Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
72
Favori
127.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dijital kullanıcı kitabini nasil bulabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suglukk S kullanıcısına yanıt

Rica ederim, araç ile beraberinde USB bellek verildiyse eğer içerisinde dijital olarak kullanım kılavuzu yüklenmiş şekilde geliyor.

Verilmediyse aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://ownersmanuals2.com/shc/93180

• quote:

Orijinalden alıntı: Suglukk

Toplamda 1570
    tekrardan hayırlı olsun hocam İstanbul'dan aldınız o zaman değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firestorm2321 -- 21 Aralık 2024; 16:23:53 >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, bayiyi aradim tekrar dönüp aldım vermeyi unutmuşlar belleği.

• Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Selamlar

44.07.33.32_NAC-r0  güncellemesini yapan var mı acaba ? Majör bir değişiklik var mı ?

• gokcec kullanıcısına yanıt

Bende My opel de gördüm. Meraktan indirdim. Size gelecek cevabı bende merak ediyorum çünkü aracı alalı 6 saat oldu. Hemen kurcalamak istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceasear

Herkese selamlar. Yukarıdaki gönderide yaşadığım kazayı paylaşmıştım. Konu çözüme ulaştı gibi. Süreçten biraz bahsedeyim.

Kaza sonrasında bana serviste verilen bilgi aracın perte çıkmasının zor olduğu, kendilerine yaptırırsam da en az 3 ay süreceği, parça tedariğinde sorun olduğu belirtildi. Sırf bu sebepten bir kaç özel servise de sormak durumunda kaldım. Fakat özel servis fikrinden çabucak vazgeçtim. Neticede airbag var işin içinde. Zaten sırf yetkili servis tarafından verilen inanılmaz uzun süre yüzünden böyle bir çare düşünmüştüm. Yeri gelmişken söyleyeyim, stellantis grubu araçların parça tedariginde ciddi bir sıkıntı var.

Aracın ön ekspertiz raporu gelince görüldü ki hasar bedeli 640 bin TL. Bunu da yazmıştım hatta foruma. Böyle bir hasar bedeli çıkınca pert konusu gündeme geldi. Ben ekspertize pert talebimi içeren bir dilekçe verdim. Sonra bekleme safhasına geçtik.

Burada önemli 2 husutan bahsedeyim, kasko poliçesi ve poliçe içeriği çok önemli gerçekten. Sagolsun sigortaları yapan kardeşim, sigorta içeriğine hem "yeni araç bedeli" klozu koymuş, hem de "imm" klozu koymuş. Bu şu oluyormuş, araç ilk senesinde perte çıkarsa size güncel liste fiyatını ödüyorlar. İmm klozu ise karşı tarafın hasarı zorunlu trafik sigortasının karşıladığı tutarı geçerse onu da kaskonuz karşılıyor.

Sonrasında pert onayı verildi ve bana 1 milyon 550 bin TL teklif etti sigorta. Bu fiyat elbette liste fiyatıyla alakası olmayan bir rakam. Ben de o sırada bayiilerle görüştüm ve 1 milyon 600 bin e ayni araçtan buldum. Sigortaya da yeni araç bedel klozunu hatırlattım. Bunun uzerine teklifi güncelleyip 1 milyon 600 bin teklif ettiler. Elbette benim amacım buradan maddi çıkar elde etmek değil, mağduriyetimin giderilmesi. Doğal olarak sigortalar da bayilerde aracın hangi fiyatla satıldığını araştırmışlardır. Netice olarak benim magduriyetim giderildiği için teklifi kabul ettim. Hemen yeni araç için kapora yolladım.

Özetle arkadaşlar, kasko poliçesi çok önemli. Bir de psa grubunun ciddi bir parça tedarik sorunu var. Hatta benim fikrim perte çıkan aracımı parçalayıp kullanırlar yönünde. Zira aracı alanlar tamir etseler de satıp kâr etmeleri zor. Zaten 10 bin kmde, full ppf kaplı ve ekran jelatini bile yerinde duran temizlikte bir aractı.

Her şerde bir hayır var derler. Ben aracı aldıktan sonra gelen 2024 model gs donanımlara adaptif Cruise control, sis farı ve intellilux farlar eklenmişti. Buraya da yazmıştım hatta, intellilux far hakikaten içimde kalmıştı. Şimdi onları da deneyimleme imkani olacak bu tatsız olay vesilesiyle.

Allah kimseye kaza bela vermesin. Süreci her yönüyle anlatıp benzer durumda kalan olursa -inşallah olmaz- ne gibi şeyler yaşayacaklarını göstermek açısından yazdım.

Alıntıları Göster
    hocam sigortacinin yaptırdığı karşı tarafın sigortası yoksa kaskonun karşılaması olayı 'kişisel imm" olarak mı geçiyordu poliçede bilginız var mı

evet . İhtiyari Mali Mesuliyet (İMM) klozu . Karşı tarafın trafik sigortası tarafından karşılanmayan kısmını bu klozdan ödeniyor. Yeni yaptırdım 5 milyon asgari bedel olmuş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan911

evet . İhtiyari Mali Mesuliyet (İMM) klozu . Karşı tarafın trafik sigortası tarafından karşılanmayan kısmını bu klozdan ödeniyor. Yeni yaptırdım 5 milyon asgari bedel olmuş sanırım.

hocam poliçenizi incelerseniz 5m olan rakam artan mali mesuliyet kısmında geçiyor benim poliçemde bir de kişisel imm olan kısım var orasını çözmeye çalıştığım için sordum

Anladım Hocam. Poliçeme baktım ama kişisel İmm klozu göremedim .(sompo Japan) İMM kombine diye bir kısım var onu da zaten arkadaşımız açıkladığı kısım sanırım.

• Aracımı dün aldım. 1.2 motor GS donanım . Biraz kurcaladım. Aracın kullanımı ve sürüş pozisyonu hoşuma gitti. sakin araç kullananlar için ideal bence çok hızlanmadan kullandım . gördüğüm en kötü EL Kitapçığını hazırlamışlar sağ olsunlar tam bir çorba eski model yeni model hibrit hepsini karıştırmışlar .

Gelişmiş Park Asistanının nasıl aktif edileceğini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz.

• hakan911 kullanıcısına yanıt

Multimedya ekranının alt kısmında fiziksel olarak yer alan butonlardan araç simgesine bastıktan sonra gelen menüden en üstteki "Park Yardımı" yazısına tıkladığınızda gelişmiş park pilotu özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu aşamadan sonra paralel park mı yoksa dikine park mı yapacağınızı seçip park etmek istediğiniz yöne sinyal verdikten sonra ilerleyerek aracın uygun yeri bulmasını bekliyorsunuz.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

Çok teşekkürler .

• hakan911 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi 

• merhaba,

2022 dizel elegance alarak aranıza katılmış olduk.

aracı yeni öğreniyorum.

ön cam ısıtma var mı bu pakette?

• haybora kullanıcısına yanıt

Aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

2022 model Elegance donanımda ön cam rezistansı bulunmuyor. Aşağıdaki fotoğrafta işaretlediğim düğmenin kendi aracınızda olup olmadığını kontrol edebilirsiniz yine de.

Teşekkürler hocam. Maalesef orası boş yada o tuşu görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Bugün aracimi teslim aldım

Aracı eve getirdiğinde park ettiğimde aracın ekranı açık kaldı. Kilitledim gene açık. Uzaklaşınca ekran kapanacak mi

Edit ekran kapanmış. Ama küçük bir kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkuş -- 23 Aralık 2024; 19:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aranıza 1.2 gs ile katılmış bulunuyorum. Yaklaşık 10 yıl vag grubundan sonra araç farklı geldi tabi. Benim sorum yakıt tüketimleriniz nasıl acaba biz çok kısa mesafe kullanıyoruz ama yakıt sanki 10l altına inmiyecek gibi. Tabi daha 100 KM deyiz.

Sizde yakıt tüketiminde surumlar nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modtr -- 24 Aralık 2024; 20:57:29 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.