|
Makyajlı BMW 6 Serisi Gran Turismo Türkiye fiyatı ve özellikleri
-
-
-
Bu 6 serisi çok gereksiz bir model oldu. Eski kasası çok güzel bir sport coupeydi, şimdi onun yerini 8 serisi aldı. Bu yeni 6 üvey evlat gibi kaldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün yolda gördüm o kadar... -
Fiyat çok iyi, araç da muhteşem. Çok satar bence...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen fiyatı çok yerinde olmuş tam asgari ücretin yarısı ile alınıyor , hesapladım ben.
-
Ülkemizin en çok kazanan mesleklerinden biri olan çöpçü bile bu aracı 22 yılda alabiliyor. Vasıfsız asgari ücretli ise 42 senede.
Tabii ki 42 yıl baba evinde yaşayıp hiç fatura kira ve cebinden herhangi bir harcama bile yapmadığını varsayarsak. Aynı zamanda araç fiyatı sabit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Mart 2021; 19:1:40 > -
Arabanın turşusu çıktı neylerine güvenip satışa çıkardılar avrupada bile satamadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Fiyat çok iyi, araç da muhteşem. Çok satar bence...Bence de rekor kirar. Golfe sira bekleyecegine bunu alirlar. Sira yokmus bunda.
-
Çin'de arka diz mesafesi geniş araçlar tutuluyor diye ürün gamında yer veriyorlar. Yoksa sedan ile stationın çiftleşmesinin ürünü gibi duruyor.
-
Bi Alex değil -
Ben çok beğeniyorum bu arabayı. Ama nedense tutmadı gibi. Para olsa da alsak.
-
araç satışları pazar hacmi büyümüş. bir editör haber yapmış bir de. daha ne diyeyim ben bilmiyorum... alırlar doya doya. ayda 100 000 TL kazancı olanlar var bu ülkede.
-
fiyatlara gel
-
Üzülmeyin bu fiyat bandına 24 taksit geldi rahat rahat alırız artık
-
eskiden 6 serisinin daha öznel tasarımı vardı, şimdi arabaları birbirlerinden ayırt etmek bile zorlaştı.
-
Senede 30 tane zengine ya satar ya satmaz.
-
Leş tasarımı var. Hayatta para vermezdim.
şu dizaynın üstüne taş koyamadı bmw.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- instagram takip isteği attıklarım
- whatsapp kullanıcı adı
- çizim programları
- instagram takip etmeyenler
- instagram müzik ekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X