Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
72
Favori
130.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durmadan bakmadınız mı? Araç dizel mi?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

araç benzinli modeli.

• Herkese selamlar.

Bir süredir motor arızası uyarısı alıyorum. Tahminimce silindirin biri buji veya bobin arızası nedeniyle kapanıyordu. Araç rölantiden zor devirleniyor, koruma moduna geçip tam fan açıyor. Dururken rölantiden gaza basınca senkron olmayan şekilde kesik kesik devir alıyor vs.

garantili araca sevgili Deniz oto 2.5 ay sonraya randevu verince 4-5 bin km idare edip soluğu sanayide boshcta aldım. faturalı yaptım garanti değişmesin diye.

Bobinler ve bujiler değişti sorun devam ediyor. ECU arızası olabilir diyorum ama hala sorunun ana kaynağını bulamadık. Araç seyir halindeyken hiçbir problem yok.  2-3 dk rölantide dursa başlıyor bir silindiri kapamaya. Kontak kapatıp açınca ışık sönüyor ya da yanmaya devam etse bile silindir geri açılıyor. Tahmini olan?

• jacks J kullanıcısına yanıt
    O bende de var özellikle bir muddet kullanıp evin önüne geldiğimde dikkatimi çekiyor. Sanırım radyatör fanı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, acil fren destek sistemi nasil çalışıyor bilen var mı? Önünde engel var diye bir uyarı alıyorum ama herhangi bir frenleme vs olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokcec kullanıcısına yanıt

Ben de merak ediyorum bu konuyu. Yaklaşınca uyarı veriyor dediğiniz gibi ama fren yapmıyor hiç. Hatta şehirlerarası yolda öndeki araca özellikle yaklaştım fren yapmadı. Forumda bir arkadaş kaza fotoğrafları paylaşmıştı, öndeki araca çarpmıştı ama o da fren yapmadığını söylemişti sanki.

• Benim araç bir kere fren yaptı kasiste öndeki araç yavaşlayınca biraz yaklaşınca araba ani fren açtı, çalışıyor yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar aracta seyahat ederken resmen ayağım donuyor. Kapıdan soğuk geliyor. Havalandırmayı ayağa veriyorum ama nafile. Baya sürüş kalitesini etkiliyor sizde de böyle bir durum yaşayan var mı ?(şoför kapısı)

• Ooz-- kullanıcısına yanıt
    Ayağım çok üşür benim. Hep ayağa veririm fanı. Ama bu arabada ayağım bir türlü ısınmıyor benim de.

• Ooz-- kullanıcısına yanıt

Direkt aklıma 3.5 ay kullandığım 508 geldi

Malum 508 ve Grandland aynı üreticiden

Normalde aracım insignia makyajlı kasa

Bu kasım ayında uzun bir yolculuğum vardı ve maalesef insignia'nın parçası yetişmediğinden 508 ile gitmek zorunda kaldım

Aynı yollara aynı mevsim de aynı soğuklarda insignia ile bir çok kez gittik

Auto yaparım 23'e ayarlarım ve önde oturan da arkada çocukta kimse şikayet etmez

Yaz da kışta sorunsuz ve stabil bir hava olur arabanın içinde

508 de bunu bir türlü sağlayamadık

Ön tarafta biz normaliz , arkada çocuk üşüdüm diyor

Arka tarafta ısınsın diye arttırıyorum ön de biz yanıyoruz bu sefer

Kısıyorsun gece sıfır - oluyor cam buhar yapıyor , cama vereyim diyorsun ayaklar donuyor , ayaklara veriyorsun üst kısım üşüyor

Önde oturanla arkada oturan yer değiştiriyor yine aynı sıkıntı kişiye özel değil yani

Astra J de kullandım , daha eski yıllar da Altea kullandım

Ben bu araba kadar kalorifer sistemi berbat bir araç deneyimlememiştim

Söylediğinizi de çok iyi anlıyorum , bütün sürüş keyfi kalitesi yok oluyor

• 2022 crossland editionda amortisörlü kaput varken 2023 grandland ultimate'te amortisör yok. bu ne tezattır ey opel??

sadece yakınasım geldi kusura bakmayın.

• Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

Arkadaşlar bazı 24 model grandland GS. Paketinde prta konsolda Bu özellik var bazılarında ise bu yok ve soldaki tuş Park sensörü tuşu var bu fark nedir bilen var mı ?

24. Hangi tarihten sonrakilerde bu özellik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathiasrex -- 11 Şubat 2025; 20:47:53 >
  • mathiasrex M kullanıcısına yanıt

Gösterdiğiniz düğme geliştirilmiş şeritte kalma asistanıdır. GSR II zorunluluğu ile birlikte v2 olarak satılan 2024 model GS araçlarda mevcut. Direksiyon üzerindeki aşağıdaki simgeden de bu özelliğin araçta olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • Gaz, fren ve sol ayak dayama kısmında pedal seti kullananınız varsa tavsiye alırım Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 

• 2025 yeni kasa 1.2 hibrit almayı düşünüyorum ama bu motor da bir sorun var mı. Kronik sorun yaşarmıyım alınca 9-10 yıl kullanmak istiyorum. Trigerde zincire geçildi muhabbeti var doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 15 Şubat 2025; 21:47:9 >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Şanzıman yeni sanırım
    Bugüne kadar kullanılan sorunsuz şanzıman bu araç ile bırakıldı diye aklımda kalmış
    Bilenler doğrulayabilir

• Manyetizma kullanıcısına yanıt

İkinci nesil Grandland'deki 1.2 hibrit motorda triger zinciri kullanıldığı doğrudur. 1.2 hibrit motor ile tork konvertörlü şanzımandan üzerinde ufak bir elektrikli motor yer alan çift kavramalı yarı otomatik şanzımana geçiş yapıldı.

• Merhaba yeni kasa Grandland aldım, ikinci günden far arızası uyarısı verdi ama görünürde yanmayan far falan yok, deneyimli arkadaşlara sormak isterim daha önce benzer durum başına gelen var mı?

• Rolandddd R kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben de 2023 Ekim çıkışlı dizel GS sahibiyim. 2 ay sonra gelen araçlarda, ön cam ısıtma vs iptal edilip, hem mercekli led far hem de sis farı eklendi. Daha önce Ultimate almanız gerekiyordu. Kafalarına göre oynuyorlar. Matrix led farlar da kötü değil ama Opel' in Intelilux farları efsane malum. Neyse, bu sis farlarını taktırmak için servise ben de sordum, yapamayız diyorlar. Bir başka yerde de bir arkadaşımız sormuş, 2023 fiyatlarıyla 48.000.-TL demişler. ))

Yurt dışından, off road araçlarda da kullanabilen epey kaliteli sis farları, bağlantı kabloları ve bağlantı aparatlarını da aldım ama garantinin bitmesini bekliyorum taktırmak için. ))

Kendiniz elbette iyi bir usta ile yaptırabilirsiniz ama bu defa da, 3 yıllık garanti dolayısıyla, en ufak bir elektriksel problemde garantiyi bozuyorlar.

Bilginiz olsun. Kazasız sürüşler dilerim.

• haybora kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

İlk zamanlar ben de sadece Opet ve ya Shell' den alıyordum. Sonra, tavsiyeler üzerine Wellmax diye bir markanın ürününü keşfettim. Son 3 defadır bunu alıyorum ve çok memnunum. Fiyatı da, petrol istasyonlarının yarısı. Kasım 2024' de 10 litrelik 277.-TL idi.

Bir inceleyin isterseniz.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.