Şimdi Ara

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
980
Cevap
69
Favori
106.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yaptırdığım kişi etkilemez, şüphen varsa geri alırız demişti :) 2 defa servise girdim servis birşey demedi. Birde bunlar olmayan özellikler değil, farklı paketlerde olan özellikler, sadece devreye alıyor :)

• Müzik sistemine gelirsek ben bir sorun görmedim, beni tatmin etti, baslar vs yeterli geldi benim için. CarPlay üzerinden diniyorum hep, bir eksiklik hissetmedim.

• yawi Y kullanıcısına yanıt

Yok hocam ne çözülmesi. 26 Şubat'a arıza tespit için randevu verdiler. Tamir için değil bakın cihaz bağlayıp kontrol etmek için. Bu arada lamba söndü 10 gündür tık yok.

Opel TR'ye mail attım böyle iş mi olur diye.

• zirfak Z kullanıcısına yanıt

Her sene tekrar tekrar bu durum düzeltildi deniyor, 2023 model araç sahiplerinden gelen benzer şikayetler oldu maalesef facebook gruplarında.

Kendi aracımda hem tavan için hem de genel önlem amacıyla aracın tamamını komple PPF kaplattım satın aldıktan hemen sonra.

• Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt

Evet doğrudur, araçta Auto Hold özelliği bulunmadığı için fren pedalına basmalısınız.

• Mrb Arkadaşlar.

2024 GS donanımlı aracımda geri görüş kamera görüntüsü çok iyi değil. İnternette bişey bulamadım bu konuda araştırma yapan oldumu, kamerayı falan değiştirsek görüntünün daha net olması mümkünmü.

• samgunner S kullanıcısına yanıt
    Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi

bende almak istedim bu fiyat çıktı siz nasıl aldınız? promosyon kodu falan mı var ?

• aliexpress de carplay bu fiyata geliyor siz nasıl vergisiz aldınız ?

• Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • Ben bu şekilde aldım. 5 Aralık ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan911 -- 11 Aralık 2024; 18:8:8 >
  • sercio_ist34 S kullanıcısına yanıt

kırmızı renk +ön ve arkaya güvenlik kamerası 70mai marka +seramik kaplama+k .paspas

• Or-AY O kullanıcısına yanıt

yok bir kod falan kullanmadım. ara ara girip bakın site değişik fiyatlar verebiliyor ben 2-3 aydır denk geldikçe tıklıyodum linke fiyat 900-1000 arası çıkıyodu. geçen gün işte 623 ü görünce atladım anında.

Makyajlı Opel Grandland (2022-2024) Ana Konu & Kullanıcı İncelemesi
  • samgunner S kullanıcısına yanıt

hazırda bekleyelim o zaman

bu kadar fark çok fazla

• Rebornx4 kullanıcısına yanıt

Cok ilginc gercekten sikayetvar uzerindende bir denemekte fayda olabilir nasil 2 ay sonra bakacagiz diyebilirler anlamak guc, umarim nedeni anlasilir isik sonse dert sonmese ayri dert😅

• Selamlar,

Ben aracımı teslim alalı 6 ay oldu, 8000 km civarı yol yaptım. Aracın soğutma su seviyesi minimum seviyenin altına düşmüş durumda ama herhangi bir uyarı vs. vermedi. Facebook grubuna yazdım, antifriz ekle diyen var, saf su ekle diyen var, içme suyu ekle diyen var, hiç dokunma bakımda tamamlarlar diyen var, herkesin bir fikri var ama doğrusu nedir gerçekten bilen var mı? Servisi aradım bu arada, konu için arıza kaydı açmamız lazım, randevular Ocak sonuna kadar dolu diyorlar. Bilgi almak mümkün değil telefonda.
  • ilfenomeno92 İ kullanıcısına yanıt

Sıfır otomobilde bir süre su eksiltebilir. Normaldir. Üzerine hazır içme suyu eklenebilir. Saf su şart değil. Kireçsiz sert olmayan bir su yeterli. Zaten bir çay bardağı anca alır.

• merhabalar bayii boya koruma hediye diyor alırsak faydadan çok zararı olma ihtimali var mı sizce malum bayide yapılanlar çok kaliteli olmuyor
  • Firestorm2321 F kullanıcısına yanıt

Boya koruma diye vereceği 300-400 liralik seramik kaplama sürecek geçecek hiç bulaşma. Kaput filmi vs. desen en kötüsünü takacaklar. Bunları ekstra zorunlu tutup parasını istedikleri dönemde bile "parasını vereyim uygulama yapmayın" demek en mantıklısıydı.

• ilfenomeno92 İ kullanıcısına yanıt

Ocak sonu neymiş yav, ankarada corsaya ertesi güne randevu verdiler

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.