Şimdi Ara

MAKYAJLI AUDI A4 TEST İZLENİMLERİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün makyajlı kasa 2.0 tdi A4 kullandım.Aslında bu ikinci testim oldu.

İlk testimi 3 gün önce zaman darlığından dolayı kısa tutmuştuk.

Bugün yaklaşık 30 dakika aracı kullanma şansım oldu.

Beni tanıyan arkadaşlar bilir.3 yıl yeni kasa A4 kullandım.

Aracını bu forumda benim kadar eleştiren olmamıştır.

Aracımın eksiklikleri yalıtım,yol tutuş eksiklikleriydi.

Yeni kasa A6 da kullandığımda Sükuti hayale uğramıştım.

Benim A4 de olan hastalık yeni A6 da geçmişti.

Bu yüzden makyajlı A4 laf olsun diye test etmek istedim diyebilirim.Hiç umutlu değildim.

Lakin aracı çalıştırıp yola çıktığımda, beni resmen utandırdı.Gerçekten makyajla birlikte araç bambaşka bir hal almış.

Aracın gaz tepkileri, direksiyon tepkileri çok hoşuma gitti.177 hp 380 tork cuk oturmuş bu araca.

Araçta 245 45 17 lastikler vardı.Aracın viraj performansı ve frenleme hissiyatı tamamıyla olumlu anlamda değişmiş.

Kasanın yana yatma eğilimi neredeyse yok denecek gibi.

Kısacası Audi A4 almam derken, şuan tekrar A4 alma durumuna geldim.Büyük konuşmamak gerekiyor.

Bmw 3 serisiyle karşılaştırırsam A4 tercih ederim.Sessizlik,fren hissiyatı,hızlanma isteği anlamında bana daha tatmin edici geldi.

Sorunuz olursa cevaplarım.

SAYGILAR...

• Araçtaki makyaj yol tutusu ne sekilde etkilemiski ? Bildigim kadarıyla dışarda küçük çaplı degisikligin yanisira motor teknolojisi iyilestirilmisti. Suspansiyon sisteminde degisiklikten bahsedilmedi yanlış bilmiyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Araçtaki makyaj yol tutusu ne sekilde etkilemiski ? Bildigim kadarıyla dışarda küçük çaplı degisikligin yanisira motor teknolojisi iyilestirilmisti. Suspansiyon sisteminde degisiklikten bahsedilmedi yanlış bilmiyorsam.
    makyajlı a4'lerde kampanya vardı

advance paket+xenon'lu 2.0tdi için 47.000euro fiyat vermislerdi

hala devam ediyor mu? size ne fiyat verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunarda

Araçtaki makyaj yol tutusu ne sekilde etkilemiski ? Bildigim kadarıyla dışarda küçük çaplı degisikligin yanisira motor teknolojisi iyilestirilmisti. Suspansiyon sisteminde degisiklikten bahsedilmedi yanlış bilmiyorsam.
    bmw 3 gibi bir yol ustası varken audiye anca makyaj yapmak düşer

gidip bmw yi de test edin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

3 serisini test ederek yazdım o yorumumu zaten...

Bu arada aracın süspansiyon sistemlerinde değişim var mı yok mu bilmiyorum.

Ancak direksiyon sistemi değişmiş.Test etmenizi öneririm.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacem

quote:

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Makyajda bi yere kadar demişler a4 elit bir model fakat 3 serisi karsısında zayıf kalıyor bence. audi vw-seat-skoda ile ortak parca kullanma durumundan vazgecmedigi surece de boyle olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Makyajda bi yere kadar demişler a4 elit bir model fakat 3 serisi karsısında zayıf kalıyor bence. audi vw-seat-skoda ile ortak parca kullanma durumundan vazgecmedigi surece de boyle olucak.

Alıntıları Göster
    quote:

Bmw 3 serisiyle karşılaştırırsam A4 tercih ederim.Sessizlik,fren hissiyatı,hızlanma isteği anlamında bana daha tatmin edici geldi.

Yalitim konusunda haklı olabilirsiniz. Makyajlı a4 kullanmadım ama 3 serisi bu konuda pek başarılı değil.

Ama hızlanma isteği olarak 3 serisine göre daha tatmin edici geldi demişsiniz bence bu tamamen o anki etkilenmeden kaynaklı.

Bmw aktarmasıyla , yol tutuşuyla , motorunun daha güçlü olmasıyla ve teknik veri olarakta a4'den her şekilde seri bi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 17 Nisan 2012; 11:54:47 >

• quote:

quote:

Saygılar...

bu forum hariç dünyanın hiçbir yerinde makyajlı a4 yepyeni f30 bmw den iyidir yorumu gelmez zaten
  • quote:

quote:

quote:

Saygılar...

bu forum hariç dünyanın hiçbir yerinde makyajlı a4 yepyeni f30 bmw den iyidir yorumu gelmez zaten

Alıntıları Göster
    Ne makyajlı A4'ü ne de F30 3'ü test etmiş adamlar gelip posta koymaya çalışıyorlar ya, işte buna çok gülüyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Sakin ol şampiyon, forumda yeni olduğunu bu kadar belli etme.

Kayacem arkadaşımız forumun pek çok üyesinin ön koltuğuna dahi oturamayacağı araçları kullanmış/sahip olmuş bir insan. Vakti zamanında, adamın adı çıkmıştı anti-vw'ci diye, yeri geldi mi çok eleştirdiği için... Ne o, bir kişi VAG grubu aracı beğenince hemen rahatsız mı oldun?

• cvt sanziman olmasa guzel araba, gerci yeni nesil cvtleri hic kullanmadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

cvt sanziman olmasa guzel araba, gerci yeni nesil cvtleri hic kullanmadim
    Bende bu araca pazar gunu Erelde baktim,fiyat kritik oldugundan once fiyatta anlasmam gerekiyordu,testi hic dusunmedim
    Araci acikcasi 3 serisi de inceledim surus dinamiklleri vb den ziyade gorunus,kalite islevsellik ama ozellikle ic mekan hacmi olarak A4 u daha basarili buldum.Direksiyon ve on gorus olarak(bunu aciklamak zor surus pozisyonu da diyebiliriz) da tam istedigim gibi (3 serisinde direksiyon kucakta gibi benim icin rahatsiz duruyor,hem on hem arka hacim cok dar )

Asil bahsetmek istedigim farklı bir konu
    ilanlarda audi sitesinde hep 44.500 luk yeni A4 ilani,duyurusu var,ben de ona kanip Pazar gunu galeri yolu tuttum,ozel balon odeme kosulları filan da var
    Bir tane beyaz zenonlu arac vardi ve fiyati 117.000 tl dendi,44.500 luk ilanlardan bahsettim sayfanizda reklamlarad var dedim mırın kırın ettiler,
    Pazartesi 110.000 bırakırsanız alacagim dedim, en son 115.000 olur dediler , (DS5,volvo S60 diyordum bmw3 hem dar hem cok daha pahali idi(ek parantez bmw 320i liste fiyati 105.000ltl gorunuyor ama 3 pakete ait teklif geldi en ucuzu 125.000TL bu da ayrı bir konu),bir de A4 listede )

Ayrıca sahibinden uzerinden de aynı donanımda 45.000 civari dogus cikisli ilanlar var
    Dun Audi ve Erele tekrar mail attim,Audi donmedi Erel ise ilanlar 143hp icin ama tam motor/model bilgisi yazmamislar biz de zor durumda kaliyoruz seklinde dondu,sahibinden.com ilanlari icinse onlar icin birsey diyemeyiz dediler.
    Premium gecinen, Pazar gunu sayfa sayfa ilan veren, web safyasinda ozel imkanlari sunan firmanin ali cengiz oyunlarına girmesine ben utandım

• quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

Bende bu araca pazar gunu Erelde baktim,fiyat kritik oldugundan once fiyatta anlasmam gerekiyordu,testi hic dusunmedim
    Araci acikcasi 3 serisi de inceledim surus dinamiklleri vb den ziyade gorunus,kalite islevsellik ama ozellikle ic mekan hacmi olarak A4 u daha basarili buldum.Direksiyon ve on gorus olarak(bunu aciklamak zor surus pozisyonu da diyebiliriz) da tam istedigim gibi (3 serisinde direksiyon kucakta gibi benim icin rahatsiz duruyor,hem on hem arka hacim cok dar )

Asil bahsetmek istedigim farklı bir konu
    ilanlarda audi sitesinde hep 44.500 luk yeni A4 ilani,duyurusu var,ben de ona kanip Pazar gunu galeri yolu tuttum,ozel balon odeme kosulları filan da var
    Bir tane beyaz zenonlu arac vardi ve fiyati 117.000 tl dendi,44.500 luk ilanlardan bahsettim sayfanizda reklamlarad var dedim mırın kırın ettiler,
    Pazartesi 110.000 bırakırsanız alacagim dedim, en son 115.000 olur dediler , (DS5,volvo S60 diyordum bmw3 hem dar hem cok daha pahali idi(ek parantez bmw 320i liste fiyati 105.000ltl gorunuyor ama 3 pakete ait teklif geldi en ucuzu 125.000TL bu da ayrı bir konu),bir de A4 listede )

Ayrıca sahibinden uzerinden de aynı donanımda 45.000 civari dogus cikisli ilanlar var
    Dun Audi ve Erele tekrar mail attim,Audi donmedi Erel ise ilanlar 143hp icin ama tam motor/model bilgisi yazmamislar biz de zor durumda kaliyoruz seklinde dondu,sahibinden.com ilanlari icinse onlar icin birsey diyemeyiz dediler.
    Premium gecinen, Pazar gunu sayfa sayfa ilan veren, web safyasinda ozel imkanlari sunan firmanin ali cengiz oyunlarına girmesine ben utandım

Alıntıları Göster
    Anlattıklarınıza göre makyaj değil evrim geçirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Alıntıları Göster
    Sıkıntılı.
  • quote:

Cem'in demesine göre öyle olmuş.
    Yurtdışı kaynaklara bir bakmak lazım.Bence makyajla bu kadar değişiklik olmaz ama zanla bu işler olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Sıkıntılı.

Alıntıları Göster
    Borusan'da da inanılmaz fiyat farkılıkları olabiliyor, euro endeksli olduğu ve euro'nun da biraz aşağı biraz yukarı çıkmasıyla fiyat dalgalanması alıcı için büyük sorun. Düşmesi güzel fakat acaba daha da düşer mi oluyor insan

F30 görünüm olarak mükemmel ancak sport line, modern line gibi üst paketlerde güzel, standart pakette araç güçsüz görünüyor. Onunda fiyatları 60bin euro civarlarında 140bin lirayı aşıyor, sunroof derseniz 143-145bin tl bu araç için bana hayli yüksek geliyor. hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Cem'in demesine göre öyle olmuş.
    Yurtdışı kaynaklara bir bakmak lazım.Bence makyajla bu kadar değişiklik olmaz ama zanla bu işler olmuyor.

Alıntıları Göster
    İyi bildiğimiz bir araçtan bir örnek vereyim. Megane2 lerde de 2006 da yapılan makyajda süspansiyon, abs vs iyileştirilmişti. Audide aynısını yapmış gibi.

• quote:

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba, bu sene içinde makyajlı kasanın 2.0 TDI Quattro'sunun geleceğini duydum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretd

Herkese merhaba, bu sene içinde makyajlı kasanın 2.0 TDI Quattro'sunun geleceğini duydum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam eğer kaçırdığım olmadıysa bugüne kadar senin her testini okudum, sonuç olarak düşüncem tamamen günün koşullarıyla psikolojik olarak değerlendiriyorsun aracı. Ya yerin dibine sokuyorsun ya yüceltiyorsun. Herşeyi anlarım ama hızlanma isteği nasıl daha iyi oluyor ? Teknik veriler yalan mı söylüyor ? BMW daha hızlı ama isteksiz mi hızlanıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Hocam eğer kaçırdığım olmadıysa bugüne kadar senin her testini okudum, sonuç olarak düşüncem tamamen günün koşullarıyla psikolojik olarak değerlendiriyorsun aracı. Ya yerin dibine sokuyorsun ya yüceltiyorsun. Herşeyi anlarım ama hızlanma isteği nasıl daha iyi oluyor ? Teknik veriler yalan mı söylüyor ? BMW daha hızlı ama isteksiz mi hızlanıyor ?

Alıntıları Göster
    Çok değerli arkadaşlarım;burada ben kimseyi yönlendirme amaçlı değerlendirmede bulunmuyorum.

Amacım forumun varlık sebebi olan, fikir aktarımını sağlamak.Her arkadaşın görüşüne saygılıyım.

Audi A4 benim kadar eleştiren olmamıştır.Neydi eleştirdiğim noktaları:kabin içindeki lastik yuvarlanma sesi,

kasanın yana yatma eğilimi,virajda önden çabuk kopma,direksiyon tepkilerinin net olmaması.Bu olumsuz noktaların

aynısı hatta bir fazlası yeni kasa A6 da var nedir o?motor sesinin kabine girmesi.Bu olay A4 de yoktu.

Makyajlı kasa A4 de ön yargılı olarak test ettim.Ancak dediğim gibi beni oldukça memnun etti.Şaşırdım doğrusu

Bu yazdıklarım benim kendi görüşlerim.Bir konuda anlaşalım; ben asla bu araç 3 serisinden daha üstündür demiyorum.

Bunu demek mantık dışı olur.Birde arkadaşlar bir konuyu idrak edelim.Kağıt üzerindeki veriler her zaman gerçek yol koşullarına

doğru orantılı olarak yansımaz.Bmw 3 serisini 3 kez test ettim.3 test dede sonuç değişmedi.Eksileri motor sesi,rüzgar çarpma sesi,

eski kasaya göre daha light bir sürüş süspansiyon konforu.Fren hissiyatı beni mutlu etmedi.Bu bu araç durmuyor anlamına gelmez.

Bu yazdıklarım tamamen öznel görüşleridir.Bir başka arkadaş aynı araçtan farklı tatlar alabilir.O yüzden her zaman vurguluyorum.

Burada yazılanlara bakıp da araç tercihlerinizi şekillendirmeyin.Gidin kendiniz inceleyin test edin ve araca sahip olun.

Ayrıca her zaman dediğim gibi, günümüz koşullarında markalar arasındaki farklarda kapanmıştır.Markaya imajı dışında para vermeyin.

Hangi marka hangi araç hoşunuza gidiyorsa onu alın.

Saygılar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.