Maksimum bankamatik 75 tl ye varan maxipuan? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toressss -- 5 Ocak 2021; 0:39:3 > |
Bildirim
Maksimum bankamatik 75 tl ye varan maxipuan? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toressss -- 5 Ocak 2021; 0:39:3 > |
Lütfen ora bura olurmu demeyin. Yapılcak yerler belli.
|
Arkadaşlar dün başka bir konu da yazmıştım kendimi tekrar etmiş gibi olacağım ama aynı iletileri tekrar paylaşmak zorunda hissettim.
Sayın arkadaşlar lütfen ifşa etmeyelim kim nereden yapması gerektiğini biliyor konuları bulan bizler konunun faydasının bitmesini sağlayan yine bizler kısaca kendi ayağımıza sıkıyoruz, 1 Ocak'tan itibaren kampanyaların azlığı, İşbankası e/ticaret kampanyasında iş yeri sayısını artırmışken Trendyol'u listeden çıkarması, Garanti'nin giyim elektronik kampanyasında Trendyol işlemlerini kampanyasız Param sanal postan çekmesi hala ders olmadı mı! |
Saygıdeğer arkadaşlar üst postta yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim, çok sağ olun gerçekten mutlu ettiniz elimden geldiğince konu bilgim dahilindiyse zamanım olduğu sürece memnuniyetle yardımcı olmaya çalışıyorum, sonrasında geri bildirimleri okumak insanı mutlu ediyor sağ olun var olun saygılar.
|
Boş ver hocam uğraşma zaten bu yazdığını anlayabilecek zeka gelişimine sahip olsa o yazdıkları şeyleri yazmazlar. |
Sen buralara layık degilsin.Şikayet etmekten sıkıldım artık.
|
Güzel kampanya teşekkürler. |
hayret bu ay beklemiyordum, teşekkürler. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagersirat -- 5 Ocak 2021; 0:22:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|