Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (53. sayfa)
-
-
geçmiş olsun. Sİzin araçtan öyle bir kar ederler ki :D
neredeyse o parçaların yüzde 80 ini tamir ettirir- kemerlere direnç attırır satarlar. ileride tarcanlar tarzı video çeken bir yerde aracınızı izlersiniz.
Kasko klozu sayesinde bu şekilde kurtulmuş olmanız çok sevindirici bir haber. Siz okuyup takip etmeseniz 50 bin tl de cebinizden çıkacaktı.
-
Arkadaslar bugün beni uğraştıran bir olay yaşadım, sizinle de paylaşmak istiyorum, arabadan indikten sonra kapı kolu üstündeki kilitleme tuşuna bastım arac kilitlenmedi, kumandadan denedim yine olmadı, sonra aracı çalıştırdım bir daha stop ettim her kapıyı tek tek açıp kapattım olmadı, en son hanımın çantasını arabadan aldım ve arac kilitlendi çünkü çantada yedek anahtar vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısı benimde başıma geldi. Geçen Cumartesi aldım aracı. Yedek anahtarı bir kaç gün yanımda taşıdım. Hava güzel olduğu bir gün arabada montu bıraktım. İndim ve kilitlenmedi. Tamam böyle kalsın diyerek işimi halletmeye gittim. iyi ki araba çalınmadı bu arada. :)
Yakında arabayı yedek anahtarı ile bir yere götüreceğim. Yedeğin pilini çıkaracağım yada ikisini bir arada taşıyacağım . Pili kolay çıkıyordur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan911 -- 28 Aralık 2024; 23:41:44 > -
merhaba,
adblue tavsiyesi olan var mı?
fiyatlar çeşit çeşit.
araca koyarken kimisi araç çalışacak, kimisi sıcak motor yeterli, kimisi çalışmayacak diyor.
kılavuzda bir şey göremedim.
püf noktası var mı?
not: bidonda satılanlardan alacağım.
-
Arkadaşlar merhaba. Uygun kışlık lastik almak istiyorum. Taksitli. Önerisi olan var mıdır? Üzerindeki michelin lastikler malum yazlık. Ankara iyice soğumaya başladı ve 3 hafta sonra afyon yolu göründü.
Nokian Snowproof. Aralık sonu taktırdım, geçen hafta Ilgaz'a çıktım tesislere. Kar buz bana mısın demedi, parçalaya parçalaya gidiyor karın üzerinde. Aşırı memnunum. Michelin alpin'lerden vs. %30-50 daha ucuza bulursunuz. Bulunmaz nimet bu fiyata.
-
Merhaba arkadaşlar geçen gün tam arabaya binecekken motor bölümünden tıkırtı geldi, kaputu açtım görünürde bir şey yoktu ama daha önce kedi girmiş çıkmış çünkü sigorta kutusunun üstünde ekmek kırıntıları vardı. Kaput izolatörüne de tüyler yapışmıştı. Hatta motor sesinin araç içine gelmesini azaltan süngerin bir kısmının da kemirilmiş olduğunu farkettim. Sanırım alttan girmiş, daha önce başına gelen oldu mu, nasıl bir önlem alabiliriz. Ayrıca açmışken motor suyu dikkatimi çekti, dibinde çok az su kalmış hemen antifriz doldurdum ama araç daha 10k km'de, 1.2 puretech bu kadar su eksiltme normal mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Petlas explero winter aldım 1 ay önce 2024 üretim. Kar buz deneyimim olmadı henüz ama ses ve yakıt tüketimi konusunda bariz bir değişiklik olmadı. Fiyat olarak da uygundu, 4250 liraya aldım tanesini. Ayrıca ziraat bankkart varsa 8 taksit de yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnkrmn -- 2 Ocak 2025; 22:37:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını ben de düşünüyorum. Söylediğin iyi oldu. 4100 lira dedi petlas bayisi. Pazartesi alayım o halde. Dediğim gibi 8 taksit yaparız artık.
2015 yılında ben şehirdışı yolculuktan dönerken 2 aylık araç ile yolda kalmıştım buz gibi havada. Esasen motor çalışıyordu ama vites geçmiyordu. İşte çekici geldi vs. Sonra beni servise çağırdılar, içeri fare girmiş, kimi yerleri kemirmiş sonra bir yere girmiş orda ölmüş. 2 aylık araçta bir sürü yeri sökmek zorunda kaldılar, iyi küfür etmiştim. Aracı inşaatların yanına, toprak alana park etmeye tövbe ettim. Bir kontrol ettirin bence. Fare başabela olabilir. Isınmak için girdin kabloyu neden kemirirsin,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X