Kötü bir tercih olmuş. Antfirizler farklı yapılardadır, karıştırılmazlar. Hele markette bulunan antfrizler hepten çöp. Üstüne hazır kireçsiz içme suyu ekleseniz hiçbirşey olmazdı. Saf su şart değil. İçinde başka bir antfriz olduğu için komple değiştirseniz daha iyi olur. |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (55. sayfa)
-
-
Petrol ofisi. Crossland'da hep bunu kullanmıştım. Birisi "abi en iyisi opetinki" deyince onu koyduk ve bam! Adblue arızası :) o günden beri petrol ofisininkinden şaşmadım. Bir de symrna mı ne öyle bir marka var. O da sıkıntısız çalışmıştı.
-
bir markanınki denk geldi tp de koyduk gitti.
opet shellden bile pahalı satıyor bir de.
-
-
Arkadaşlar bagaj zeminini alt kademede kullanıyorum, üst kademede denemek istedim ama bagaj zemininin koltukların arkasına gelen kenarı esnek olduğu için çöküyor. Sizin bagaj zeminleriniz nasıl, üst kademe kullanan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnkrmn -- 21 Ocak 2025; 18:9:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğerlerine sözüm yok ama tpu koruyucuyu tavsiye etmem. Ben aldım ve uygulamasını yaptım tam oturmuyor, uygulama zor, ürüne ve kalitesine göre fiyat çok pahalı bence bir süre beklemekte fayda var düşünenler için çeşit çoğalır büyük ihtimalle.
-
Aslında bahsettiğiniz bagaj zemini yalnızca alt kademede kullanmaya uygun. Makyajsız Grandland X'lerin bazılarında ara bir raf daha oluyordu. Onun malzemesi daha kalın ve sert olduğu için kenarlara tam oturuyordu, bu sayede de çökme gibi bir durum kesinlikle olmuyordu. Makyajlı kasaların hiçbirinde o ara parça gelmedi maalesef. Eğer bagajı 2 bölüm olarak kullanma niyetindeyseniz o parçayı çıkma olarak arayabilirsiniz.
-
Merak ettiğim tam da bu noktaydı, cevap için teşekkürler.
Bende bundan arıyorum ve bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende en çok ondan ümitsizim zaten diğerleri gayet iyi oldu. Henüz uygulamadim bakalım. Ama sunu soyleyeyim o ortadi piyano siyahı yer nedir arkadaş ben çizilirim bak diyor resmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacak. Şanzıman arada geri kaçırıyor gibi oluyor ozellikle start stop devredeyken. Geri çalıştığında rampada hafif bi geri kaçırıyor bazen. Normal mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ooz-- -- 26 Ocak 2025; 22:34:12 >
Bende de oluyor. Dediğiniz gibi özellikle start &stop devredeyken ayağımı frenden çekince hafif bir salıyor. Ama çok kısa oluyor.
-
Selamlar, bugün koltuk ve direksiyon ısıtması çalışmamaya başladı. Bu durum ile karşılaşan var mıdır?
-
Bazen bende de oluyor çok hafif salıyor. Herkeste oluyorsa sorun değildir diye düşünüyorum ama servise gittiğimde yine soracağım.
Bende de oluyor istanbul trafiğinde sürekli oluyor bende kapatıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
havalar ısındıysa normal belli bir derecenin üstünde açsan da çalışmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X