Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.112
Cevap
71
Favori
123.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu sahibi zaten gizli özelliklerden bahsediyor. Fakat dedikleriniz olmuyor diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rolandddd R kullanıcısına yanıt

Konu içerisinde yaptırmaya niyetlenen arkadaşlar var ancak henüz yaptıran yok. Kablo demetlerinin ucunun sis farı kapaklarına kadar geldiğini sanmıyorum, ayrı bir tesisat çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

• Rolandddd R kullanıcısına yanıt

3008 ve C5 Aircross'ların hepsinde radar olduğuna emin misiniz hocam? Radar kapağı olup arkası boş olabiliyor.

Opel ya da PSA retrofit işleri ile uğraşan kişiler gerekli parçalar temin edildikten sonra bahsettiğiniz işlemleri yapabilirler.

• ACC olan araçlarda radar var diye biliyorum.

• Opel Grandland 2023 model 1.5 130 HP Dizel

AT8, 9500 Km deki Ultimate paket aracımı satmayı düşünüyorum. İlgilenen var ise mesaj yazabilir.

Daha bir ilan vermedim. Her hangi bir kazası, tramer'i değişenin boyananı yoktur.

• digiman22003 D kullanıcısına yanıt

Hocam duyurunuza gölge düşürmek gibi olmasın ama sanırım ben de satacağım arabayı. Sizin vesilenizle ben de yazayım, zaten klasmanlarımız da farklı :))

2023 1.2 GS paket henüz 890 km'de Ocak başı trafiğe çıkışlı. Sıfır kokusu bile duruyor çok kullanmadık, kesinlikle al-sat amacıyla almamıştım ama şu an satmam icap ediyor. Hafta sonu ilana koyacağım, yıkatmaya vakit bulamıyorum :)

• Merhabalar,

My Opel uygulaması bende düzgün çalışmıyor. Bir bağlanıyor, bir bağlanmıyor. Ayarlarını sıfırladım, yeniden yükledim vs. pek bir sonuç alamadım. Arada sırada bağlansa da geçmiş sürüşleri çekemiyor.

Arkadaşımda Citroen var, bağlanmasa bile son bağlantı da geçmiş tüm sürüş bilgilerini çekebiliyor.

Telefonum Android S23.

Sizler de durum nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 29 Şubat 2024; 9:54:29 >
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş yolculukların detayını çekmiyor öyle bir özelliği yok sanırım. Ben iPhone ile kablolu bağlıyorum, telefonda genelde CarPlay ile birlikte otomatik olarak My Opel açılıyor.

Bazen My Opel uygulaması otomatik başlamıyor, bu durumda kendim başlatmam gerekiyor. Aksi takdirde yolculuğu kaydetmiyor.

Siz kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz?

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt

Her araca bindiğimde bluetooth kapalıyken myopel uygulamasini aciyorum, aracı çalıştırdıktan sonra myopel uygulaması ekrandayken bluettothu açıyorum, 10 15 sn sonra araca bağlandı yazısı geliyor uygulamada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whole Lotta Rosie kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anilc A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, keşke bu kadar zahmetli olmasa

• Herkese selamlar arkadaslar grupta konusulmus ancak rum adimlari yapmama ragmen bende my opel i calistiramadim. Peugeot 308 vardi daha once ondada cok zor calismisti uygulama hic stabil degil

• SoNSuZ.MaVi S kullanıcısına yanıt

Hocam garantisi yok muydu? Neden iptal ettirdiniz adblue’yu?

• Andromedaxe kullanıcısına yanıt
    Adblue arızasını garanti karşılamıyor.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Garantiden sonuç alan çok kişi var. Neye istinaden öyle düşünüyorsunuz? Kılavuzda yazıyor mu sizin aracınızda?

• Arkadaşlar herkese merhaba 2022 model 2023 çıkışlı elegance grandland aracımız var
    O dönemde park sensörü ve elektrikli bagaj takılmamıştı bu partide gelen araçlara fakat bunun yerine çevre görüş agr koltuk ve birkaç donanım eklendiğini söylediler ama hatırlayamadım bu ekstraları şimdi aracı satmayı düşünüyorum soruyorlar bilen varsa ektra neler eklendi bu partide yazabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 20 Mart 2024; 14:59:7 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Benim araçta da elektrikli bagaj ve park sensörü yoktu o dönem aldık bu yeni ekstra birkaç donanım olduğunu söyler 360 görüş Yanılmıyorsam agr koltuk falan o farkı biliyor musunuz acaba

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt

Hocam 2022'de park sensörsüz gelen Elegance araçlarda ön kamera yer alıyordu, bu nedenle ekstra olarak 360° çevre görüş bulunuyordu sadece. Bunun haricinde bir farklılık yoktu diye hatırlıyorum, gördüğüm kadarıyla aşağıdaki ilanlardaki araçlar da bu şekilde ve kendi 2022 Elegance aracımdan bir ekstra göremedim 360° çevre görüş dışında. Koltuklarımız da bire bir aynı.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-2023-ocak-cikisli-1.2-t-opel-grandland-elegance-1159683738/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-2023-02-trafige-cikisli-hatasiz-dusuk-km-dizel-1154888288/detay

• Andromedaxe kullanıcısına yanıt

yok hocam araci aldigimda disarda bakim yapmislardi. O yuzden garantisizdi.

• 1400 e 2022 model 1.2 elegance sattım 6000 kmde

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.