Şimdi Ara

Makyajlı clio 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar şuan megane 3 benzinli model araca sahibim. Bu aracı satıp dizel full clio 4 almayı düşünüyorum. Sizce bu doğru bir karar mı? Ne yapacağıma karar veremedim.( değiştirmeyi düşünme sebebim yakıt masrafı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lpg taktırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado1991

Selam arkadaşlar şuan megane 3 benzinli model araca sahibim. Bu aracı satıp dizel full clio 4 almayı düşünüyorum. Sizce bu doğru bir karar mı? Ne yapacağıma karar veremedim.( değiştirmeyi düşünme sebebim yakıt masrafı)

Şu an şirkette makyajsızını kullanıyoruz 2015 beyaz dizel elemanların tam olarak öküz gibi kullanmalarına rağmen araç herhangi bir arıza falan yapmadı 55 bin km de yakıtı da 5 litre civarı

• Dizel ve sıfır diye, c segmentinden b segmentine düşülmez, kararınız yanlış.

Dizel full Clio 4 65 - 70 bin tl civarı.

65 bin tlye, sıfır kilometre Peugeot 308 1.6 Dizel veriyorlar, 70 bine 115 beygir led farlı en dolusu var hatta, ayrıca 1.6 TDI Style 110 beygir Seat Leon veriyorlardı birkaç hafta önce, bu araçların ölüsü bile Clio 4'ten iyidir.

Olmadı ikinci el farklı alternatiflere yönelebilirsiniz.
  • sanderoya düş bari tam olsun

• C segment bakın bence veya 1.6 TDI Style leon felanda bulunur.
  • işinizi görecekse o paraya hibrit yaris de düşünebilirsiniz. yeni alacağınız arabada neye ihtiyacınız olduğunu yazarsanız daha iyi yanıtlar alabilirsiniz.
  • Megane'dan sonra segment düşünce hiç eğlenceli olmaz.
    Bir de çok para clio için
  • Dizel megane alın

• 70 bine clio mu alacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meganı da 0 almıştım o yüzden tekrar 0 alacağım. Benin düşüncem megane 50-52000 TL gibı bir fiyata verip üzerine fazla eklemeden dizel almak. Clio oyak üyesi olduğum için mantıklı gelmişti.
    Leon için fiyat alacağım olmadı megane 4 alırım sanırım. Clio dan vazgeçirdiniz

• konu başlığı makyajlı clio 4 içerik bambaşka. Bende clio 4 ile alakalı bilgi vs var sandım...
  • orhan5656 kullanıcısına yanıt
    satışa başlanmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 25 Eylül 2016; 12:43:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.