Hocam biraz eksilme olsa ya da minimum seviyesine inseydi anlardım ama benim su deposu tamamen boştu, dibinde birazcık su görünüyordu, hiç uyarı da vermedi araç o yüzden biraz tuhaf geldi bana. Tam ölçmedim ama 0,75 litre su almıştır. Tabi depoyu boş görünce şok oldum, arabada hazır içme sularından vardı ondan mı koysam diye düşündüm. Sonra markete bakmak geldi aklıma, evin altında şok market vardı, markasına bile bakmadım antifriz bulduğuma sevinip doldurdum depoyu Max seviyesine kadar, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Ama rengi maviydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (54. sayfa)
-
-
Keşke o antifrizi koymasaydınız. Araçtaki ile aynı özellikte antifriz eklemek lazım. G12 G13 diye standartları var onların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir güncelleme gözüküyor my opel de , bu yeni bir güncelleme mi? 44.07.05.22_NAC-r0
-
Bende anlamadım Bu eski güncelleme değil mi .uygulamayı açınca yeni güncelleme gözüküyor. 44.07.33.32_NAC-r0 versiyona yeni güncellemiştik.
-
Bende 44.07.33.32 yi yüklemiştim. Seri no (05.22) eski olması gerekir. Aklıma acaba 44.07.33.32 de bir hata varsa eskiye dönüp sorun mu çözecekler diye aklıma takıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan911 -- 9 Ocak 2025; 16:38:51 > -
O kadar haklısınız ki, ben de başka bir ürün aldım tüm ayarları yapmama rağmen her defasında bağlantıyı kendim yapmak zorunda kalıyorum. Hatta bir kaç denemeden sonra bağlanıyor. En büyük diğer eksikliklerden biri de tam ekran kullanamamak. Bunu güncellemenin çok zor olmadığını düşünüyorum. Tam ekran için çok arama yaptım ama bir çözüm bulamadım hatta opel almanyaya bile mail attım.
kocaman ekran var ama Android Auto ortada küçücük.
-
(44.06.44.22_NAC-r0) güncelleme gözüküyor.
-
İyice saçma bir hal almaya başladı bu güncelleme konusu. Birden eskiden yeniye güncellemeler gelmeye başladı . iyi ki 05.22 yi yüklememişim . Biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak :)
-
Mrb Arkadaşlar.
Benim telefon rehberimin araçta görünmesi ile ilgili bi sıkıntım var. Telefonumdaki isim 2024 gs aracımın ekranında farklı görünüyor. Mesela telefonumda "DAİRE AHMET ABİ" olarak kayıtlı kişiyi aracın ekranında "ABİ DAİRE" olarak gösteriyor. 3 kelime varsa ortadakini göstermiyor sondakini başta ilkini sonda gösteriyor. Çağrı gelince örnekte verdiğim benzeri isimlerde kim olduğu anlaşılmıyor aracın ekranından. Ayarlarda bununla alaklı bi yer bulamadım.
Sizde de aynımı bu durum.
-
Bu ürünü bende aldım. Fakat cihazı sök tak yapmadan bağlanmıyor maalesef. İlk geldiğinde aracın bağlantı ayarlarını sıfırlamıştım. AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.713,15TL | XUDA yeni kablosuz CarPlay Android oto kablosuz adaptör akıllı Mini kutusu tak ve çalıştır WiFi hızlı bağlantı için evrensel Nissanaliexpress.XUDA yeni kablosuz CarPlay Android oto kablosuz adaptör akıllı Mini kutusu tak ve çalıştır WiFi hızlı bağlantı için evrensel Nissan - AliExpress 34https://tr.aliexpress.com/item/1005006644930281.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000223834094&aff_fcid=87a8dfda9b5446a491e2c092af7e0386-1736520796450-01654-_oBUr2ov&tt=MG&aff_fsk=_oBUr2ov&aff_platform=default&sk=_oBUr2ov&aff_trace_key=87a8dfda9b5446a491e2c092af7e0386-1736520796450-01654-_oBUr2ov&shareId=6000223834094&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=7087bec95cf84c66ba5077e597905632&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
apple ile güzel çalışıyor aracı çalıştırınca bağlanıyor . Apple için güzel .Android için bilgim yok
-
Ben 44.07.33.32 güncellemesini yüklemiştim. Bugün bu gelen güncellemeyi yüklemeyi denedim uyumsuz versiyon hatası verdi ve yüklemedi.
Merhaba evet bende de aynısı oluyor. Önce soyad sonra ad görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
`44.07.33.32` benim bayagi bir suredir bekledigim bir surum yanlis hatirlamiyorsam. Peugeot'larda cikali aylar oldu ( Eylul 2024
https://www.peugeotforums.com/threads/new-software-44-07-33-32_nac-r0.375769 )
Telefondaki uygulamadan bakinca gorunen guncelleme `44.07.05.22` ( Temmuz 2023'te cikmis
https://www.peugeotforums.com/threads/new-firmware-44-07-05-22_nac-r0-3-7-23.368257
) , ama "Opel Update" windows uygulamasindan bakinca gorunen `44.06.44.22` (Mart 2023'te cikmis : https://www.peugeotforums.com/threads/15-03-2023-new-software-of-the-touch-screen-44-06-44-22_nac-r0.366336/ ):
Nasil bir sistemleri var anlamis degilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hecatomber -- 13 Ocak 2025; 21:3:39 >
-
@hakan911 sizin aracinizda kurulu olan yazilimin surumu nedir? onceki mesajimda bahsettigim baglanma problemleri 44.07.33.32 ile cozulmus de olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hecatomberSelamlar, biz de yaklasik 1.5 ay once GS donanimli Grandland aldik.
Genel olarak memnunum, fakat su an icin en cok sinirimi bozan ozellik Android Auto baglantisi ile ilgili. Malum bu modelde kablosuz baglanti mumkun olmadigi icin Carlinkit 5.0 (
https://www.amazon.com.tr/Carlinkit-CarPlay-Android-otomobiller-kablosuz/dp/B0C149F6CG ) satin aldim ve kablosuz baglanti sorunum bu sekilde cozuldu.
Fakat araca her girdigimde Multimedya ekraninda Android Auto secmek zorunda kalmam cok sacma. Onume tek secenekli bir menu cikiyor ve her seferinde onu secmem gerekiyor. Gordugum kadariyla son 3-4 yildir hem yabanci (Vauxhall) hem de yerli forumlarda bu sorundan bahsediliyor, fakat duzeltmek namina hicbir adim atilmamis.
Ben mi fazla pimpirikli davraniyorum bilemiyorum, ama PSA'yi bu konuda durtuklemek icin bir yol bulamaz miyiz acaba? yil olmus 2025, seritten cikmak uzereyim diye direksiyonu diger tarafa cevirebilecek teknolojiye sahip bir arac, her arabaya bindigimizde cevabi "evet" olan bir soruyu yanitlamamizi bekliyor. Yapabilecegi en kotu cozum 10 saniyelik bir geri sayimdan sonra otomatik olarak baglanmak. Zaten Android Auto'nun kendi ozelliklerinde otomatik baglan/baglanma gibi secenekler mumkun, yani o ozellige bakip otomatik baglanip baglanmayacagini da secebilir. Bu kadar fazla kullanicisi olan bir arayuzde boyle buyuk bir UX hatasi gormek cok sacma.
---
Bir de saatten muzdaribim. Koskoca iki tane ekran var, ve an itibariyle bu aracta saati sadece Android Auto'nun ufacik kenarinda gorebiliyorum. Acaba dashboard'da acilabilecegi bir yer var da ben mi bulamadim?
Mesajınızı buldum . 44.07.33.32 yüklü bende . Ali den aldığım daha önce bahsettiğim kablosuz cihazı kullanıyorum . Ancak telefonum iphone olduğu için midir bilmiyorum kolayca bağlanıyorum . Aracı çalıştırınca en geç 1 dk içerisinde bağlanıyorum. Sorun yaşamadım .
Ancak sürümü yeniden yükleyeceğim . Bendeki sorun ise geri görüş kamerasında, drive moda geçtikten sonra 1-2 dakika geri görüşte takılı kalması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan911 -- 14 Ocak 2025; 2:14:4 >
-
aynı muhabbet carrefour dan ucuz antifiriz almıştım kışın. haziran temmuz ayında megane aracımın radyotör güm diye patlayıp yolda kaldım. çekici ile sanayiye gittiğimde ustamın ilk sorusu ucuz antifirz mi koydun olmuştu. inşallah aynı deneyimi yaşamazsınız ama ben artık akıllandım. belli markalar dışında aracıma sıvı takviyesi yapmıyorum
-
Evet haklısınız aslında çok önemli bir konu. Elimizin altında 1 litre de olsa acil durumlar için kaliteli antifiriz bulundurmak lazım. Biraz mecbur kaldığım için yaptım böyle bir şeyi. Servisi arayıp sordum, sıkıntı olmaz dediler ama Nisan ayında 15k bakımına gittiğimde motor suyunu komple değiştirmelerini isteyeceğim. İnşallah o zamana kadar bir şey olmaz.
Merhaba, Bende de 2023 1.5 dizel ultimate Premium pack var. Benim araçta acil frenleme yok sadece engel var uyarısı çıkıyor. Bir de Gizli özellik açtırmayı nerede yaptırdınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X