira degilde sürekli 4 kişi kullanacaksaniz daha güçlü motoru olan bir araç tavsiye ederim Bu yazdigimdan Yokuşu cikamayacagini çıkarmayın ama amaca uygun araç tercih etmek gerekir.

• quote:

Otomatik ve az yakan (benzinliyse kesinlikle lpgsiz) masrafsız araç bakıyoruz uzun vade de. Ablamın istanbul trafiğinde rahat kullanabilmesi için.bu grubu gördüm bana fikir verenler olur umarım.citroen C1 1.0 otomatik, peugeot 107 otomatik ve toyota yaris 1.0 otomatik araçları çıkardık kendimize seçenek olarak.butcede en fazla 26-27 bin tl.ancak 107 kağıt üzerinde urettiği tork bana baya duşuk gibi geldi.bu uç seneçekten hangisi iyidir sizce veya başka seçenekler ? 4 kişiyi yokuş çıkartmada sıkıntı çıkartırlar mı acep ? Bu konuda bilgi almak istiyorum. Bu arada 1.2 ler f.ü olarak alınıyorsa Skoda roomster 1.2 htp 2011 ile aranıza katılmak isterim

Arkadaşım C1'in 2007 model manuel vitesli versiyonu halen kullanmakta olduğum ikinci aracım.

C1 ve 107 tamamen aynı araçlar, Yarisle de motor ve şanzımanları aynı. tek farkı yaris daha ağır.

Bu araçlar minimum özellik maksimum tasarruf ve ş.içi inanılmaz kolay kullanım sunan araçlardır.

Benim araç 65.000 km ye geldi. Allaha şükür yağ bakımından başka daha sanayi yüzü görmedi.
    Ben aldığımdan beri LPG li kullanıyorum. en ufak bir sorun olmadı, ekonomisi inanılmaz.
    4 kişi çok rahat seyahat edilebiliyor, yolculukta iki kusuru var biri sert süspansiyonları, ikincisi ise zayıf ses izolasyonu.
    110-120 km hızlarda oldukça güvenli bir süsüş karakteri var. araçta 4 kişi isen uzun yolda daha performanslı ilerlersin, nedini;
    Araç çok hafif olduğundan 120 km civarı yolculukta araç ağırlaşınca daha akıcı gidiyo. 100-110 km den sonra bariz rüzgar etkisini gösteriyo, dediğim gibi 4
    kişi seyahat daha konforlu oluyo.

Aklına takılan başka bişey olursa yanıtlayabilirim.

Araçtan çok şey beklemiyor, ekonomi ve rahat kullanım önceliğinse başka bir araca bakmanı tavsiye etmem.

1.2 motora sahip daha düşük güçlü ve daha ağır araçlar sonradan eziyet eder adama. Ağırlık güç dengesini hesaplayıp öyle karar ver.

• Araç her zaman 4 kişi kullanılmayacak tabi. Arada pazar günleri butun aile toplanınca o arabayla bi yerlere gidelim yokuşta vs. sıkıntı çıkarmadan guvenle.bi de lpg hiç kullanmadım kullanmayı da duşunmuyoruz araç benzinli olacak. Son olarak en çok merak ettiğim soru bu araçlar sahibinden vs ilanlarda kilometreleri hep çok düşük 7-8 senelik araba yarısı 100bin km yapmış yapmamış.nedeni var mısır yoksa şans eseri mi ?

• quote:

Araç her zaman 4 kişi kullanılmayacak tabi. Arada pazar günleri butun aile toplanınca o arabayla bi yerlere gidelim yokuşta vs. sıkıntı çıkarmadan guvenle.bi de lpg hiç kullanmadım kullanmayı da duşunmuyoruz araç benzinli olacak. Son olarak en çok merak ettiğim soru bu araçlar sahibinden vs ilanlarda kilometreleri hep çok düşük 7-8 senelik araba yarısı 100bin km yapmış yapmamış.nedeni var mısır yoksa şans eseri mi ?

Cogunlugu ailenin 2. Arabası bu yüzden kmleri düşük kalıyor.

• Bu iyiymiş cevaplarınız için çok teşekkürler

• Bir zamanlar mesajım var dı buralarda halen aynı aracı kullanmaktayım, sanırım benimle aynı anda alan arkadaşlar benzin tasarrufu ile birer araba daha almışlardır.
    150 TL ye 700-800 KM diyorlar ben 50 TL ye 100 KM yi geçeyim takla atarım.

Not : Devirli kullanıyorum.
  • iyi akşamlar arkadaşlar. 2004 1.0 cc opel corsa aracım ile uzun yolda 43 lt benzin ile tam 945 km yol yaptım. ortalama hızım 90 ila 100 arasıydı. arada bazen 120 cıvarına cıktım. Bir sonraki uzun yolculugumda daha sabırlı olup 90 km hızı geçmeden bir depo ile 1000 km yol yapmayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.