Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be yıllar olmuş tesadüfen gördüm sizi ve bu konuyu. Eski kullanıcı adım barlas91 idi. Nasılsınız iyisiniz inşallah ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexicanDrugLord

Vay be yıllar olmuş tesadüfen gördüm sizi ve bu konuyu. Eski kullanıcı adım barlas91 idi. Nasılsınız iyisiniz inşallah ?

Saolun aynen devam ediyoruz. Zaman çok hızlı akıyor bazen bir bakıyorum 10 sene önce yazdığım bir şey karşıma çıkmış, vay bee diyorum. Siz nasilsiniz corsa niz duruyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Vay be yıllar olmuş tesadüfen gördüm sizi ve bu konuyu. Eski kullanıcı adım barlas91 idi. Nasılsınız iyisiniz inşallah ?

Saolun aynen devam ediyoruz. Zaman çok hızlı akıyor bazen bir bakıyorum 10 sene önce yazdığım bir şey karşıma çıkmış, vay bee diyorum. Siz nasilsiniz corsa niz duruyormu.

1 sene önce sattım Corsa yı ama özlemiyoda değilim gerek sürüşü gerek ekonomisi çok çok iyiydi.Şurda yazdıklarım okuduklarım sanki dün gibi vay be zaman ne çabuk geçiyor.

• quote:

quote:

quote:

1 sene önce sattım Corsa yı ama özlemiyoda değilim gerek sürüşü gerek ekonomisi çok çok iyiydi.Şurda yazdıklarım okuduklarım sanki dün gibi vay be zaman ne çabuk geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: locke78

quote:

Orjinalden alıntı: pompera

Bu konu çok iyi oldu :)
    Selamlar,1.0 cc motor araç OPEL tarafından yapılmış ise korkma kardeşim...
    Tek sinir olduğum,arka koltukta oğlum kapı yanlarındaki tutma zımbırtısını bırakınca TAAAAKKK diye ses yapıyor...
    Gelelim araca,ben 6 litre yakan araç LPG de 7.5 litre yakar diye düşündüm.
    7.5*1.74=13 KRŞ.her km için 1 KRŞ'ta benzin parası koyalım eder 14 KRŞ.
    Çekiş mi?
    Aynı dersem yalan olmaz.
    52 YTL ile 400 km garanti.Hem de şehiriçi.
    Çorlu Avcılar'dan gidiş geliş 200 km.20 YTL yakıyor...Valla :)
    1.3 DİZEL 14 KRŞ.yakıyor diye biliyorum.
    Aynıya geliyor.
    Haa unutmadan aracım TRİPTRONİC.
    Ve C.C taktırdım. Cruise Control,yani Hız Sabitleyici :)
    Yakında KANAT taktırıp uçmayı düşünüyorum

nasıl yani
    1000 cc motora tüp mü taktırdın? tüpün markası ne?kaç paraya mal oldu?
    çekiş gerçekten düşmedi mi? yokuş yukarı çıkarken nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evin 2.araci 2015 model Hyundai i10 998cc 67hp 5vites manuel. Araci cok severek kullaniyoruz. Diger aracimiz C4 picasso oldugu icin aracin boyutlarindan dolayi istanbul sehirici trafiginde kullanimi esim icin biraz zahmetli oluyordu. Ayni zamanda Picasso'yu gunluk market, carsi, pazar kullanimlari icin yipratmamak adina i10'u aldik. Keyifle kullaniyoruz. 1.0motor yetiyorda artiyor bile. Uzun duzluklerde performansi motor hacmine gore sasirtiyor. Tavsiye edebilecegim bir sehirici araci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 3 Eylül 2015; 15:37:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

Evin 2.araci 2015 model Hyundai i10 998cc 67hp 5vites manuel. Araci cok severek kullaniyoruz. Diger aracimiz C4 picasso oldugu icin aracin boyutlarindan dolayi istanbul sehirici trafiginde kullanimi esim icin biraz zahmetli oluyordu. Ayni zamanda Picasso'yu gunluk market, carsi, pazar kullanimlari icin yipratmamak adina i10'u aldik. Keyifle kullaniyoruz. 1.0motor yetiyorda artiyor bile. Uzun duzluklerde performansi motor hacmine gore sasirtiyor. Tavsiye edebilecegim bir sehirici araci.

güle güle kullanın i10 a sınıfında gerçek çok güzel bir araç oldu, eşime de araç alacak olsam bende sizin yaptığınızı yapardım sanırım 1 adet büyük rahat uzun yol arabası (kuvvetle muhtemel d segmenti sw) bir adette a sınıfı şehir içi aracı, bak şimdi heves ettim valla
    sizi de listeye ekliyorum.

• Merhabalar... 2004 model yaklasık 68000 km de corsa 1.0 ATİKER lpg takılı şekilde sahibi olarak aranıza katılıyorum. Önceki araclarım Ford Focus 1.6 dizel, Jeep Patriot 2.4 Prins LPG, Superb 1.4 TSI idi. Şehir içi 1,99 lpg birim fiyatı üzerinden şehir içi 0,1229 şehir dışı 110-130 arası hız ile 0,1325 tl yakıyor yaklaşık olarak. yokuşlarda evet ciddi manada bir çekiş eksikliği yok ancak 5000 devire çıkartmadıkça hızı azalıyor, 4. vitese düşürürseniz sanırım çok dik olmadıkça yokuş aynı hızda çeker. kısaca ben 1 haftadır kullanıyorum aracı ve çok memnun kaldım. şehir içi 2 yetişkin 1. 4 yasında cocuk, şehir dısında ise 3 yetişkin biri 4 biri 6 yaşında çocuk yolcular ile bu değerler elde edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabdatron

Merhabalar... 2004 model yaklasık 68000 km de corsa 1.0 ATİKER lpg takılı şekilde sahibi olarak aranıza katılıyorum. Önceki araclarım Ford Focus 1.6 dizel, Jeep Patriot 2.4 Prins LPG, Superb 1.4 TSI idi. Şehir içi 1,99 lpg birim fiyatı üzerinden şehir içi 0,1229 şehir dışı 110-130 arası hız ile 0,1325 tl yakıyor yaklaşık olarak. yokuşlarda evet ciddi manada bir çekiş eksikliği yok ancak 5000 devire çıkartmadıkça hızı azalıyor, 4. vitese düşürürseniz sanırım çok dik olmadıkça yokuş aynı hızda çeker. kısaca ben 1 haftadır kullanıyorum aracı ve çok memnun kaldım. şehir içi 2 yetişkin 1. 4 yasında cocuk, şehir dısında ise 3 yetişkin biri 4 biri 6 yaşında çocuk yolcular ile bu değerler elde edildi.

Aracınızın kmsi bayağı iyiymiş Güle güle kullanin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rabdatron

Merhabalar... 2004 model yaklasık 68000 km de corsa 1.0 ATİKER lpg takılı şekilde sahibi olarak aranıza katılıyorum. Önceki araclarım Ford Focus 1.6 dizel, Jeep Patriot 2.4 Prins LPG, Superb 1.4 TSI idi. Şehir içi 1,99 lpg birim fiyatı üzerinden şehir içi 0,1229 şehir dışı 110-130 arası hız ile 0,1325 tl yakıyor yaklaşık olarak. yokuşlarda evet ciddi manada bir çekiş eksikliği yok ancak 5000 devire çıkartmadıkça hızı azalıyor, 4. vitese düşürürseniz sanırım çok dik olmadıkça yokuş aynı hızda çeker. kısaca ben 1 haftadır kullanıyorum aracı ve çok memnun kaldım. şehir içi 2 yetişkin 1. 4 yasında cocuk, şehir dısında ise 3 yetişkin biri 4 biri 6 yaşında çocuk yolcular ile bu değerler elde edildi.

Aracınızın kmsi bayağı iyiymiş Güle güle kullanin

cook teşekkür ederim.. daha güzelleri her vatandaşımızın olsun...

• o ne yA 6 -6.5 lt lpg tuketen var bende alacam yatırım amaçlı
  • takip
  • i10 deyince,
    Eşimde 1.0 Otomatik var (2014)
    Gitmez etmez diyen çok ama, merak edenler videolarımı izleyebilir.

• Arkadaşlar bir tek benmiyim bu arabalardan memnun olmayan.2 senedir 1.0 ecotec var tüp vs. hiçbirşey yok 160 bin km de orjinal araç fakat km de 50 kr. civarı yakıyor.2 senede 10 bin km yi zor yaptık yakıtından dolayı.Ne Taunus ne de kartal benzinde yakmıyordu bu kadar.Birkaç özel servise sordum ufak motor + otomatik vites yakıt değerleri normal diyor
  • hesabı doğru yaptığınıza eminmisiniz, 12 litre civarı yakması lazım ki 50 krş etsin, bizim yaris tek marşla 3 km den fazla yol yapmaz sürekli yaz kış kışlık lastik kullanır, eskişehir soğuk memlekettir buna rağmen bu havalarda 7.5 litre ortalama yakıyor, ya araçta ya da kullanım tarzınızda bir hata olası lazım ki fazla yaksın ama bu kadarda olmamalı tabi ki, bunların otomatiği klasik otomatik değil ki yakıta çok etki etsin ayrica bizim ki de sizin aracın easytronic vitesi ile benzer olan MMT vitesli
  • 50 tl ile 100 km anca gidiyor hesap ortada.Aracı ben kullanmıyorum ama kullanan kişi gaza basmadan sakin sakin arabayı yormadan kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

50 tl ile 100 km anca gidiyor hesap ortada.Aracı ben kullanmıyorum ama kullanan kişi gaza basmadan sakin sakin arabayı yormadan kullanıyor.

Mutlak suretle bir sıkıntısı var çünkü aynı aracı 5 sene kullandım bu araca 11-12 litre yaktırmak için ciddi ciddi çaba sarf etmek ve uğraşmak lazim

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Birçok farklı yere götürdüm akışmetre dediler değişti enjektör dediler bakıldı araç hala aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Birçok farklı yere götürdüm akışmetre dediler değişti enjektör dediler bakıldı araç hala aynı.

hocam ne desek boş ancak bu değerler normal değil yıllardır bu başlık var onlarca kullanıcı yakıt değeri paylaştı bırakın 12 litreyi falan 8-9 litrelik tüketim bile hatırlamıyorum kadıki dediğim gibi bu araçları al 12 litre yaktır deseniz gerçekten uğraşmak gerekir
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Sizin ustanız kimdi bi de oraya baktıralım.varsa özelden iletişim gönderirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.